2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bende normal doğum istiyorum çünkü benim vucudum kesiğe çiziğe karşı reaksiyon gösterio küçük bi çizik bile iz bırakıo hatta kırmızı et bağlıyor orası o yüzden korkuyorum sezeryandan amaaaaa normalden daha da çok korkuyorum. ilk bebeğimi 4 aylıkken aldırmak zorunda kaldım turner sendromu yüzünden yaşamaz demişlerdi. normal doğumla sonlandırıldı. tam 13 saat suni sancı verdiler ve hiç kesilmeden aralıksız ağrı çektim.hala unutamıyorum ertesi gün çenem tutmuyordu konuşamıyordum kendimi sıkmaktan ve dilimin üstü bildiğin kabuk bağladı ne ara nasıl okadar ısırmışım bilmiyorum yarılmış resmen.yanımda ablam vardı kolumu morartmışım sıkmaktan ve hatırlamıyorum sabah 6da başladı ağrılarım akşam 9 da doğurabildim.suyunu doktor kendi patlattı halime dayanamayıp.en son 7den sonra ölmek için dua etmeye başlamıştım. şuan yazarken bile aynı acıları yaşayınca elim titremeye başladı korkudan..tek tesellim o sonuçta normal olmayan bi durumdu. şimdi bebeğimde çıkmak için bana yardım edecek diye düşünüyorum.zaten o durumu billen yakınlarım nasıl normale cesaret ettiğime hayret ediyorlar. bende öyle ama karnımda kıpkırmızı bi et tomarı olmasından da korkuyorum sanırım

Ayyh evet o 'ben demiştim' lafından nefret ediyorum resmen
En güzeli 2-3 gün daha beklemek.. Daha da bekliycek halim kalmadı zaten, bebişim doğcak daha odası yerleşmedi

sen şimdiden deki haklısın en iyisi pazara kadar bekleyelim pazar günü yerleştirelim ozamana kadar iyice geçmiş olur die ayak yap.yerleştireceğiniz gün belli olursa itiraz şansı kalmaz hatta bugün söyle yarında herhangi bi konu arasında yarın odayı yerleştirecez ya ile başlayan cümleler kur alıştır onu

Yaşadığın çok zor bir durummuş ama acil ve özel bir sağlık durumuydu diye düşün.
Bu ise sağlıklı normal bir zaman.

Bende de biraz estetik kaygı var sanırım sezeryan konusunda.
Su çiçeği olduğumda bile kaşınmamıştım 1 tane bile iz kalmasın diye : )

Allah hepimize gönlümüze göre doğum nasip etsin inşallah.

Yerleştir de bir iş bitsin artık.
Haftasonu hatta beraber yerleştirin.

Mutlu yıllar
Nice güzel yaşlara

Evet ve Medipol Mega için normal doğumla ilgili çokta hoş olmayan iddalar dolaşıyor hemşireleri ve doktorları doğum yapan kadınlara karşı çok sabırsız davranıyorlarmış kesisiz normal doğum yapan neredeyse hiç yokmuş. Çok kalabalık olduğu için devlet hastanesine inmiş standartları. Bende buradaki diğer başlıklardan gördüm bu anlatılanları. Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için benim bebeğimde iri korkuyorum normal doğumdan bu yüzden hayırlısı olsun.

maşallah kuzuna canım. Hadi hayırlısı senin de şafak belli olmuş desene :))

Sağol canım. Belli oldu olmasına da 10 Mart'ta 38+2 oluyorum. Acaba biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum hala :18::18:
Sen 8 Mart'a mı karar vermiştin? Ne kadarlık oluyorsun tam ?

devlettemi doğurucan???ben devlete gidiyorum ...bende sormuştum gece sancı falan tutarsa diye o zaman nöbetçi dr gelir demişti..inşallah herşey gönlünce olur canım [/QUOTE]

Istanbulda ilgi hastanesine gidiyorum normal doğuma gece doktor gelmiyor nobetci kimse o geliyor.36+3 gün oldu haftaya giderim doktora inşallah cati uygun çıkar bebeğin duruşu normal doğum için ideal dedi....

Hiç bir iş yapmadan geçen bir gün daha...
Halbuki sabah 9'da ne hevesliydim onu mu yapayım bunu mu yapayım diye...

Mutlu yıllar
Nice güzel yaşlara

çok teşekkür ederim.. senin bu mesaja cevap verirken ablam aradı bende doğum günümü hatırladı sandım öylesine aramış neyse bu sene çok takılmıyorum çünkü asıl 1 ay sonra doğacağım bende bebişimle beraber

Benim de doğumgünümü herkes unutur.
O yüzden artık beklentilerim hiç kalmadı.
Üzülmüyorum da.
Sadece önem vermiyorum artık.

Ama çok güzel bir tarihte doğmuşsun.
Normal doğum muymuş?
:)

Sağol canım. Kan değerlerine, Karaciğer enzimlerine ve özellikle pıhtılaşma değerlerine filan bakıyorlar son kez.
benim doktorum tarih verdi ama henüz bakmadı hiçbir değerime :44: inşallah bakar haftayaki kontrolümde
Ben de %100 Mert derim, orijinal mesaja bakmadım bile ama pek olumlu Serdar tanımadım.
Kocası, çocuğu Serdar olanlar kusura bakmasın.

tabii ki de MERT biraz geç bir cevap oldu ama
sağolun kızlarrr
ben bugün hastane çantasının kendim için olan bölümünü hazırlayacam, bebişiminkiler hazır şükür,
sağol cnm isim için benim doktor beni hala iki haftada bir çağırıyor ya , daha doğrusu ayda birdi 35+0 da iki haftada bire düştü, düşünsene iki hafta nst ye giremeyecem bebişimden hiç haberim olmayacak gece yarısı bir anda sancılanmaktan korkuyorum , 37+0 da gidecem sonra 39+0 da alacak bebişi bari haftada bir olsaydı artık kontroller, 36 haftalık oldum . ben erciyes kartala gidiyorum cnm çok yoğun bi doktor ama sezeryan konusunda başarılı o yüzden bırakmak istemiyorum
:26::26::26: puff yaa bunu bilmiyordum..
bence serdar olsun
teşekkür ederm cnm..
canım ben hala beklemedeyim bi gelişme yok, sürekli araştırıyorum ama herkez doktorun boşuna korkutmuş seni biz 2-3 gün önceden bıraktık ve yaptık doğumumuzu diyorlar. çok kasmaya başladım artık kendiminasıl olacak diye , benim de 22 şubatta randevum tekrar konuşacam bakalım gelişmeleri yazarım.

canım benim sen bir annenin çekebileceği en büyük acıları çekmişsin, 4-5 aylık dönemlerde yapılan doğumlar çok ağrılı olurmuş, normal doğumla hiç alakası yokmuş, her ikisini de yaşamış anneler normal doğumun çok kolay olduğunu söylüyor eminin seninki de öyle olacak, zaten acılı bi doğum dönemi bide üstüne suni sancı vermişler, hiç kafana takma canım bu Allah ın izniyle kolay bir doğum olacak..

yaa o sağlıklı olsunda aynı acıları yine yaşayayım önemli değil.ilk doğumda moral bozukluğuda vardı sonuçta bu daha kolay olur gibi geliyor en azından o şekilde kendimi rahatlatıyorum çünkü o ağrıları yaşarken sonunun mutlu olacağını biliyor olacağım :S

Amin arkadaşım inşallah sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…