2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

Ben daha beklemiyordum, bi süre daha hazır değildim.

bende yeni öğrendim çok üzülmüştüm ama şimdi çok güzel seviyorum bebişimi......:49:

vardır herşeyde bir hayır belki süpriz yapmayı seviyodur bebişleriniz. en azından oldu mu bu ay olmadı mı stresinden kurtarmış sizi :emir_bebek:
yeni yeni arkadaşlar da gelmiş merhaba kızlarr:3: hep beraber güzel bir hamişlik geçiririz inşallah:49:

Günaydınnn :16:
Dün gece nefesim daraldı , yemekten sonra baya kötü oldum ben :26:
ilk defa böyle oldum sanki kalbime bişey oturmuşta nefes alamıyorum gibi , hiç böyle olan varmı aranızda :26:

Merhaba kızlar, inşallah bende Mart annesiyim. Aranıza katılmak istedim.

Beklenen dogum 14-15 Mart. 31 yasındayım ve iki yaşında bi kızım var. Herkese rahat saglıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler dilerim
Hoşgeldiniz :49: Allah size de hayırlı bir hamilelik nasip etsin.
vardır herşeyde bir hayır belki süpriz yapmayı seviyodur bebişleriniz. en azından oldu mu bu ay olmadı mı stresinden kurtarmış sizi :emir_bebek:
yeni yeni arkadaşlar da gelmiş merhaba kızlarr:3: hep beraber güzel bir hamişlik geçiririz inşallah:49:

Evet sürpriz yaptı minişim bana :16: Birazcık annesini yoruyor, sanırım yaramaz olacak :emir_bebek::1:

Midem ağrımaya başladı yine :50:

En son geçen cuma gittim canım ,
Farklı bir doktordan ayın 27 sine aldım randevu.yani haftaya gidicem.
Acaba bu haftasonu gitsem duyulurmuydu :26:

Kızlar ben gittiğimde 6+0dım üstten ultrasonla duyuldu. Doktor bu hafta tekrar çağırdı kontrol muayenesi için. Büyümeye bakacakmış. Ama bence acele etmeyin. Duyulmazsa çok moral bozukluğu olur çünkü. Büyüsün biraz. Ben 1 hafta daha beklerdim aslında ama doktorumu aradım duyulur gel dedi duyduk da gerçekten. İlk kez doktora o zaman gittim düşünün. Ne kese gördüm ne bi şi öncesinde de. 1 kez kan tahlili yaptırmıştım o kadar. Bi de benim hesabıma göre 6+2ydim mesela ama doktor dedi ki 6+0sın keseye bakarak. Öyle sapmalar da oluo. Sakin olun nolur:)

Kızlar ben gittiğimde 6+0dım üstten ultrasonla duyuldu. Doktor bu hafta tekrar çağırdı kontrol muayenesi için. Büyümeye bakacakmış. Ama bence acele etmeyin. Duyulmazsa çok moral bozukluğu olur çünkü. Büyüsün biraz. Ben 1 hafta daha beklerdim aslında ama doktorumu aradım duyulur gel dedi duyduk da gerçekten. İlk kez doktora o zaman gittim düşünün. Ne kese gördüm ne bi şi öncesinde de. 1 kez kan tahlili yaptırmıştım o kadar. Bi de benim hesabıma göre 6+2ydim mesela ama doktor dedi ki 6+0sın keseye bakarak. Öyle sapmalar da oluo. Sakin olun nolur:)

en iyisi 8. haftada gitmek sanırım :31:
hem büyümeye hem kalp atışlarına bakılır , sabredicez napalım :31:

Herkese günaydınlar :3:

Hiç bilmiyorum ki canım , biraz tedirginim açıkçası..
Kalp atışlarını duymayı çok istiyorum , onun heyecanındayım :31:
Heyecandan olmuş olabilir. Bi arkadaşımda da ilk haftalar çarpıntı oluyordu, sanırım vücuttaki değişikliklerin etkisi:26: geçmiş olsun cnm

Ben de 5 haftalık olana kadar hiç doktora gitmemiş olucam, ilk randevum bu cumartesi ve hesabıma göre 5+2 olacak. 4+2de 1 kez kan tahlili yaptırmıştım bende. İnşallah herşey yolundadır, ben de zamanı gelince duyarım o pıtpıtları :16:

Herkese günaydınlar :3:

Heyecandan olmuş olabilir. Bi arkadaşımda da ilk haftalar çarpıntı oluyordu, sanırım vücuttaki değişikliklerin etkisi:26: geçmiş olsun cnm

Ben de 5 haftalık olana kadar hiç doktora gitmemiş olucam, ilk randevum bu cumartesi ve hesabıma göre 5+2 olacak. 4+2de 1 kez kan tahlili yaptırmıştım bende. İnşallah herşey yolundadır, ben de zamanı gelince duyarım o pıtpıtları :16:

İnşallah canım. Çok kafaya takıp da stres yapmayın.

nickim ve hamile arkadaşlar merhaba..sanırım bende mart annesi olucam ama hala emin değilim tabii..

