• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
içelim amargii:))))))))))))))bu sitede arkadaşlarımda gebeyken girmişler buluşmuşlar kimi dogumdan sonra bebişlerle kimide hamileliklerinde buluşmuşlar tabii istanbulda olanlar digerleri kendi yaşadıgı şehirlerde buluşurlar mı yada keşke onlarda olsa ne güzel olur millet bune dünya hamileler günü sanır şaşırırlar heeee:)

kızım 2,5 yasında bız hala bulusuyoruz cokta keyıflı oluyor bulusmalar cunku bebeler oynuyor felan bı suru paylasımda bulunuyoruz

benim eşimde çok horluyor
hatta bazen sırtıma sarılıp öyle uyuyor yani anlican kulağımın dibinde horluyor
sallıyorum dürtüyorum en fazla bi kaç saniye susuyo sonra yine başlıyo
sonra uyandırıyorum hadi bi yön değiştir diyorum ben uykuya dalana kadar horlamıyo sonra tekrar başlıyo
uykum çok bölünüyo ama olsun ona da razıyım çünkü gece vardiyasında onsuz uyumak çok zor geliyo

sende eşini rahatsız etmek istemeyebilirsin ama bi de ona sor

Burun bantı denedin mi? Benim çok işime yarıyor.

Tekrar günaydın,
Kızlar bebeğe giyecek anlamında bayağı birşey almışım. Başka bir alışverişim olmadı. Geri kalan bebek bakım ürünleri, puset, oto koltuğu, mobilya , uyku seti vs gibi ihtiyaçları için şu anne bebek fuarını belkemeye karar verdim. İlki 13-15 aralıkta, diğeri de yaklaşık bir ay sonra, yani 16-19 ocak arasında. Çok çok inidirimli oluyormuş. Bir de mağaza mağaza dolaşma lüksüm olmadığından hepsini bir arada bulabilirim. Belki orada karşılaşırız bile. Siz bilmiyorsunuz tabi, nadiren de olsa dışarı çıktığımda yaklaşık benle aynı dönem hamilelere şööööyle bir daha bakıyorum, acaba bunlar bizim forumdan kızlardan mıdır diye. Hep beraber 30 haftayı devirince bir buluşup çay kahve içelim.

benim aceleci kişiliğim yüzünden nerdeyse tüm eksiklerini tamamladım :)) o yüzden fuara gidip daha ucuz bulursam kendime ceza veriririm diye fuara gitmeyi düşünmüyorum:))

Kesinlikle 30. haftada kendimize baby shower partisi yapalım toplanalım bir yerde müthiş olur:)) bu arada buluşmasak bile biliyorsunuz dünya küçük. Ben kendi fotomu yolluyorum beni herhangi bir yerde gören göbekdaşlar boynuma atlayıp beni öpebilir:26:
Koca burunlu,koca göbekli bir hamile görürseniz işte o benim :52:

$20131116_131054.webp

benim aceleci kişiliğim yüzünden nerdeyse tüm eksiklerini tamamladım :)) o yüzden fuara gidip daha ucuz bulursam kendime ceza veriririm diye fuara gitmeyi düşünmüyorum:))

Kesinlikle 30. haftada kendimize baby shower partisi yapalım toplanalım bir yerde müthiş olur:)) bu arada buluşmasak bile biliyorsunuz dünya küçük. Ben kendi fotomu yolluyorum beni herhangi bir yerde gören göbekdaşlar boynuma atlayıp beni öpebilir:26:

Eki Görüntüle 865555

alem kızsın yaaa:)tamam ben bi gördügümü kolay kolay unutmam görürüsem sarılırım boyuncuguna

Merhaba hamiş arkadaşlar...
2 gündür süren kasık ağrısına dayanamayıp dün akşam acilde günü bitirdim.. Çok şükür kızımın sansına çok sakin ve çok ilgiliydi hastane... nstye bağlandım sancım çıktı.. Hemşire eyvah erken doğum mu diye tedirgin oldu o ara da idrar testim çıktı evett idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.. Ultrasonda doktor bey detaylı bir şekilde inceledi . ben soru sordukça azcık sabret dedi durdu :)) ama her defasında kibarca sorularıma cevap verdi.. zaten biliyorsundur cinsiyeti dedi bende ya emin olamadık dedim kız ve erkek denildi en son kız denildi dedim hmm detaylıca bakayım bi dedi :)) evet evet kız kesin dedi..

