2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

nickim ve hamile arkadaşlar merhaba..sanırım bende mart annesi olucam ama hala emin değilim tabii..

3 yaşında ikiz çocuklarım var ve normal yollardan hamile kalamayan biri olduğum için bu hamileliğim sürpriz oldu bize..ve başlangıcından beri çok sorunlar yaşıyorum..

önce bhcg değerine göre kesemi küçük gördü doktorum,sonra bhcg istenilen ölçüde katlamadı ultrasonda üçüz gebelik dedi doktor biri rahim dışında yani dış gebelik diğerleri rahim içinde yok olmak üzere dedi..dün verdiğim kan testinde ise katlamaya başlamıştı değer..bu sefer başka ilde ki daha iyi bir hastanye gittk ve oradaki doktor hiçbir sorun göremedi..keseyi gördük,yeri ve şekli güzel normal bir hamilelik dedi tekrar kan testi istedi o da bu akşam 4 gibi çıkacak..yani ne yaşıyorum bilmiyorum :)

2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi şu anda 5+2 deyim.

Ah canım ne çekmişsin ya :( Aslında senin bebek mucize desene :)) Doğal yoldan gelivermiş :) Benim ilk olduğu için ve ailede ikiz olduğu için isterdim ikiz olmasını ama kısmet :)) Sana zor olur ama heralde di mi? Allah hayırlısını versin, güzel haberler al inşallah:)

merhaba arkadaşlar, 30 yaşındayım 4 haftalık hamileyim, bu cuma keseyi görmek için gidicem inş. :9::9::9:
hafiften kasıklarımda ağrı var başka da belirti yok :)

Son düzenleme:
benim de ya :)) önden gidio :) nasıl oldu anlamış değilim. Gaz problemim var azcık yemek yiyorum şişiyorum gece çok fenaydım. Bi de kabızlık var bende. çok fena uf:(
yapma ya doktora görünsene ?
merhaba arkadaşlar, 30 yaşındayım 4 haftalık hamileyim, bu cuma keseyi görmek için gidicem inş. :9::9::9:
Hafiften kasıklarımda ağrı var başka da belirti yok :)

hoşgeldin aramıza asortik, benim de sen gibiyken başka belirtim yoktu bu ara yemeğini güzel ye aksatma sakın, inşallah bulantın olmaz.

yapma ya doktora görünsene ?

Yarın kontrol muayenesine çağırmıştı zaten gidicem o zaman söyleyim durumu ama bana hamilelikte kabızlık normal demişti kayısı yiyorum sabahları:(

hoşgeldin aramıza asortik. Ben de katılıorum ilk zamanlar taş gibiydim ben de:( Bu zamanların kıymetini bil. İştah miştah uçtu gitti...

kızlar selam,

ben de hamişim :)

Adetlerim düzenlidir. SAT'a göre 5+5 teyim. cumartesi dr kontrolüm var. Bakalım o kaç haftalık olduğumu söyleyecek.

İnşallah hepimiz sağlıklı ve huzurlu bi gebelik geçirir, sağlıklı evlatlar dünyaya getiririz.

Benim mide bulantım yok ama iştahsızlık var. Karnım guruldamadan yemek yemiyorum resmen. O zmn anlıyorum acıkmışım.

Bol su içiyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Hele ki sıcaklarda...

Gaz problemim fena. Ztn gebelik testimi de ondan kuşkulanarak yapmıştım. Sabah karnım dümdüzken, akşam 7 aylık hamile gibiyim :) Hormonların etkisiyle gaz problemi çok normalmiş.

Kabızlık için hem bol su için, hem de kayısı fln yiyin. Lifli gıdalar tüketmeye çalışın. Akşamları da yrm saat yürüseniz çalışır bağırsaklar merak etmeyin.

Sevgiyle kalın taze annişler:nazar::nazar:

kızlar selam,

ben de hamişim :)

Adetlerim düzenlidir. SAT'a göre 5+5 teyim. cumartesi dr kontrolüm var. Bakalım o kaç haftalık olduğumu söyleyecek.

İnşallah hepimiz sağlıklı ve huzurlu bi gebelik geçirir, sağlıklı evlatlar dünyaya getiririz.

Benim mide bulantım yok ama iştahsızlık var. Karnım guruldamadan yemek yemiyorum resmen. O zmn anlıyorum acıkmışım.

Bol su içiyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Hele ki sıcaklarda...

Gaz problemim fena. Ztn gebelik testimi de ondan kuşkulanarak yapmıştım. Sabah karnım dümdüzken, akşam 7 aylık hamile gibiyim :) Hormonların etkisiyle gaz problemi çok normalmiş.

Kabızlık için hem bol su için, hem de kayısı fln yiyin. Lifli gıdalar tüketmeye çalışın. Akşamları da yrm saat yürüseniz çalışır bağırsaklar merak etmeyin.

