2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

aziz bebe 5 li set, indirimli 40 lira kumasi guzel, bebek kiyafetleri satan magazadan alindi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim canım aslında çok basit ben okulöncesi öğretmeniyim hep yaptığımız şeyler silikon tabancası elyaf ve keçe alıp kafana göre yapabilirsin nette çok örnek var

ben de keçeden bebek şekeri yapıcam modeli kesmek için lazer kesim yapan makine buldum.. silikon tabancası nasıl olmalı hiç almadım daha önce kullandığınız önericeğin bişey var mı??

ben de keçeden bebek şekeri yapıcam modeli kesmek için lazer kesim yapan makine buldum.. silikon tabancası nasıl olmalı hiç almadım daha önce kullandığınız önericeğin bişey var mı??

Böyle birşey ben 7 liraya almıştım japon pazarı veya bir milyoncu tarzı yerlerde var canım...birde arkasına takılan silikon var o da aynı yerde satılıyor nalburlarda da var ama tabanca var mı bilmiyorum silikonu bulabilirsin... fişe taktığında otomatik ısınır kullanımı çok basit her türlü şeyi yapıştırıyorum tokaların bazen üzerindeki süsler çıkar mesela onları...dolap süsü yaptım evlendiğimde yastık şeklinde mıknatısları bu tabancayla yapıştırmıştım...

Kızlar hepsine maşallah :) ben daha hiç bir şey almadım:) ama takip ediyorum sizi :) öptüm çok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm evimin tam karsnda bi magaza var kendm icin girdm dayanamdm aldm yazlik cok guzel kumasi var tam yaz icin ustelik 15tl:))

Kızlar hepsine maşallah :) ben daha hiç bir şey almadım:) ama takip ediyorum sizi :) öptüm çok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yalnız değilsin, ben de henüz ne kendime ne de bebeğime birşey almadım :)

💑💓

Teşekkür ederim canım aslında çok basit ben okulöncesi öğretmeniyim hep yaptığımız şeyler silikon tabancası elyaf ve keçe alıp kafana göre yapabilirsin nette çok örnek var

örnek site söyleyebilir misin?

örnek site söyleyebilir misin?
Site olarak değil ama google ' a keçeden kapı süsü yazın görseller e tıkladığınızda çıkıyor baştan başlayarak sitede yayınlanan örneklere bakabilirsiniz. Ben birebir yapmadım fikir amaçlı bakmıştım

Arkadaşlar Lcw dan aldik penye battaniye 9.90:)

Eklentiler

• $1405440358923.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 93
canım bende ocak annesi olacagım. kuzenım Belçikada ve İlla nunapepp alacaksın diyor. Acayıp memnun. COk dogru bir karar vermissin. Bende alacagım.

saol canmm..sevindim valla..gerçekten çok kullanışlı gibi..güle güle kullanalım inş

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çift yönlümü bu canım..
cıvıl cıvılmış ne güzell

Ewet cnm cift yönlü 9.90 ni görünce kaptım hemen:) ince yalnz hani daha cok bu mevsimlerde,aksam saatlerince uyurken kullanilabilcek bisey

Son düzenleme:
Kızımın bir kaç eksiği daha Hepsini picabo.com adresinden aldım. Bebedor'un tırnak bakım setini alacaktım ama, her yerde "stokta ki renk gönderilecektir" yazıyordu. İçime sinmedi, mağazalardan bakacağım.

Eki Görüntüle 1190850 19,00TL
12'li ekonomik paket 49,90 TL
23,03 TL

ooo siz baya baya alışverişe başlamışsınız ben hala çevremdekilerin 7 8 aydan önce alışveriş yapılmaz laflarına göre hareket ediyodum ama baktım da başlamayan bi ben kalmışım bende yavaştan başlıyım prensesimin hastane çıkışını falan almaya. bu arada ıslak mendil alanlar en iyi marka hangisiymiş araştırdınız mı kızlar onu da yavaştan stok yapayım . bir de bez prima yeni doğan olcak değil mi

Bismillahirrahmanirrahim
Ben de şeytanın bacağını kırdım ve oğluşuma bir kaç parça şey aldım.
Daha alınacak çok ama bu tabularımı yıkmam konusunda önemli bir adım benim için
Rabbim hayırlısıyla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin hepimize inşallah

bu takımın mavilisini aldım

Topik hayırlı olsun,bütün aldıklarınıza bayıldım. Sağlıklı günlerde kullansın bebişlerimiz inşallah.
Ben daha hiç bir şey almadım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…