masallahbenımde sat 22 haziran senin 18 mi??yanlış mı okudum yoksa.kaç haftalıksın canım?
Canım sende hamıle kalmadan once reflu yada mide rahatsızlıgın var mıydı bendede var yanma çünkü
mideeeeem bulanıyor
ladybirdd maşallah herşeyi yiyoorrr
bense hiç bir şey yiyemiyoruumm
yiyenlere de imreniyoruuum
Allahım bu nasıl şeyyyyy normal olamıyoruuumm
yemediğim halde nedeeeenn
bir de istifraaa ediyoruummm
gelsin yemekli günleeeerrrr
çikolatanın tadı yine lezzetli gelsiiinnn
ama kilo fazla almadaaaaann
yediklerimin,yemediklerimin bebişime zararı olmadaaaannn
bulantılı günler bitsiiiinnnn
Canım sende hamıle kalmadan once reflu yada mide rahatsızlıgın var mıydı bendede var yanma çünkü
kıslar selamdaha önce boş gebelik geçirdim malesef :2: aynı durumda olan var mı suan bebeğini görmüş olan?? 6 haftalıkken doktor amcamız çağırdı.acaba duyulur muu
mideeeeem bulanıyor
aklıma bir şey geldi kızlar
günlük tutma alışkanlığını geliştirelim ne dersiniz.
lisedeyken günlük tutardım.üniversite sınavına hazırlanırken günlük tutmuştum,üniversitede yurt hayatının zorluklarını yaşarken.bunların gelip geçici olduğunu,hatta ne komik durumlar için üzüldüğümü sonradan okuduğumda gülmüştüm.şimdi de hamile günlüğü tutmayı düşünüyorum.Allah nasip ederse acemiliklerimi yazdığım günlüğü ikinci hamilelik olursa o zaman okur moral bulurum.hem de bebiş için de çok tatlı bir armağan olur.aklı kemale erip genç birisi olduğunda okuduğunda ne kadar duygulanacağını bir düşünsenenize
ay bende aynıyım baktırmadım alttan zaten dr.umda teklif dahi etmedi sağolsunnn
aminnnnnnn
canım Rabbim geçmiş etsin inşallahhh bir daha göstermesin bu sefer kucağına al hayırla inşallahhhhhh
Kizlaaar bebisimin pitpitlarini duyduk:)) cok sk atiodu fakat cok kuvvetli degildi. Neden ciliz dedim daha kucuk annesi dedi doktor7+5 haftadayiz 1.4 cm olmus benim melegim )
aaaa benimde sat 22haziran ve galiba sen bana yasin okumuştun yanlış hatırlamıyorsam geçen dönemlerde
canım ya bildiğim kadarıyla bi mide rahatsızlığım yok ama belkide var ben bilmiyorum işte :) sende vardı sanırım devamlı yanıyormu seninde??
canım bende boş gebelik geçirdim ama sadece keseyi görebildim şuan oyüzden bende aynı tedirginliği yaşıyorum. inşallah görmeyi, kalp atışını duymayı Allah bizede nasip eder.
hahahahahahhah çok güldüm yaaa :)) Allah iyiliğini versin
Rabbim hayırlı huzurla sağlıkla daim etsin evliliğinizi inşallahhhhhKızlarrr 2 sene önce bugün düğünümüzz vardıBu saatlerde kuafördeydim zaar
canım sen 9.haftalıksın artık duyulması lazım seninkinin biz daha 6.haftadayız haftaya salı gideceğiz pıt pıt duymaya Allahımın izniyleBenim doktorum ilk gittiğimde çok erken , hiç karından bakmaya gerek yok , vajınal bakalım dedi.ben önce bir karından bakalım dedim, kese görüldü.2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.sen kalp atışlarını ne zaman duymuştun?inşallah bende duyarım.
o zaman seninle bir topicte konuştuk hiç yabancı gelmiyor nickin canımevetttt :) yok ben okumadım canım.:26:
canım ya bildiğim kadarıyla bi mide rahatsızlığım yok ama belkide var ben bilmiyorum işte :) sende vardı sanırım devamlı yanıyormu seninde??
canım bende boş gebelik geçirdim ama sadece keseyi görebildim şuan oyüzden bende aynı tedirginliği yaşıyorum. inşallah görmeyi, kalp atışını duymayı Allah bizede nasip eder.
hahahahahahhah çok güldüm yaaa :)) Allah iyiliğini versin
kızlar bu aralar çok fena duygusalım kötüyüm,
tatlı göresim gelmiyo, normalde tatlı manyağı olan ben şimdi bakınca midem bulanıyo
hemen yoruluyorum
eşimle ufak bi tartışmamız bile canımı çok yakıyo
çok kötüyüm zaten yeni evliyim daha evliliğe alışamadım
ev hanımlığı çok kötü ev sürekli kirleniyo
benim hiçbişey yapasım gelmiyo
heryer heryerde
n
Rabbim hayırlı huzurla sağlıkla daim etsin evliliğinizi inşallahhhhh
canım sen 9.haftalıksın artık duyulması lazım seninkinin biz daha 6.haftadayız haftaya salı gideceğiz pıt pıt duymaya Allahımın izniyle
sen ne zaman gideceksin kalp atışlarına canımbir de keseyi kaç haftada gördünüz bizim daha ölçüm yapılmadı ama sata göre 4+6da gördük kesemizi
o zaman seninle bir topicte konuştuk hiç yabancı gelmiyor nickin canım
sen kalp atışına ne zaman gideceksin ne zaman çağırdı canım dr.
mideeeeem bulanıyor
Kizlaaar bebisimin pitpitlarini duyduk:)) cok sk atiodu fakat cok kuvvetli degildi. Neden ciliz dedim daha kucuk annesi dedi doktor7+5 haftadayiz 1.4 cm olmus benim melegim )
kızlar bu aralar çok fena duygusalım kötüyüm,
tatlı göresim gelmiyo, normalde tatlı manyağı olan ben şimdi bakınca midem bulanıyo
hemen yoruluyorum
eşimle ufak bi tartışmamız bile canımı çok yakıyo
çok kötüyüm zaten yeni evliyim daha evliliğe alışamadım
ev hanımlığı çok kötü ev sürekli kirleniyo
benim hiçbişey yapasım gelmiyo
heryer heryerde
aha! masalın da midesi bulanmıyomuş. yaşasın :)))) :13: ben 6. haftada duymuştum kalp atışını ama vajinal. neden baktırmak istemiyosun özel değilse öğrenebilir miyiz
Rabbim hayırlı huzurla sağlıkla daim etsin evliliğinizi inşallahhhhh
canım sen 9.haftalıksın artık duyulması lazım seninkinin biz daha 6.haftadayız haftaya salı gideceğiz pıt pıt duymaya Allahımın izniyle
sen ne zaman gideceksin kalp atışlarına canımbir de keseyi kaç haftada gördünüz bizim daha ölçüm yapılmadı ama sata göre 4+6da gördük kesemizi
Sata göre o şekilde ama 15 Temmuz'da doktora gittiğimde 4 haftalık dedi.keseyi o gün gördük.2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.yarın gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?