Teşekkür ederim canım aslında çok basit ben okulöncesi öğretmeniyim hep yaptığımız şeyler silikon tabancası elyaf ve keçe alıp kafana göre yapabilirsinnette çok örnek var
ben de keçeden bebek şekeri yapıcam modeli kesmek için lazer kesim yapan makine buldum.. silikon tabancası nasıl olmalı hiç almadım daha önce kullandığınız önericeğin bişey var mı??
Canm evimin tam karsnda bi magaza var kendm icin girdm dayanamdm aldm yazlik cok guzel kumasi var tam yaz icin ustelik 15tl:))çok güzeller canım sağlıkla kullansın bebişinnn
canım bende gayet iyi...
hepsi çok şekerde..şu arılı olan mavi şortlu tulumu nereden aldın canım..
kumaşı güzelmi butik bebeden alıcamda bende
Canm evimin tam karsnda bi magaza var kendm icin girdm dayanamdm aldm yazlik cok guzel kumasi var tam yaz icin ustelik 15tl:))
Kızlar hepsine maşallah :) ben daha hiç bir şey almadım:) ama takip ediyorum sizi :) öptüm çok :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canım aslında çok basit ben okulöncesi öğretmeniyim hep yaptığımız şeyler silikon tabancası elyaf ve keçe alıp kafana göre yapabilirsinnette çok örnek var
Eki Görüntüle 1189562
Eki Görüntüle 1189563
Eki Görüntüle 1189564
Kizlar idil bebe ihtiyac listesi verdiler cok guzel :)
Badiler indirimdeydi
Gri olan panco 10 lira
Digeride 8 lira best baby mi ne
Bakiyrm bakiyrm bu tarz alip cikiyrm tutuyrm kendimi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1184643
kızımın arabası :) ebebekten 390 tl ye aldık
Eki Görüntüle 1184648
buda aynı marka (nuna)pusetimiz..kızkardeşim verdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Site olarak değil ama google ' a keçeden kapı süsü yazın görseller e tıkladığınızda çıkıyor baştan başlayarak sitede yayınlanan örneklere bakabilirsiniz. Ben birebir yapmadım fikir amaçlı bakmıştımörnek site söyleyebilir misin?
canım bende ocak annesi olacagım. kuzenım Belçikada ve İlla nunapepp alacaksın diyor. Acayıp memnun. COk dogru bir karar vermissin. Bende alacagım.
Arkadaşlar Lcw dan aldik penye battaniye 9.90:)
çift yönlümü bu canım..
cıvıl cıvılmış ne güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?