ya işte bi de her arayan hayat hikayesini anlattığı için akşam artık kafan kazan oluyor sonra bi de aradan üç beş gerizekalı çıkıp''işiniz bu değil mi bana hizmet etmek sorduğum sorulara cevap vermeniz gerekmiyor mu??'' demez mi

o an onu böyle öldüresim geliyor eşim o akşam bişey anlatıyordu dinlerken uyuya kalmışım nasıl üzüldüm sonra defalarca özür diledim o tamam aşkım hamilesin yoruluyorsun olur böyle şeyler dedikçe ben özür diledim çok üzüldüm eşime vakit ayıramıyorum diye
valla ben 32 de çıkıcam hatta 1 hafta yıllık iznim var kullanabilirsem onu da eklicem 31 de çıkıcam ne kadar erken çıkarsam o kadar ruh sağlığım yerine gelicek yoksa bebeğimi üzmekten başka bişey yapmıyorum çalışınca ama işte şuan mecburuz napalım onların geleceği için
benim öyle bir şansım olucanı hiç sanmıyorum söylesem bile bizdeki şartlar bu işine gelirse istersen çık dicekler biliyorum o yüzden sesimi çıkaramıyorum

özel sağlık sektöründe çalışmak çok kötü işte bildikleri halde çalıştırıyorlar en çok onların dikkat etmesi lazım aslında amaaannn nolucak alt tarafı hamilesin sanki taş mı taşıtmışlar öyle düşünüyolar herhalde

hakkımı helal etmiyorum ama hiçbir zaman
canım ben işten ayrılıcam yani burdaki kimse öyle bilmiyor devam edicem dedim hepsine çünkü ücretsiz izinlerimi falan da kullanmak istiyorum 4 ay ücretli 6 ay ücretsizi kullanıyım da ondan sonra istifayı vericem sonra inşallah bir de benim annem ayaklarından rahatsız kayınvalidem de eve kapanamaz ikisi de konusu geçince bakarız diyorlar ama ben ikisine de kıyamam annem emekleyene kadar bakabilir sonra arkasından koşması falan zor olur kv de bakar sonuna kadar genç 56 yaşında ama çok sosyal biri eve kapanmaya dayanamaz üzülmeyelim diye bişey de demez belli bir süre sonra işin tadı kaçar hiç gerek yok gerginliğe allaha şükür eşim de çalışmak zorunda değilsin der her zaman o da farkında çalışmaya devam edersem 46'lık olucam :))))