2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

bende aslında bire bir görerek almak istiyorum ama şuan bulunduğumuz yer küçük bir ilçe imkanlar sınırlı il merkezine haftasonu gidebiliyoruz oralarda da internet kadar seçenek yok

sevgili anneler elimde yeni ördüğüm o-1 yaş arası bu takımlardan var.patiklerin sarı kırmızı pembe renkleri mevcut..bebeklerinize almak isterseniz bana mesajla ulaşın...resimdekilerden daha hoşlar yakından..

oyun parkı yatağımızı aldık teyzelerii :)
uyku seti+minderi+o.parkı yatağı 300tl.
dönencesi alt açma aparatı yatağın tülü [adını bilmiyorum ne diyorlarsa artık. ben sineklik diyorum ] bi de dönence de ki müzik kutusu harici bir tane daha yatağa takılacak müzik kutusuda fiyata dahil. kurduk foto ekleyebilirsem telden koycam.

Kizlar park yatakta kraft mi chicco mu ? Kraftsa 505 mi calipso mu hngi model olmali ?

bebek arabamı z 400tl ana kucağımız kahverenk olanı 175 tl hastane çıkışımızı int bulamadım idil bayb 10 lu 65 tl 2 tanede 5 li 0-3 bebetoftan aldık 25 tl

Eklentiler

• 4758_buyuk_zoom.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 90
  • 52544876815255880270.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 90
QUOTE="klbk85, post: 37010675, member: 559844"]2 tl ye nerde yaptırdn canım ben her baktığım yerde 3 den aşağıya duymadım. bende sabun istiyorm 3 3,5 olunca baya çok oluyo[/QUOTE]
İg bir_buket_rüyaya yaptirdim ggünün indirimi vardi. Denk geldi. Takip edersen güzeluürünlervar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…