İşte böyle arkadaşlar kızıma bir kız kardeşi geliyor.. evde 1 kraliçe 2 prenses babamız gayet mutlu.. hiç şaşırmadı inanır mısınız ben hamileyim diyorum o oley kızım olcak diyor.İşte babamız kıza çok düşkün.. hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...

Eki Görüntüle 865555

çok tatlısın kız anası seniiii :)) maşallah sana :))

Burun bantı denedin mi? Benim çok işime yarıyor.

burun bandı aklıma geldi ama hiç denemedik, eşim uyuyamam yüzümde bişey varken dedi
yalnız eşimin burnu tamamen tıkalı yani ya kemik eğri ya et var çünkü hiç koku almadığını söylüyor ve ben bunu evlendikten sonra öğrendim :1:
nişanlıyken falan ne parfümler deodorantlar kullanıyordum güzel kokmam lazım karamelime giderken diye :1:

doktora gidecek ama benim zorumla yoksa imkanı yok hastane kapısından girmez
aslında horlamanında eğlenceli yanını bulmakta fayda var
bazen işten gece 1 de geliyo ben uyumuş oluyorum bi horlama sesiyle uyanıyorum aşkım gelmiş diye sarılıyorum gece gece mutlu oluyorum :16:

Tekrar günaydın,
Kızlar bebeğe giyecek anlamında bayağı birşey almışım. Başka bir alışverişim olmadı. Geri kalan bebek bakım ürünleri, puset, oto koltuğu, mobilya , uyku seti vs gibi ihtiyaçları için şu anne bebek fuarını belkemeye karar verdim. İlki 13-15 aralıkta, diğeri de yaklaşık bir ay sonra, yani 16-19 ocak arasında. Çok çok inidirimli oluyormuş. Bir de mağaza mağaza dolaşma lüksüm olmadığından hepsini bir arada bulabilirim. Belki orada karşılaşırız bile. Siz bilmiyorsunuz tabi, nadiren de olsa dışarı çıktığımda yaklaşık benle aynı dönem hamilelere şööööyle bir daha bakıyorum, acaba bunlar bizim forumdan kızlardan mıdır diye. Hep beraber 30 haftayı devirince bir buluşup çay kahve içelim.

İyi hissediyorsundur umarım. Ben serklaj ameliyatından sonra moral olarak da çok iyi hisseetmiştim. Ağrı sızı da olmamıştı. Artık bol bol dinleneceksin. İçin rahat etsin. İyileştim diğegaza gelip lütfen ayaklanma. sadece yat. Buu arada starbucks fikri de bir harika...

Tesekkur ederim canim, eve geldik dun gece, yatiyorum surekli, ama icimden keske hastane geceligini yanima alsaydim diyorum. Cunku normal giyinince his olarak normal hissediyorum. Gece cok sancim oldu ama kendimi sakinlestirip uyudum.

Bebek hala asagida takiliyo insallah ben yattikca o da biraz yukari gelir. Diyorum "kizim buralar bos cik yukari" diye :)

Tesekkur ederim canim, eve geldik dun gece, yatiyorum surekli, ama icimden keske hastane geceligini yanima alsaydim diyorum. Cunku normal giyinince his olarak normal hissediyorum. Gece cok sancim oldu ama kendimi sakinlestirip uyudum.

Bebek hala asagida takiliyo insallah ben yattikca o da biraz yukari gelir. Diyorum "kizim buralar bos cik yukari" diye :)

Sen yatınca çıkar annesi, ben çok ayakta takılınca aşağı iniyo dinlenince çıkıyor gibi geliyor, belki de psikolojiktir ama böyle hissediyorum ben...

Eki Görüntüle 865555
masalllaaaaaaaaaaaahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ooooo emel sen daha doguma kadar herseyden kac cıft alırsın kımbılır:))))
gorursem senı hemenbagırırımm EMEEEEELLLLLLLL dıe
ya ne gobegı ben sıze koyayım aksama fotoda gobek gorunn 9. aya kadar patlamassam ıyıdır

Eki Görüntüle 865555

Fantezi olarak cok iyi fikir toplu baby shower :)
Suslu mekan, ortak pasta filan :)

Biz de nerdeyse herseyi aldik ama yine de fuara gitmek istiyordum ya

Belki fuarda karsilasirdik diyordum ama kismetse dogumdan sonra durumumuza bakicaz :)

canım üzülme herşeyde bir hayır vardır hem annenler o kadar uzakta değiller imkanı olur mu bilmem ama gelir yanında kalır senin yine herhalde allahım hayırlısını nasip etsin hele bir bebeğini sağlıkla kucağına al da gün doğmadan neler doğar derler belki sonra taşınırsınız :34:

haklısın cnm. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun... annem çalışıyor ya akşamları falan gelecekti. şimdi her istediğinde gelemeyecek diye üzüldü oda. neyse dediğin gibi bebeğimi sağsalim alim kucağıma gerisi olur nasılsa.

