- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Bismillahirrahmanirrahim
Ben de şeytanın bacağını kırdım ve oğluşuma bir kaç parça şey aldım.
Daha alınacak çok ama bu tabularımı yıkmam konusunda önemli bir adım benim için
Rabbim hayırlısıyla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin hepimize inşallah
Eki Görüntüle 1192015 bu takımın mavilisini aldım
Eki Görüntüle 1192016
Eki Görüntüle 1192017
Eki Görüntüle 1192018
Eki Görüntüle 1192019
ooo siz baya baya alışverişe başlamışsınız ben hala çevremdekilerin 7 8 aydan önce alışveriş yapılmaz laflarına göre hareket ediyodum ama baktım da başlamayan bi ben kalmışım bende yavaştan başlıyım prensesimin hastane çıkışını falan almaya. bu arada ıslak mendil alanlar en iyi marka hangisiymiş araştırdınız mı kızlar onu da yavaştan stok yapayım . bir de bez prima yeni doğan olcak değil mi
Bismillahirrahmanirrahim
Eki Görüntüle 1192016
Eki Görüntüle 1192017
Eki Görüntüle 1192018
Eki Görüntüle 1192019
Bismillahirrahmanirrahim
Eki Görüntüle 1192016
Eki Görüntüle 1192017
Eki Görüntüle 1192018
Eki Görüntüle 1192019
Bismillahirrahmanirrahim
Eki Görüntüle 1192016
Eki Görüntüle 1192017
Eki Görüntüle 1192018
Eki Görüntüle 1192019
Mrb kızlar bende civilden aldıklarımı eklemek istedim kızımız olucak rabbim nasip ederse
1. Çıt çıtlı badi 8.90
2. Çıtçıtlı badi 7.90
3. Patikli alt 2.50 :)
4. Pembe battani 19.90
5. 5 li zıbın seti 26.90
6. Tulum 14.90
7.tulum 14. 90
8 . Pembe patik 3.50
9 .3 lü çorap 5.90
10. Alt üst takım 12.90
Eki Görüntüle 1192798
Çook ciciler maşallah güle güle kullanın hepiniz
Kızımın bir kaç eksiği dahaHepsini picabo.com adresinden aldım. Bebedor'un tırnak bakım setini alacaktım ama, her yerde "stokta ki renk gönderilecektir" yazıyordu. İçime sinmedi, mağazalardan bakacağım.
Eki Görüntüle 1190850 19,00TL
Eki Görüntüle 1190851 12'li ekonomik paket 49,90 TL
Eki Görüntüle 1190852 23,03 TL
sağol canım inşallahÇok güzel cicileriniz sağlıkla iyi günlerde kullansın bebis
Di mi yaa, kendimi tuta tuta çatlayacaktımMerhaba canım , en katkısız olan unibaby Yenidoğan ,bez olarakta deneyimli anneler yeni doğan yani 1 numara stok yapmayın diyor. Ben 1 numara 1 paket aldım 5 pakette 2 numara aldım.
Hehh işte böyle canım ya, hepsi çok güzel çok cici sağlıkla kullansın bebişin inşallah. Devamını bekliyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de çok beğendim onu, hele giydirilmişini gördüm bayıldım tombik tombikayy şu en üstteki iki takım çok şeker yaa maşallah maşşallahh şekerim hepsi çok güzeller..
yakışıklın güzel güzel giysin inşşş
Hayırlısıyla belli olsun cinsiyet de sen de başlarsın canım, çok teşekkür ederimHepsi birbirinden şirin güzel günlerde kullanın bende hala hiç bişey anladım bebişe cinsiyeti netleşin bir an önce almak istiyorum
Eki Görüntüle 1187233 Eki Görüntüle 1187231 Eki Görüntüle 1187230
Kızlar merhaba.bugün kocişimle bebek mobilyalarına baktık.fiyatlar oldukça pahalı dudağımız uçukladı desem yeridir.
takımlar 3000 tl den başlıyor sonu yok tabi.çok değişik güzel şeyler beğendik.aslında ben beyaz bir takım alıp ikinci bebekte cinsiyete göre kulpları değiştirip aksesuarlarla kullanmayı planlıyordum.hatta ikea mağzasından kendimiz takım yapmayı bile planlamıştık ama beğenemedim.paylaştığım takım caploonba mağazasından indirimdeymiş dolap şifonyer ve büyüyen yatağı ve oyuncak dolabı ve rafı toplam 2200 tl ye geliyor.gezerken gördüğüm en uygun takım.üstündeki kalplerde bebiş büyüyünce çıkabiliyormuş.aklıma yattı gibi.birde ordaki bayan biz fabrikasyon mağazayız bir sıkıntınız olduğunda sorun yaşamazsınız şahısla değil firmayla muhattapsınız deyince aklıma yattı gibi sizlerinde fikrini alayım.
slm canım bu bebek odasını nerden alacaksınız?bizim almayı düsündüğümüz yerde aynısından var görünce aklıma geldi erol mobilya mı acaba sizin baktığınız yerde?
ben izmirdeyim canım.caploonbanın kendi bayisinden aldım.erol mobilya istanbulda galiba
cnm ben de unibaby nin ıslak mendiline baktım geçen , paketler büyük mü nasıl geldi almayı düşünüyorum da
sağol canım inşallah
Di mi yaa, kendimi tuta tuta çatlayacaktım
Çok sağol tatlım, hepimiz sağlıkla güzel günlerde kullanalım inşallah
Tatile gidicez ya, o yüzden mola verdim alımlara, tatilden sonra kısmetse
O zaman biberon emzik tarak makas olaylarına gireceğim
Ben de çok beğendim onu, hele giydirilmişini gördüm bayıldım tombik tombik
Hayırlısıyla belli olsun cinsiyet de sen de başlarsın canım, çok teşekkür ederim
Son kez denicem dedim foto yuklmeyi bakalim ne olcak :) daha cok eksigimiz var aslinda yatak odama park yatak aldim yanimda yatmasi icin odamizdaki dolabin kulplari degsiicek dolap icine ek raf gelicek halisi degsiicek ince is okadar cokki hic bitmiyo surekli biseyler cikiyo ben sanirim biraz erken basladim ama etiket kes yika utule kaldir gercekten yorucu oluyo sicaklarda son aylarda hic yapamzdim gibi gelio simdi yavasyvas eksiklerimizi tamamliyoruz insallah sag salim evimize getiriiz kuzulari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?