2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Aaaa gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Doğum nasıl oldu sezeryan mı ? Sen nasılsın?
Göğüs ucu yarasının ne demek olduğunu yakinen biliyorum. Ben Ameda ve lansinosh elektrikli kullandım. İkisinin de süt sağma performansı aynı. Yani ikisiyle de aşağı yukarı aynı miktarda süt çıkıyor. Şimdi avent aldım ama henüz kullanmadığım için yorum yapamıyorum.

Merhaba güzel anneler.. Bugün dr kontrolümüz vardı, 34.0 da oğlum. 2836 kg 45 cm. Dr kilomuzu fazla buluyor . Benden tekrar açlık şekeri ölçtürmemi istedi kendim de 16 kg aldım şimdiye kadar. Kendimin hiç, oğlumun ise az kilo alması için ne yapabilirim?

en son 30. haftada gittim doktora hiç bişey söylemedi haftaya kontrole gideceğim belli olur heralde. ama normal olur gibi geliyor çünkü bebek aşağı indi sanrıım karnım küçüldü ve aşağı indi ayrıca kafasıda çok aşağıda duruyor.çıktı çıkacak gibi :) tabi son anda tekrar dönmezse :)
ayrıca 14 şubatta doğmak hiçte güzel değil hayatımın hiç bi döneminde beni hatırlayan olmaz çünkü her 14 şubatta millet sevgilisiyle plan yapar onu düşünmekten beni unutur :) lisedeyken bile doğum günü kutlamaya kalksam kimse gelmezdi sevgilileriyle başbaşa kutlamak için yani 14 şubatta doğsun die şuan sezeryana koşan annelere duyrulur

Benim kızımda 32. haftadan sonra 10 günde 500 gram alınca çok iri bir bebek olacağını söyledi doktor. Ben her gün düzenli olarak yumurta, ceviz, fındık, meyve yiyordum. O günden sonra yumurtayı, çerezi ve meyveyi bıraktım. Son kontrolümde 3 haftada ben 1 kilo almışım. Bebeğim 450 gram aldı. Kendimin kilo almaması için maalesef bir çözüm bulamadım. :2::2:

idrar sonucu 570 çıktı çok yüksek ama işin garip tarafı tansiyon düşük normalde yüksek olurmuş bu sonuca göre şaşırdı saçma bir iş olmuş dedi bende kaşıntılarımı söyledim tekrar kan tahlili istediler salıya kaldı bakalım ne çıkacak?gebelik zehirlenmesi olablir dedi haftaya gün verirler sana dediler...

Bakmadığım site kalmadı kisen nereden aldın Google dan nasıl aratmalıyım??

ben netten değil bulunduğum yerdeki mağazalardan aldım ama nevresim takımı değil ben uyku seti aldım. uyku seti şeklinde baksan belki bulabilirsin birşeyler

maşallah bebeğine şimdiden hayırlı olsun diyelim bakalım ben tontiş kızım ne kadar alacak

oyy masallah benimki 36+3 te 2500du.
ben 1 kg almasini umuyorum aslinda doguma kadar.
alabilir ama yavaslayabilir de kilo alimi su durumda net bir sey soylemek zor

teşekür ederim. işte insan merak ediyor nasıl olacak diye günler azaldıkça sabırsızlanıyor insan

ayy inşallah. tabi öncelikle hayırlısı neyse o olsun ama ben sezeryandan çok korkuyorum bu kadar korkarken korktuğumun başıma gelmesi de ayrı bir durum tabi...

canım bebeğe göre değişiyo ..mesela bizim önceki iki kontrolde (10 gün arayla) 400'er gram almıştı ama bu seferki kontrolde(7günde) 60 gram aldı ..

bilinmemezlik iyice merakımı arttırıyor teşekkür ederim cevabın için benim kızımda 3 haftada 600g almış hafta başına 200g yani eğer şekere bu şekilde dikkat etsem 4haftada ortalama 800g alsa yine normal olacakta işte keşke evdeki hesap çarşıya uysa

bende gebelik şekeri çıktı bebeğin gelişimi iki üç hafta kadar öndeydi hemen iç hastalıkları uzmanına yönlendirdi doktorum. diyet verdi o doktor da diyet yapıyorum bir aydan fazla süredir. diyete başladığımdan beri hiç kilo almadım aksine verdiğimi düşünüyorum çünkü bebeğin gelişimi gayet iyi şimdi gelişimi 10gün önden gidiyor bebeğim kilo alıyor ama ben almıyorum bu da demek ki ben aslında kendi kilomdan veriyorum. yedinci aya girerken toplamda 14 kilo almıştım şimdi 9. ayın içerisindeyim 13kilo görünüyor diyeti yapmak çok zor ama her işte bir hayır varmış diyet yapmasaydım o hızla kilo almaya devam etseydim eğer 20yi kesin geçerdim:44:

Acaip duygusala bağladım ister istemez gözyaşımın akmasına egel olamıyorum aklım diyor ne alaka 10 yıl geçmiş ne sevgilisi boşver ama onunda aynı şekilde düşünmesi kalbimi acıtıyor hem ben zaten tüm kadınlık hormonlarını yitirmiş 9 aylık bir anne adayı olarak böyle düşünmem normalken ona ne oluyoki bunca cefadan sonra böyle saçmada olsa özel günü değerlendirip beni mutlu edebilir bende belki kendimi damızlık inek gibi değilde kadın gibi hissederim.

