2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

çok güzeller güle güle kullanın canmm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin cnim tesekkur ederim daha guzelleri sizlerin olsun iyi gunlerde insaah daha okadsr cok ince is varki bende duz beyaz istedim sade olsun diye biraz duvarlara sus yapicam.renk gelsin diye buyuyuce cikartiriz diyorum dolap kuplarinida oyuzden cdegiscem ben bu takimi ikea dan aldim cnim park yatagida tasdino marka aldim

Güle güle iyi günlerde kullansın bebisin cok güzel hepsi

Herşey çok güzel olmuş maşallah güle güle kullansın

kadife battaniye 33tl kadife alt açma 30tl çifttaraflı kalın battaniye 37tl azizbebe 20li hastane çıkışı 180tl iki badi 24tl iki badi 28tl iki alt 10tl triko hırka 10tl tulum 13tl iki ince örtü 6tl 4tl küvet içi sünger 15tl emzirme yastığı 20tl Arkadaşlar herkese günaydın ben izindeyim fazla gelemiyorum herkesin aldıklarınına baktım alıntı yapamadım toplu olarak çok güzeller allah hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş. yüklediğim resimler oğlum için yaptığım ilk alışveriş oldu ben bunların hepsini bursada kapalı çarşıdan aldım size yazdığım fiyatlar üzerinde yazan fiyatlar toplam 410tl tutmuş ben 330tl ödedim

canım çok güzeller maşallahh...

Evett işte son aldıklarım, bundan sonraki alışverişi tatil dönüşüne bırakıyorum. Malum tatil de baya masraflı olacak. Tatil sonrası artık anneanne ve babaanne ile birlikte çıkacağız alışverişe. Kızlarr günler gittikçe azalıyor, çok heyecanlanıyorum ben ama:18:

Zara 2'li bady 32 TL
Tulum 49 TL
Tırnak Bakım Seti 10 TL
Tek Alt 5 TL
2'li takım 35 TL
Kardeşimin Hediyesi
Başlıklı havlu 49 TL
2'li takım 15 TL

Hepsi çok güzeller canım, güle güle kullanın inşallah
Bebeler sarayından mı aldın bunları?

Çok güzeller hepsi yine, ama tulumla ikili body ye bayıldım
Güle güle kullanın canım.

topiğiniz hayırlı olsun bayanlar,
benimde 2.kızım olacak Allah nasip ederse.daha erken gibi geliyor alışveriş için.ama haftasonu yatak odamızı beşik için ayarladık.odam çok büyük aslında ama bilgisayar masası vs çok eşya vardı onlardan kurtuldum iyi oldu.beşik konusunda ne yapacağım hiç bilmiyorum.çünkü ilk kızım hiç karyolasında yatmadı.hep bizimle yattı diyebilirim.bişeyler alınca bende ekleyeceğim mutlaka

Canım herşey çok güzel olmuş... sen hazırlıkları bayağı halletmişsin pek bişey kalmamış... Güzel günlerde kullansın bebeğin İnşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy çok tatlılarr güle güle kullansın bebişiniz :)

Güle güle kullansın paşanız :)

maşallah canım pek bi eksiğin kalmamış gibi görünüyor.darısı başımıza
daha bizim takım bayramdan sonra gelecek.bir sürüde eksiğim var malum bel fıtığı var son aylara bırakmamam lazım.
bebişinle güzel günlerde kullanmak nasip olsun

Amin teselkur ederi cnim en guzellerinsizin olsun evet artik ince isler kaldi baya agir olanlar bitti insallah onlarda ekim.sonuna kadar halledicem.

Cok sukur baya bitti ama.ince isler bitmiyo cnim duvarlara sus yapilio dolap kuplari falan halisi derken birdolu daha is cikiyo insallah onlarda biticek birde su araba olayina karar verebilsem ne alicam nasil alicam kafam cok karisik karar veremiyorum bu konuda butun fikirlere acigim :) ben odayi ikea dan aldim uyhunda oldu cok gazla butce ayiramiyorum.cunku kokusuda ciksin diye erken geldi biraz benimde bel fitigk.var yika utule yerlstirde cok zorladi beni agirlasinca hic yapamazdm.diye dusunuyorum

Cok sukur baya bitti ama.ince isler bitmiyo cnim duvarlara sus yapilio dolap kuplari falan halisi derken birdolu daha is cikiyo insallah onlarda biticek birde su araba olayina karar verebilsem ne alicam nasil alicam kafam cok karisik karar veremiyorum bu konuda butun fikirlere acigim :) ben odayi ikea dan aldim uyhunda oldu cok gazla butce ayiramiyorum.cunku kokusuda ciksin diye erken geldi biraz benimde bel fitigk.var yika utule yerlstirde cok zorladi beni agirlasinca hic yapamazdm.diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…