2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Çok güzel cicileriniz sağlıkla iyi günlerde kullansın bebis

Merhaba canım , en katkısız olan unibaby Yenidoğan ,bez olarakta deneyimli anneler yeni doğan yani 1 numara stok yapmayın diyor. Ben 1 numara 1 paket aldım 5 pakette 2 numara aldım.

Hehh işte böyle canım ya, hepsi çok güzel çok cici sağlıkla kullansın bebişin inşallah. Devamını bekliyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hepsi harika kızlar. bende resimlerini çekip atarım

ayy şu en üstteki iki takım çok şeker yaa maşallah maşşallahh şekerim hepsi çok güzeller..
yakışıklın güzel güzel giysin inşşş

Hepsi birbirinden şirin güzel günlerde kullanın bende hala hiç bişey anladım bebişe cinsiyeti netleşin bir an önce almak istiyorum

Mrb kızlar bende civilden aldıklarımı eklemek istedim kızımız olucak rabbim nasip ederse
1. Çıt çıtlı badi 8.90
2. Çıtçıtlı badi 7.90
3. Patikli alt 2.50 :)
4. Pembe battani 19.90
5. 5 li zıbın seti 26.90
6. Tulum 14.90
7.tulum 14. 90
8 . Pembe patik 3.50
9 .3 lü çorap 5.90
10. Alt üst takım 12.90

Çook ciciler maşallah güle güle kullanın hepiniz

1. Tulum e bebek 25.90
2. 3 lü çorap tedi 4.50
3. Agız silme mendili e bebek 8.90
4.önlük tedi 3.50
5. Ayakkabı çarşıdan 10 tl
6. Alt üst takım tedi 14. 90
7.3 lü kıslık çorap tedi 6.90
8.agız silme mendilleri tedi paketi 5.90
9.tulum tedi 14.90
10 . Tulum tedi14.90
11. Çıt çıtlı 2 li badi 10.90
12. Beyaz , kırmızı patikli alt tanesi 6.90
13 . Zıbın takımı 12 90
Şimdilik aldıklarım bunlar kızlar daha çok eksiklerim rabbim saglıkla giydirmeyide hepimize nasip eder inşallah bayramdan sonra eminönü havuzlu hana gidicem ordan toplu alışveriş yapıcam aldıklarımı mutlaka eklerim.

cnm ben de unibaby nin ıslak mendiline baktım geçen , paketler büyük mü nasıl geldi almayı düşünüyorum da

Çok güzel cicileriniz sağlıkla iyi günlerde kullansın bebis
sağol canım inşallah

Di mi yaa, kendimi tuta tuta çatlayacaktım
Çok sağol tatlım, hepimiz sağlıkla güzel günlerde kullanalım inşallah
Tatile gidicez ya, o yüzden mola verdim alımlara, tatilden sonra kısmetse
O zaman biberon emzik tarak makas olaylarına gireceğim

ayy şu en üstteki iki takım çok şeker yaa maşallah maşşallahh şekerim hepsi çok güzeller..
yakışıklın güzel güzel giysin inşşş
Ben de çok beğendim onu, hele giydirilmişini gördüm bayıldım tombik tombik

Hepsi birbirinden şirin güzel günlerde kullanın bende hala hiç bişey anladım bebişe cinsiyeti netleşin bir an önce almak istiyorum
Hayırlısıyla belli olsun cinsiyet de sen de başlarsın canım, çok teşekkür ederim

slm canım bu bebek odasını nerden alacaksınız?bizim almayı düsündüğümüz yerde aynısından var görünce aklıma geldi erol mobilya mı acaba sizin baktığınız yerde?

slm canım bu bebek odasını nerden alacaksınız?bizim almayı düsündüğümüz yerde aynısından var görünce aklıma geldi erol mobilya mı acaba sizin baktığınız yerde?

ben izmirdeyim canım.caploonbanın kendi bayisinden aldım.erol mobilya istanbulda galiba.
bu takım erol mobilyada 2140 tl .biz 1800 tl ye aldık ekstradan raf ve oyuncak dolabı aldık 2200 tl ye denk geldi.

Son düzenleme:
ben izmirdeyim canım.caploonbanın kendi bayisinden aldım.erol mobilya istanbulda galiba

evet canım erol mobilya istanbul da ordan alan arkadaslar da varmıs ben senin mobilyayı görünce ordan aldın sanmıstım ama satıs ağı genis demek ki caploonbanın...iyi günlerde kullanın sizdesağlıkla mutlulukla insallah...

Fotograf yuklemeyi anlatabilirmisiniz bende aldiklarimi yuklemek istiyorum ama.becerrmedimm

cnm ben de unibaby nin ıslak mendiline baktım geçen , paketler büyük mü nasıl geldi almayı düşünüyorum da

Canım kargo geldi ama işyerinde bende perşembe cuma izinliydim anlayacağın görmek kısmet olmadı. Ama aldığım sitede 40'lı paketlerde yazıyordu. 1 pakette 40 tane varmış yani.

Aynen çatlamadan başladın iyi oldu biz de tatile gideceğimiz bundan sonrası tatil sonrası artık ama son aldıklarımı yüklücem birazdan :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son kez denicem dedim foto yuklmeyi bakalim ne olcak :) daha cok eksigimiz var aslinda yatak odama park yatak aldim yanimda yatmasi icin odamizdaki dolabin kulplari degsiicek dolap icine ek raf gelicek halisi degsiicek ince is okadar cokki hic bitmiyo surekli biseyler cikiyo ben sanirim biraz erken basladim ama etiket kes yika utule kaldir gercekten yorucu oluyo sicaklarda son aylarda hic yapamzdim gibi gelio simdi yavasyvas eksiklerimizi tamamliyoruz insallah sag salim evimize getiriiz kuzulari

Eklentiler

• $20140719_220338.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 152
  • $20140719_220403.webp
    10 KB · Görüntüleme: 152
  • $20140718_230634.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 142
  • $20140718_230622.webp
    14 KB · Görüntüleme: 135
  • $20140718_230509.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 136
  • $20140625_141040.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleme:

Canım maşallah herşey çok güzel görünüyor şifonyerini çok beğendim bende bu tarz sade birşey bakıyorum. Şimdilik dolap ve şifonyer almayı düşünüyorum. Park yatağıda yanımda olur zaten. Sonra biraz büyüyünce çocuk odasına yatağını alırım inşallah bebişin. Bebişin hepsini sağlıkla hayırlısıyla kullansın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…