her cuma arkadaşlarıyla buluşu yo bende sırf ağzını yoklamak için bugün çıkacakmısın anneme geçeyimmi dedim
cevap:Bir bakayım çocuklarla konuşayım öyle plan yap belki gelmezler bende gitmem
bende kapak:Her hâlükârda hazırsın gelirlerse gider eğerki gelmezlerse de sevgiler gününü karılarıyla geçirmek isterler vede sen mecburen evde kalırsın bu durumdada benim plan yapmama gerek kalmaz öylemi ne güzel iş dimi valla demekki artık bukadarar relax rahatız hem ne anlamı varki bugünün sevgililer günü biribirini sevenler aşık olanlar heyecan duyanlar için bizden artık geçmiş sitem olarak yazmıyorum ne tuhaf bende böyle hissediyorum belki aksini ıspatlar benden hiçbirşey beklemeksizin bir plan yaparsın diye düşündüm herzamanki gibi boşa düşünmüşüm neyse sorun değil ama mecburiyettende olsa evde kalırsan üzgünüm arkadaşlarının boşluğunu dolduramıycam olmadı anneni daha erken çağırır birlikte oturursunuz ben teomanıda alıp anneme geçeceğim.

Selam güzel annişler:) Oğlum ne kadar oldu acaba meraklar içindeyim. Salı günü kontrol var nasipse umarım doktor bir iki bilgi verir

bu arada kan uyuşmazlığı iğnesi piyasada yokmuş diye duyunca panikledim hemen doktorumu aradım. merak etmeyin hastanemizde mevcut o iğneden dedi nasıl içim rahatladı anlatamam... kan uyuşmazlığı olan anneler sizlerde araştırın isterseniz olmadı bi yerlerden getirtmeye bakın çok önemli bir durum çünkü

kıyamam sana canım benim cidden duygusala bağlamışsın
sen daha hassas olduğun için eşinde biraz daha anlayışlı olsaydı
daha iyiymiş lütfen üzme kendini ve kafana da takma olmaz mı.

kıyamam sana canım benim cidden duygusala bağlamışsın
sen daha hassas olduğun için eşinde biraz daha anlayışlı olsaydı
daha iyiymiş lütfen üzme kendini ve kafana da takma olmaz mı.

sağol canım ben bahane arıyorum galiba yoksa ciddiye aldığımdan değil öyle olsa hediye alır bişeler hazırlardım ama şugüne kadar umursamadım ama işte içten içe incelik bekliyomuşum demekki benim öküz kocamdan ama işte öküz naparsın:)

canım hiç canını sıkma ya erkekler bizler kadar ince düşünemiyorlar. eşimle 2007 de tanıştığımdan beri bir kere olsun sevgililer günü kutlamadık diğer günleri hiç ihmal etmez hiç atlamaz ama sevgililer günü diyince erkeklere bişeyler oluyor sanırım. sen hamileliğin verdiği duygusallıkla tepki veriyorsun çok normal tribini at ama lütfen üzülme bebeğin hisseder sonra anneme ne oldu diye üzülür.

kızlarr fikir verebilir misiniz; SERDAR mı güzel MERT mi oğluşumun ismi için??
oğlumun adı mert ve tanıdığım tüm mertler efendi kibar ve kendine ait havası olan insanlardı
o yüzden mert isnime oy veriyorum
fransızcayı da boşver o zamana çok var fransaya giderse adını söylemez oldu bitti

canım benimki 36 saat oncesinde bıraktircak, sezeryan olacagim.. senin kadin dogum dr.un mu, yoksa anestezi dr u mu 5 gun evvelden bırakmanı istedi?

ahhhhh moralim fena bu yüzden yeni dr bana 1 hafta dedi ya ben şok oldum 1 hafta .çok uzun bir zaman nasıl geçirirm kesemem 1 haftaa yaaaa eski dr yarın soracağım doğumdan önce ne zaman bırakmak lazım diyee
ben en fazla 2 gün diyordum bi de 27 -28 şubatta alalım dedi bi rşok daha yaşadım ben martın 3 gibi düşünüyordum eski dr dolayı ama şimdi 3 gün önce alacak tamam 38 hafta oluyor ama ne bileyim ya kafam çok bozuk yaaaaaaaa

canım hamilelerin duası kabul olur derler... allahım yavrunu sağlıkla zamanında aldırsın kucağına aminnn.....güzel haberlerini bekliyorum habersiz bırakma tammamı???

devlettemi doğurucan???ben devlete gidiyorum ...bende sormuştum gece sancı falan tutarsa diye o zaman nöbetçi dr gelir demişti..inşallah herşey gönlünce olur canım

Istanbulda ilgi hastanesine gidiyorum normal doğuma gece doktor gelmiyor nobetci kimse o geliyor.36+3 gün oldu haftaya giderim doktora inşallah cati uygun çıkar bebeğin duruşu normal doğum için ideal dedi....[/QUOTE]
inşallah dediğin gibi normal doğuma uygun çıkar canım ....

loveli seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı , bende 2-3 mart gibi der diye düşüyordum 8 martta alalım dedi yaa 39+0 oluyorum off bu arada isim için tşkkr ederim cnm..

Son düzenleme:

lovelicim 27 si ya da 3'ü onu doktorunla konuşup 3'üne aldırırsın bunu takma kafana ne olur üzülme bu yüzden
ama sanırım diğer konu iğne ile ilgili o konu hakkında bir şey söyleyemeyeceğim inşallah senin için de diğer arkadaşlar içinde
herhangi bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…