- 14 Temmuz 2013
- 228
- 66
- 28
Nöbetçi doktor olmasına çok takılma bence.
Asıl olay hemşire ve ebede bitiyor. Doktorlar Allah korusun acil bir durum için aslında genelde doğumda bulunuyor.
Allah isteyen herkese normal ve doğal doğum nasip etsin.
Benim bebişin dönmesini bekliyorum heyecanla.
Dönerse Allah kısmet ederse normal doğum çok istiyorum, suni sancısız, epiduralsiz vs...
Ayyh evet o 'ben demiştim' lafından nefret ediyorum resmen
En güzeli 2-3 gün daha beklemek.. Daha da bekliycek halim kalmadı zaten, bebişim doğcak daha odası yerleşmedi
bende normal doğum istiyorum çünkü benim vucudum kesiğe çiziğe karşı reaksiyon gösterio küçük bi çizik bile iz bırakıo hatta kırmızı et bağlıyor orası o yüzden korkuyorum sezeryandan amaaaaa normalden daha da çok korkuyorum. ilk bebeğimi 4 aylıkken aldırmak zorunda kaldım turner sendromu yüzünden yaşamaz demişlerdi. normal doğumla sonlandırıldı. tam 13 saat suni sancı verdiler ve hiç kesilmeden aralıksız ağrı çektim.hala unutamıyorum ertesi gün çenem tutmuyordu konuşamıyordum kendimi sıkmaktan ve dilimin üstü bildiğin kabuk bağladı ne ara nasıl okadar ısırmışım bilmiyorum yarılmış resmen.yanımda ablam vardı kolumu morartmışım sıkmaktan ve hatırlamıyorum sabah 6da başladı ağrılarım akşam 9 da doğurabildim.suyunu doktor kendi patlattı halime dayanamayıp.en son 7den sonra ölmek için dua etmeye başlamıştım. şuan yazarken bile aynı acıları yaşayınca elim titremeye başladı korkudan..tek tesellim o sonuçta normal olmayan bi durumdu. şimdi bebeğimde çıkmak için bana yardım edecek diye düşünüyorum.zaten o durumu billen yakınlarım nasıl normale cesaret ettiğime hayret ediyorlar. bende öyleama karnımda kıpkırmızı bi et tomarı olmasından da korkuyorum sanırım
Bebeğimin odasının kokusu çıkmışmıdır.. Yani eve gittiğimde artık sanki kokmuyor gibi geliyor..
Eşinde bizim burnumuz alıştı sanırım ondan diyor.. Anlamadım.. 15 gün oldu 2 günde bir sirkeli suyla siliyorum artık yerleştirmek istiyorum puufff
bugün şansımıza antalya'da hava kapkaranlık, eşimin tamda bugün mesaisi var gece 11.de gelecek sevgililer günü bi yana bide doğum günüm ama sanırım bu buhranlı havada bide yalnız geçecekzaten eşime dedim bu sene hediye falan uğraşmayalım çünkü elime geçen her kuruşu bebişime harcamaya odaklanmış haldeyim:) neyse bu sene böyle geçsin artık önümüzdeki sene bebişimle kutlarız Allah'ın izniyle :) zaten bu sene alacağım çooook güzel bi hediyem var 1 ay gecikmeli
O kadar mide mi olur
Ayy kıyamam kiraz kadar şeyle doyarmı insan..
Canim tebrik ediyorum seni cok cesursun Allah herkese gonlune gore hayirli dogumlar nasip etsin
Yerleştir de bir iş bitsin artık.
Haftasonu hatta beraber yerleştirin.
bende medipole gidiyorm ama malesef orda normal doguma kendi dr un girmiyor.ama mesai saati icerisindeyse girebiliyorlarms sanirim.oda kucuk ihtimal oluyor.dr larin mesaileri bazen yarim gun cunku.fatih medikal parkta esra hanim var gidenler cok memnun normal dogm yanlisi.arkadsimi gaza getirerek normal yaptirtti.aysegul hanim da cok ii diyolar.hizmet hastanesinde meltem hanim ama sezaryan yapiyorms genelde.nisa hastanesininvde tum dr lari iyi diyolar.asiye hanima gitti arkadsm.4100gr lik bebegi normal dogurttu
maşallah kuzuna canım. Hadi hayırlısı senin de şafak belli olmuş desene :))
Mutlu yıllar
Nice güzel yaşlara
Hihihi ya hele ilk gün bir damla kolostrum bile bebişe yetiyor
Yani o kadar mucizevi bir şey bu sarı sütümsü şey : )
çok teşekkür ederim.. senin bu mesaja cevap verirken ablam aradı bende doğum günümü hatırladı sandım öylesine aramışneyse bu sene çok takılmıyorum çünkü asıl 1 ay sonra doğacağım bende bebişimle beraber
Evet doğum yapan bütün arkadaşlarım o ilk sarı sütü mutlaka ver kaçırtma diyolar..
Sarılık olmasını falan o engelliyomuş..
Aynen öyle.
