Çok şirinler bunlarKızlarımıza aldığımız ayakkabılar (butikbebe-Pommy mağazası), saç bandı ve eldivenler (Butikbebe Bibi&Mimi)
Ayakkabılar 9.99 TL
Saç Bandı 2li 13.90 TL
Eldivenler 3lü 14.90 TL
ilk defa süslü bişeyler aldık çok heyecanlandım
Kızlar ben nikah şekeri , nişan şekeri, kına şekeri, doğum şekeri, bebek şekeri, diş buğdayı şekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemeye sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacak şimdiden mutluluklar dilerim hayırlı evlatlarMerhaba Kasım Anneleri,
Bu konuda bebeklerimize aldıklarımızı fotoğraflı paylaşacağız.
Böylelikle bir arşiv oluşturmuş olacağız, hemde diğer annelere fikir olmuş olur,
Yorumları bu konuda yapmayalım, sadece resim paylaşalım.
Resimlerin altına, nereden alındığı, biliniyorsa markası, bedeni ve fiyatını yazalım.
Bebek giyim, bebek bakım, kozmetik, bebek odaları, bebek çantaları herşeyy
Yeni konumuz hayırlı olsun
ayy çok tatlılarKızlarımıza aldığımız ayakkabılar (butikbebe-Pommy mağazası), saç bandı ve eldivenler (Butikbebe Bibi&Mimi)
Ayakkabılar 9.99 TL
Saç Bandı 2li 13.90 TL
Eldivenler 3lü 14.90 TL
ilk defa süslü bişeyler aldık çok heyecanlandım
çok güzeller canım ne kadara yaptırıdın acaba sayılarınıda yazarmısın sabunun aynanın falanBuda hastane cikisimiz
Bebek sabunlarimiz tanesini 2 TL fen yaptirdim...
Tesekkur ederim. Instangramda bir_buket_rüya ya yaptirdimMerhaba,
Sabunlar çok güzel olmuş.. Nerde yaptırdınız acaba?
Kiyafetlerini magszadan alirim.dokunmak isterim yumuşak olmali mali muhakkak.oyuncaklarini ise int. Alirim.. Bu arada bu yazdiklarim şuan 21aylik olan oğlum için geçerli:) ikinci için de ayni şeyler geçerli olacak..zc_55 .!.:merhaba sevgili anne adayları allah kısmet ederse benimde aralığın ilk haftası muhtemel doğum tarihim sayfanızı dün keşfettim çok yararlı harika bir başlık olmuş bende artık yavaş yavaş alışveriş yapmaya başladım bu sayfa sayesinde internetten 2 tane uzun kollu çıtçıtlı badi ve ona takım 2 tane alt aldım ama internetten alınca insanın aklında soru işaretleri oluyor sizler alışverişlerinizi internetten mi yapıyorsunuz yoksa mağazadan görerek dokunarak mı yapıyorsunuz bana fikir verebilir misiniz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?