Sevgiyle kalın taze annişler:nazar::nazar:

Hoşgeldin canım
Benimle tamamen aynı problemleri yaşayan bir hamiş gördüğüm için çok mutlu oldum:) Destek oluruz birbirimize. Benim ilk başta dilim damağıma yapışıodu çok su içiodum şimdi iştah gitti su içme de gitti:(( çok az içiorum. Mutsuzum:( Bu arada akşamları da yarım saat yürüyorum ve hatta her gün kayısı da yiyorum dediğin gibi :)))

ne güzel bir yer burası bende hamıleyım kızlar 4+3 burdakı herkesın doğumu mart galıba kızlar hamıleleık cok güzel bır duyguymuş hep şükredyorummmm öğrendıgımden berı çok mutluyum fakat benım sorunum midemde ınanılmaz bır eksıme var ne yesem yanma ve eksıme yapıyo buna çözümü olan yada benım gıbı olan varmı acabaaa:40::40::40::40::40::40::40::40::40:

Ben duymama rağmen herkese söylemiyorum. Göbüş çıkınca anlarlar nasılsa:)
aa söylesene, ne kadar sabırlısın walla :1:

benim de gaz ve kabızlık problemim var, kabız olmamak için kuru kayısı yiyorum hergün aç karnına, üzerine de 1 bardak su içiyorum :1: ama gaz için hala napabilirim bilemiyorum :26:
kasık ağrılarım vardı, ama bugün çok şükür yok pek. Bir de dün gece ilk kez midem fean halde bulandı :43:
Otomatik hesaplayıcılara göre 5+1 olmuşum bugün ben :1: :nazar:

ne güzel bir yer burası bende hamıleyım kızlar 4+3 burdakı herkesın doğumu mart galıba kızlar hamıleleık cok güzel bır duyguymuş hep şükredyorummmm öğrendıgımden berı çok mutluyum fakat benım sorunum midemde ınanılmaz bır eksıme var ne yesem yanma ve eksıme yapıyo buna çözümü olan yada benım gıbı olan varmı acabaaa:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
Bende felaket yanma oluyor, ben süt içiyorum yanma için, biraz rahatlatıyor canım

nickim ve hamile arkadaşlar merhaba..sanırım bende mart annesi olucam ama hala emin değilim tabii..

3 yaşında ikiz çocuklarım var ve normal yollardan hamile kalamayan biri olduğum için bu hamileliğim sürpriz oldu bize..ve başlangıcından beri çok sorunlar yaşıyorum..

önce bhcg değerine göre kesemi küçük gördü doktorum,sonra bhcg istenilen ölçüde katlamadı ultrasonda üçüz gebelik dedi doktor biri rahim dışında yani dış gebelik diğerleri rahim içinde yok olmak üzere dedi..dün verdiğim kan testinde ise katlamaya başlamıştı değer..bu sefer başka ilde ki daha iyi bir hastanye gittk ve oradaki doktor hiçbir sorun göremedi..keseyi gördük,yeri ve şekli güzel normal bir hamilelik dedi tekrar kan testi istedi o da bu akşam 4 gibi çıkacak..yani ne yaşıyorum bilmiyorum :)

2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi şu anda 5+2 deyim.

Dünür yazmasamda bende bu gruptayım :)) Güzel haberlerini bekliyorum.

Hoşgeldin canım
Benimle tamamen aynı problemleri yaşayan bir hamiş gördüğüm için çok mutlu oldum:) Destek oluruz birbirimize. Benim ilk başta dilim damağıma yapışıodu çok su içiodum şimdi iştah gitti su içme de gitti:(( çok az içiorum. Mutsuzum:( Bu arada akşamları da yarım saat yürüyorum ve hatta her gün kayısı da yiyorum dediğin gibi :)))

hoşbuldum :)

tatlım mutlaka iç. bak ben önüme koydum sürahiyi, akşama kdr bu bitcek diyorum hep. bitirmeden uyumuyorum. Sen de öyle yap

ben de öyleyim, 3 gündür iyiydim dünden beri başladı yine. Bi de çalışıyorum ben, herkes oruçlu olduğu için yemek yiyemiyorum ofiste kokacak diye. Dışarda da yemeği içim almıyor :50: Midem bomboş...

kızlar sonunda sifreyi doğru girmeyi başardım :)
28 yaşındayım, ilk bebeğim. doktor tam emin değil ama yaklaşık 6 haftalık hamileyim, gerçi ben de doktordan emin değilim hala içime sinen bir doktor bulamadım...

aa söylesene, ne kadar sabırlısın walla :1:

benim de gaz ve kabızlık problemim var, kabız olmamak için kuru kayısı yiyorum hergün aç karnına, üzerine de 1 bardak su içiyorum :1: ama gaz için hala napabilirim bilemiyorum :26:
kasık ağrılarım vardı, ama bugün çok şükür yok pek. Bir de dün gece ilk kez midem fean halde bulandı :43:
Otomatik hesaplayıcılara göre 5+1 olmuşum bugün ben :1: :nazar:

Akrabalar duydu zaten:) Ama eş dost arkadaş tayfasına iş yerindekilere falan söylemiyoruz erken diye.
Kuru değil de yaş kayısı yiyorum ben de aç karnına değil öğleden sobra yiyorum ondan mı faydasını görmüyorum acaba? Midem sabahları kötü oluo ama kusmadım daha henüz çok şükür. Senin daha küçük canım 6larda başlıo sıkıntılar maalesef :((

ben de öyleyim, 3 gündür iyiydim dünden beri başladı yine. Bi de çalışıyorum ben, herkes oruçlu olduğu için yemek yiyemiyorum ofiste kokacak diye. Dışarda da yemeği içim almıyor :50: Midem bomboş...

Ben de çalışıyorum canım. Ne kadar zor geliyor çalışmak bu aralar bana bi bilsen:( Sabahları midem bulanıo zaten uyanınca gelip ofiste evden getirdiğim şeyleri atıştırıyorum. Uykum gelio, gazım oluo. Eve gitmek için saat sayıyorum:)
Aaa asla öle yapma. Kokmaz niye koksun. Kokmayacak şeyler tercih et. Şimdi ters baksalar da yarın anlarlar nie yemek yediğini:)) Kendini aç bırakma başkaları için canım.

Back
X