arkadaşlar selamlar. evdeki internet problemi yüzünden 20 gündür uzaktım sizden dayanamayıp telefonun internetini açtım ancak öyle giriyorum bilgisayardan. dün gece 2 ye kadar oturup okudum yazılanları :))

ayy kızlar biraz önce melek programında dördüz bebeşler vardı nasıll tatlılardı sabahtan beri sırıtarak onları izliyorum. 2 aylık dördüz bebişleri görünce dayanamadım ağlama tuttu beni böyle uyurken gülümsüyorlardı bizimde mi öyle olucak yaa :))

geçen gün eşim süper bi laf söyledi sizinle de paylaşıyım. hamile kaldığımdan beri sinemaya gidemiyoduk çünkü ben saatlerce öyle oturmak kapalı kalmak istemiyodum. film olarak THOR u izleyecektik yolda giderken eşim bana diyo ki ; bol bol izle thor u belki bizim oğlan da onun gibi yakışıklı olur :) sinemadayken de dürtüyo beni iyi bak iyi bak diye. ayy dedim sen söylemesende öyle yakışıklı adama bakmamak mümkünmü :)

günaydınlar herkese... dün ev bulduk tasınmak için. Kaporada verdik... sonraaaa sabaha doğru 5 bucuk gibi bir baktım eşim hiç uyumamış... tasınmak onu hem maddi hem manevi açıdan ürküttü. Çok üzüldüm eşimi öyle görünce. Sabah ilk iş emlakçıyı arayıp vazgeçtiğimizi taşınmayacağımızı söyledim. Sonra annemi aradım üzüldü oda vazgeçtiğimiz için ama anladı beni. Sonuçta hiçbirşey huzurdan daha önemli değil... Benim eşimden önemli hiç değil.... Napalım kendim bakıcam bebeğime odasıda olmıcak ama evimde huzur olacak... böyle işte buruk içim biraz... sizler nasılsınız?

Alev olsun ya, huzur ve saglik herseyden onemli. Benim bir arkadasim kocasiyla beraber baska sehirdeler ve kimseleri yok. Ama bebeklerine beraber cok guzel bakiyorlar. Hatta oyle bir rahat anlatiyor ki insan "ooo bebek bakmak ne ki cok kolay" hissi yasiyor. Bebek odasinin da acelesi yok... Herseyde bir hayir var..

Hiç üzüme canım,için de buruk olmasın bak kendin de demişsin huzurun var mı , sağlığın yerinde mi gerisi boş .bebiş kısmetiyle gelir ev için de ne zaman nasipse o zaman olur zaten.Eşin anlayışlı olduğunu görünce ne kadar mutlu olmuştur..Ben de çok istiyorum benim bebişimin de henüz bi odası olmıcak ev için en az 1 senemiz var ve bebeğime kendim bakıcam.Ama sonuna kadar güvendiğim yanında huzur bulduğum , şu hayatta ailemden sonra en büyük şansım dediğim bi adamdan bir de bebek sahibi olucamya daha ne isterim ki..Yalnız bunları yazarken gene gözlerim doldu yok ben bugün çok ağlakım...durduramıyorum..

Kesinlikle yazdiklarina katiliyorum :)

Günaydın Kızlaaaaaaar :16::16: umarım sizler ve bebişlerinizin rahatı yerindedir, haftasonundan beri yoktum yine çok çalışmışsınız :32:yazmışsınız bolca :1: ben ve bebişim gayet iyiyiz çok şükür, artık babmızda hissediyor hareketleri çok mutluyuz bu sebeple:21: kızımızın ismi Nil olcak demiştim ya, benim iki isimim olduğundan iki isim istemiyordum ama dün akşam babası Peri ismini de koyabiliriz dedi, bende düşündüm Nil Peri çooook hoşuma gitti, kulağıma acayip güzel geldi Peri kızım benim:16::16: sizce nasıl olur diye sizlerle paylaşmak istedim:3:

Bu arada Schaqa çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır.

hepinize mutlu huzurlu bi gün diliyoruuuuum:54::54:

Nil Peri cok tatli, Allah bahtini acik etsin minnosun...

Eve geldik cok sukur, bundan sonra hep yatis.

Back
X