tabi biz söyledik şimdi hergün arıyorlar bebiş nasıl diyetelefonum kapalı olursa hemen panik yapıyorlar bişey oldu bunlara diye uzaktada olsalar memnunum naz yapmaktan,
benim canım mumbar dolması istedi yaaaaaayuhhh,var mı böyle bir istek
ben de "folidoce" kullanıyorum içimi kolay, hem de günde birkaç öğün ilaç içmeyi sevmeyenler ve unutanlar için (ben mesela) ideal, sabah kalkınca içiyorum, tamammm:)))
günaydın annişler...
benim memişlerim kocaman oldu, her an kalkışa hazır füze gibiler... bir de benlerim büyümeye başladı gibi hissediyorum, sizde var mı böle bişeyyy???
kızlar doktora sordugumda paraben ve alkol içermeyen kozmetik ve kişisel bakım ürünleri kullanabilirsin dedi. ben çoğunda var diye biliyorum...sizin bildiğiniz var mı böyle markalar?
kızımın odasını genişletiyoruz, evde bir haftadır işçiler gelip gidiyorevde şimdi yine işçi var, ben yatak odasındayım, kızım kapat kapıyı abiler görmesin beni dedim, kızımın cevabı müthişti:
-anne sana aşık mı olurlar
hepinize cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin..görelim mewlam neyler, neylerse guzel eyler..O boyle istediyse wardir bir hayir..ii bakin yawruslara:)) sewgiler...
kızımın odasını genişletiyoruz, evde bir haftadır işçiler gelip gidiyorevde şimdi yine işçi var, ben yatak odasındayım, kızım kapat kapıyı abiler görmesin beni dedim, kızımın cevabı müthişti:
-anne sana aşık mı olurlar
o nasıl bı dolma oyle kız?
valla esım gıttı et aldı tavada yapcaz ızgara olmasada :))
salı gunude esımın akrabalarına mangal yapcaz ıftarda ordada yerım ınsallah :))ayy ne pıs bogazım sımdıdedn salıyı dusunuyorum
onu bırak bayramda orduya gıdecegız esım yolda mıhlama yerız kahvaltıda dedı sımdıden hayallerımı susluyor mıhlama :))
bağırsak dolmasıayy nasıl canım çekti yumuşak yumuşak
supermıs :))) heh ver sımdı cavap!!
benım kızın odasının genısletılcek bı yanı yok alttan cekmelı ıkıncı yatak cıkıyor ıkıncı buyuyunce oda yatar ama bebısken bı mınık bambu gıbı sepetlerden benım odama almak ıstıyorum bıde ıkeada olan kıbar bebek yataklarından kızımın odasına alacagım sanırım
ama kararsızısızm kızım cok huysuzdu sallanmadan uyumadı acaba bu sefer sallanan bıseymı alsam??
hımmm valla dolmasını bılmıyorum ama ıkı hafta once sureklı ekemek arasını yedım ben ay adını unuttum :))
kokoreçben normalde hiç yemem annem yapmadığı sürece asla dışardan yemem ama bu hormonlar var ya alt üst etti beni
o nasıl bı dolma oyle kız?
valla esım gıttı et aldı tavada yapcaz ızgara olmasada :))
salı gunude esımın akrabalarına mangal yapcaz ıftarda ordada yerım ınsallah :))ayy ne pıs bogazım sımdıdedn salıyı dusunuyorum
onu bırak bayramda orduya gıdecegız esım yolda mıhlama yerız kahvaltıda dedı sımdıden hayallerımı susluyor mıhlama :))
ohh masallah sana... sen daha net duyarsin pit pit lari :)
benim daha yeni doktor belki duyariz demisti sansliydim yani..
bnde oyleydim sabahtan... korku endise heyecan hersey vardi. ilk kesenin icinde bebisi gorunce biraz rahatladim sonra pitpitlari duyunca iyice rahatladim
sana saatler zor gecer artik... :)
3 gun botunca cevre evlerde mangal yaptilar nasil guzel koktu burnuma hemen yaylaya gidip anneme yaptirttim Allahim etin tadi bu kadar guzel gelmemişti daha once ,gozu donuyor insanin ya ne degisik oluyoruz :)
Kizlaarrr adanaya buyrun misafirim olun.. sizi mumbar sirdan ve kokerece bogayim :)
Burda her köşe başı kebapci ve sirdanci var)))
kasıklarım degıl ama karnım agrıyor adet gorecek gıbı
boyle olunca korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?