Minnoşlarımız inşallah doğdukları gibi memeye yapışır ve mis gibi emerler...
benim doktorum tarih verdi ama henüz bakmadı hiçbir değerime :44: inşallah bakar haftayaki kontrolümdeSağol canım. Kan değerlerine, Karaciğer enzimlerine ve özellikle pıhtılaşma değerlerine filan bakıyorlar son kez.
Ben de %100 Mert derim, orijinal mesaja bakmadım bile ama pek olumlu Serdar tanımadım.
Kocası, çocuğu Serdar olanlar kusura bakmasın.
sağolun kızlarrrtabii ki de MERT biraz geç bir cevap oldu ama
ben bugün hastane çantasının kendim için olan bölümünü hazırlayacam, bebişiminkiler hazır şükür,Bugün ne yapsak?
Benim seçeneklerim;
Bebişin hala ütülenecekleri var onları ütülemek
Cilt bakımı yapmak
Hastane çantasının kendim için olan bölümünü hazırlamak
Çekmeceleri düzenlemek
Aslında normal zamanlarda olsa hepsi yarım gün bile sürmez ama hamileyken her biri ayrı ayrı Ağrı dağına tırmanmak kadar zor geliyor :)
sağol cnm isim içingünaydın hanımlar ...hayırlı cumalar ..
saol canımda işte annelik içgüdüsü dobik olsun istiyodum
benim dr nst'ye baktı eğer normal doğumun başlama gibi durumu olsa günde ,iki günde bi çağırırdım dedi o biraz rahatlattı beni ...sancılarım var bu arada ama dayanılamayacak kadar değil..takipteyim yinede ....bence senin dr'da garantiye almadan yönlendirmezdi.....sen kayseride hangi hastaneye gidiyosun?????
bence mert güzel isim
:
:26::26::26: puff yaa bunu bilmiyordum..canım mert benim de favori ismimdi ama Fransızca da ne anlama geldigini duyunca vazgectim. Fransa da yasayan Turkler bu isim yuzunden zor duruma dusebiliyormus.. Ben de belki ilerde Fransa da yasar ya da Fransız şirketinde calişirsa diye vazgectm. Ama normalde cok begendgim bir isim.
http://www.uludagsozluk.com/k/la-merde/
teşekkür ederm cnm..bence serdar olsun
canım ben hala beklemedeyim bi gelişme yok, sürekli araştırıyorum ama herkez doktorun boşuna korkutmuş seni biz 2-3 gün önceden bıraktık ve yaptık doğumumuzu diyorlar. çok kasmaya başladım artık kendiminasıl olacak diye , benim de 22 şubatta randevum tekrar konuşacam bakalım gelişmeleri yazarım.mart anacıklarıııı clexan iğne kullananlar kontrole gdip bişeyler öğrenebilen var mııı??? canım çok sıkılıo ne yapıcam ben yaa 4000 lik 2*1 kullanıorum ve genetiktn aldığım rapora göre iğneyi doğumdan 5 gün önce bırakırsam bebek te tıkanma olucakmış off kafayı yicem 24 şubatta randevum dktrla konuşucam bakalm ne diecek
bende normal doğum istiyorum çünkü benim vucudum kesiğe çiziğe karşı reaksiyon gösterio küçük bi çizik bile iz bırakıo hatta kırmızı et bağlıyor orası o yüzden korkuyorum sezeryandan amaaaaa normalden daha da çok korkuyorum. ilk bebeğimi 4 aylıkken aldırmak zorunda kaldım turner sendromu yüzünden yaşamaz demişlerdi. normal doğumla sonlandırıldı. tam 13 saat suni sancı verdiler ve hiç kesilmeden aralıksız ağrı çektim.hala unutamıyorum ertesi gün çenem tutmuyordu konuşamıyordum kendimi sıkmaktan ve dilimin üstü bildiğin kabuk bağladı ne ara nasıl okadar ısırmışım bilmiyorum yarılmış resmen.yanımda ablam vardı kolumu morartmışım sıkmaktan ve hatırlamıyorum sabah 6da başladı ağrılarım akşam 9 da doğurabildim.suyunu doktor kendi patlattı halime dayanamayıp.en son 7den sonra ölmek için dua etmeye başlamıştım. şuan yazarken bile aynı acıları yaşayınca elim titremeye başladı korkudan..tek tesellim o sonuçta normal olmayan bi durumdu. şimdi bebeğimde çıkmak için bana yardım edecek diye düşünüyorum.zaten o durumu billen yakınlarım nasıl normale cesaret ettiğime hayret ediyorlar. bende öyleama karnımda kıpkırmızı bi et tomarı olmasından da korkuyorum sanırım
Yaşadığın çok zor bir durummuş ama acil ve özel bir sağlık durumuydu diye düşün.
Bu ise sağlıklı normal bir zaman.
Bende de biraz estetik kaygı var sanırım sezeryan konusunda.
Su çiçeği olduğumda bile kaşınmamıştım 1 tane bile iz kalmasın diye : )
Allah hepimize gönlümüze göre doğum nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?