bebek odası takımını nereden aldınız acaba ?Ben de aldiklarimizin bi kismini paylasmak istedim.devami gelecek.. Cogunu internetten aldim.bebek arabasi henuz elime ulasmadi bile..
bebek odası takımını nereden aldınız acaba ?
İsyan çantanı nettenmi aldınEki Görüntüle 1240981 Eki Görüntüle 1240982 Eki Görüntüle 1240983 Eki Görüntüle 1240984 Eki Görüntüle 1240985 Eki Görüntüle 1240986 Eki Görüntüle 1240987 Eki Görüntüle 1240988
kızlar bunlarda yeni cicilerimiz..
beşik 100 tl
göğüz lkoruyucu 6,5 tl
çanta 55 tl
diğerlerini bilmiyorum
İsyan çantanı nettenmi aldın
chiccoKizlar park yatakta kraft mi chicco mu ? Kraftsa 505 mi calipso mu hngi model olmali ?
saglıkla uyusun miniğiniz hayırlı olsun
saglıkla uyusun miniğiniz hayırlı olsunyatagınızı nerden aldınız acaba hepsi bir 300 mü tuttu
anladım canım cok güzeller insallah bende böyle birsey düsünüyorum cok tesekkür ederim fikir oldu banasağol canm denizli merkezde gülen bebe dye mağazadan aldk resimde olan her sey dahil 300tl evet.
rca ederm ne demek.hangi sehirdesin prof bilgilerine bakmadm daanladım canım cok güzeller insallah bende böyle birsey düsünüyorum cok tesekkür ederim fikir oldu bana
ankaradayım ben canımrca ederm ne demek.hangi sehirdesin prof bilgilerine bakmadm da
iyiymiş ama uzağızankaradayım ben canımbenimki daha minik 11 haftalık fikir edinmek için bakıyorum canım
2 tl ye nerde yaptırdn canım ben her baktığım yerde 3 den aşağıya duymadım. bende sabun istiyorm 3 3,5 olunca baya çok oluyoBebek sabunlarimiz tanesini 2 TL fen yaptirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?