3 yaşında ikiz çocuklarım var ve normal yollardan hamile kalamayan biri olduğum için bu hamileliğim sürpriz oldu bize..ve başlangıcından beri çok sorunlar yaşıyorum..

önce bhcg değerine göre kesemi küçük gördü doktorum,sonra bhcg istenilen ölçüde katlamadı ultrasonda üçüz gebelik dedi doktor biri rahim dışında yani dış gebelik diğerleri rahim içinde yok olmak üzere dedi..dün verdiğim kan testinde ise katlamaya başlamıştı değer..bu sefer başka ilde ki daha iyi bir hastanye gittk ve oradaki doktor hiçbir sorun göremedi..keseyi gördük,yeri ve şekli güzel normal bir hamilelik dedi tekrar kan testi istedi o da bu akşam 4 gibi çıkacak..yani ne yaşıyorum bilmiyorum :)

2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi şu anda 5+2 deyim.

İnşallah canım. Çok kafaya takıp da stres yapmayın.

işte insan bi an önce duyup rahatlamak istiyor. Duymadan da sanki hamileymişim gibi hissedemiyorum, çok yakınlarım (annem babam eşim gibi ) haricinde daha kimseye hamileliğimi söyleyip mutluluğumu paylaşamadım:50:

nickim ve hamile arkadaşlar merhaba..sanırım bende mart annesi olucam ama hala emin değilim tabii..

3 yaşında ikiz çocuklarım var ve normal yollardan hamile kalamayan biri olduğum için bu hamileliğim sürpriz oldu bize..ve başlangıcından beri çok sorunlar yaşıyorum..

önce bhcg değerine göre kesemi küçük gördü doktorum,sonra bhcg istenilen ölçüde katlamadı ultrasonda üçüz gebelik dedi doktor biri rahim dışında yani dış gebelik diğerleri rahim içinde yok olmak üzere dedi..dün verdiğim kan testinde ise katlamaya başlamıştı değer..bu sefer başka ilde ki daha iyi bir hastanye gittk ve oradaki doktor hiçbir sorun göremedi..keseyi gördük,yeri ve şekli güzel normal bir hamilelik dedi tekrar kan testi istedi o da bu akşam 4 gibi çıkacak..yani ne yaşıyorum bilmiyorum :)

çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda herşey netleşir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin :34:
Belirsizlik insanın canını sıkıyor maalesef :(
Ama eğer üçüz gebelik olsaymış senin için çok zor olurmuş :26:

çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda herşey netleşir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin :34:
Belirsizlik insanın canını sıkıyor maalesef :(
Ama eğer üçüz gebelik olsaymış senin için çok zor olurmuş :26:

teşekkürler canım İnşallah..bakalım bugün ki test sonucunda ne çıkacak neler olacak kafam çok karışık en kötüsüne de iyisine de hazırladım kendimi ama beklemek çok kötü :31:

teşekkürler canım İnşallah..bakalım bugün ki test sonucunda ne çıkacak neler olacak kafam çok karışık en kötüsüne de iyisine de hazırladım kendimi ama beklemek çok kötü :31:
Evet canım beklemek gerçekten çok kötü, ben de cumartesiyi bekliyorum:26: inşallah iyi haberler alırsın bugün

En son geçen cuma gittim canım ,
Farklı bir doktordan ayın 27 sine aldım randevu.yani haftaya gidicem.
Acaba bu haftasonu gitsem duyulurmuydu :26:
Canım bence git, duyulmazsa sonraki hafta tekrar git. Büyük ihtimalle artık minik kalbi atmaya başlamıştır :)

Canım ben inanıyorum ki senin gebeliğin normal seyrediyor, senin o ilk gittiğin doktora boğazlarım ben :47: Nasıl üzdüler seni ya.
Ama bak Rabbim koruyor bebişini, inşallah seninle kalacak merak etme birlikte doğurcaz dualarımdasın Rabbim güzel haberler duymanı nasip etsin :16:

Kadesacım, çok şaşırdım, dr larda hataya düşebiliyor böyle önemli konularda,
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
bir tanıdığımda aşılama yöntemiyle çocuk sahibi oldu, sonra normal yolla beklemediği anda tekrar hamile olduç
herşey olabiliyor demekki, sonucu bekliyoruz :)

işte insan bi an önce duyup rahatlamak istiyor. Duymadan da sanki hamileymişim gibi hissedemiyorum, çok yakınlarım (annem babam eşim gibi ) haricinde daha kimseye hamileliğimi söyleyip mutluluğumu paylaşamadım:50:

Ben duymama rağmen herkese söylemiyorum. Göbüş çıkınca anlarlar nasılsa:)

Back
X