buarada kızlar necabuk ılerlıyor sayfalar oyle.maşallah martta patlama yaşıycaz Allah ın izniylebende 22 mart dogumluyum yavrumda annesı gıbı o tarıhte doğacak kısmetse
ne kadar güzel.hayatının en güzel hediyesini doğumgününde alacasın.belki benimde öyle olabilir.bende mart doğumluyum.bbişimle aramızda 1 hafta olacak.ama eğer sezeryandan dolayı 1 hafta önce doğarsa aynı gün doğmuş olacağız.hayırlısı bakalım.sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza hepimiz.
selam arkadaşlar,daha öncede yazmıştım ama sayfalar çok hızlı ilerliyor:)
İnşallah bende mart annesi olucam,SAT 9 haziran.pazartesi doktora gittim ve 4 +5 dedi biraz küçükmüş ama kan değerlerin iyi dedi.haftaya bi daha gidicez bakalım.
sabah uyandığımda inanılmaz bir mide ağrısı vardı ağladım nerdeyse.acaba progesterondan mı oluyor.bulnantım yok ama ağrı beni öldürüyor.
evett ama benımkıde muhtemelen sezeryan olacağı için 15 mart gıbı olucak.koç olsun cok istıyorum.eşimde bende koçuzne kadar güzel.hayatının en güzel hediyesini doğumgününde alacasın.belki benimde öyle olabilir.bende mart doğumluyum.bbişimle aramızda 1 hafta olacak.ama eğer sezeryandan dolayı 1 hafta önce doğarsa aynı gün doğmuş olacağız.hayırlısı bakalım.sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza hepimiz.
hoşbuldum cnmcm. inşallah görürüz de bi rahatlarız. bu arada kalp atışları ne zmn görülüyor? her ikisini de görür müyüm acaba?
canım bu mide agrılarını ben ilk hamileliğimde yasamıstım.hatta gece uykumdan uyandıgım oluyodu.bu hamileliğimde de arada yaşıyorum sabahları.zamanla geçmişti ilkinde.inşallah geçer seninde bir an önce.
bnm eşimin doğum tarihi 16 mart. bebiş babasına hediye olcak, :)
Selam kızlar,
8. haftada olup bulantısı olmayan var mı ?
Selam kızlar,
8. haftada olup bulantısı olmayan var mı ?
canım benim ben daha 8 haftalık değilim ama arkadaşımın doğuma kadar hiç bulantı şikayeti olmadı.herkeste belirtiler farklı olabilir.
Selam kızlar,
8. haftada olup bulantısı olmayan var mı ?[/QUO
cnm benım ilk hamileliğimin başından sonuna kadar hiç bilmedim mide bulantısı nedir?o derece yani.hiç mide bulantısı yaşamadım,rahat geçirdim o konuda.inşallah sende rahat bir hamilelik geçirirsin.büyükler öyle dese de takılma hurafe bunlar bence.çünkü Allah'ıma şükür çok rahat bir hamilelik geçirdim ve sağlıklı sıhhatli bir kızım var.bunlara takılıp canını sıkma cnm bence.herşey güzel olacak inşallah.
Selam kızlar,
8. haftada olup bulantısı olmayan var mı ?[/QUO
cnm benım ilk hamileliğimin başından sonuna kadar hiç bilmedim mide bulantısı nedir?o derece yani.hiç mide bulantısı yaşamadım,rahat geçirdim o konuda.inşallah sende rahat bir hamilelik geçirirsin.büyükler öyle dese de takılma hurafe bunlar bence.çünkü Allah'ıma şükür çok rahat bir hamilelik geçirdim ve sağlıklı sıhhatli bir kızım var.bunlara takılıp canını sıkma cnm bence.herşey güzel olacak inşallah.
Teşekkür ederim canım çok araştırmak iyi değil işte bi sürü şey giriyor kafana inşallah hepimiz sağlıkla tamamına erdiririz
yorumun için teşekkür ederim ne güzel doktorun gerek görmemiş
yalnız bende şöyle bir durum var 52 kiloyum ama daha zayıf görünüyorum ayrıca kansızlık olduğundan bünyemde zayıf aslında kendimi güçlü de hissetsem iş yerinde çok yorulduğumu hissediyorum
yemek desen çok özenmem yememe içmeme daha doğrusu yemek yemeyi gereksiz görürüm
sanırım bu durumu midem de biliyo ve ona göre çok yiyince aşırı tepki veriyo
bu yüzden doktor gerekli gördü belki
bilmiyorum ama böyle devam ederse ben o ilacı içmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?