günaydın arkadaşlar
yarın aşura ve bebeğimin isminin sahibi hz ali asgarın şehadet yıldönümü.tüm müslümanlaraa başsağlığı dileklerimi iletirken rabbimden onun yüzü suyu hürmetine tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla imanla kucaklarına almalarını dilerim.
arkadaşlar ya benim oğlumda bir hareketliki geceleri doğduktan sonra uyumayacak diye korkuyorum açıkçası.
sizden bir şey rica edeceğim:kızlar aranızda alışveriş listesi yapan varsa benimle paylaşabilirmi?benim ailem uzakta eşimin ailesininde bebekle ilgili konuştuğu yok açıkçası.bozuluyorum ya hiç ilgileri yok hayret yani
neyse siz dua edin bana arkadaşlar
zuzmanje o dediğin yer zuhal giyimin bebe mağazasımı?banada özelden gönderebilirmisin?
bu arada arkadaşlar bebek için ben kimyasalı oldukça az olan ürünler kullanmayı düşünüyorum.çamaşırlar için sab marka sabun tozunu alacağım
şampuan için kararsızım açıkçası
ersağda sls varmış
propa doğal diyorlar ama şiçeriğini bilmiyorum
bebeyağı olarak saf zeytinyağını kullanacağım
ama şampuan ıslak mendil pişik için ne alacağım bilmiyorum
pişik için mustelanın kremiyle sobamı sodamı neydi öyle bir ismi vardı onu öneriyorlar
siz bu konuda ne yapacaksınız arkadaşlar varmı bir fikriniz?
duana amin diyorum..insan özel günlerinde çok beklenti içinde oluyor, bende öyleyim, ama artık kimsenin ilgilenip ilgilenmemesini çok umursamama ya çalışıyorum, benim için en önemli olan bir bebeğimin olacağı, yüce rabbimin mucizesi bundan ötesi yok, sende böyle düşün bence, sen bu bebeği başkasına mı yaptın, diyorum ya salla gitsin herkesi, Allah tüm kadınlara bu mucizeyi tattırsın inşallah..... gelelim alacaklarına ben hep internetten yazanlardan öğrenmeye çalıştım , halada bu şekilde öğreniyorum, sabun tozu dalanın bitkisel varmış ama daha almadım ondan alırım heralde, şampuan sebamed düşünüyorum, okuyup öğrendiklerimi söylüyorm, bebeyağı ilk zamanlar kimse kullanmıyormuş, ıslak mendil yenidoğan fresh veya prima olabilir, kıyafetlerde nevresim pike hepsinde genelde pamuklu alıyorum, göğüs pompası , yatak olarak park yatak...bunlar şimdilik aklıma gelenler...