selam kızlar:
okuyanlar hatırlayacaktır. benim eşim yanımda değildi. yalnız bir hamilelik geçiriyordum. ama eşim döndü görevinden. çooooookkkk mutluyuuuuuuuummmm

hamileliğin tadına varıyorum. herşeyi eşim yapıyor sağolsun.

valla altın çağımı yaşıyorum resmen sizlerle mutluluğumu paylaşayım dedim.
bugün okula gittim şok oldum. bahçe nöbeti vermişler bana. bu halimle. 900-1000 kişilik okul iki kapısı ve 800 civarı sorunlu öğrencisi olan bir okulda çalışıyorum normalde bile tek kişinin tutmasının sakıncalı olduğu bahçe nöbetini bana vermişler. ben koridor nöbetini bile zor tutarken.

iki haftam kaldı nasipse inşallah kurtulacağım şu nöbet işinden.
hadi ben sizi rahatlatayım aç karnına 7 tok karnına 8 kilo almış bulunmaktayım 7aylık hamile gibiyim. sebebini de biliyorum çok karbonhidrat tüketiyorum. bünyemde elverişli. ama inanın takmıyorum. stres yapmayın beslenmenize dikkat edin. ben mecburen karbonhidratlı besleniyorum başka şey yiyemiyorum çünkü. sizler benim gibi yapmayın ama stresede girmeyin lütfen hepsi bebeğin koşuşturmacasında verilecek bu kiloların.
bu cinsellik mevzusunda da bizde eşimle hiç tık yok eşim beni istiyor ilişkiye girmek istemiyor ben hiç konsantre olamıyorum aylardır kardeş gibiyiz ayıptır söylemesi

riskli bir gebeliğiniz yoksa doktor aksini söylemediyse çok sık olmamak koşuluyla ilişkiye serbest diyorlar.
amargi yazılarının sıkı takipçisiyim. çok şükür benim o tarz sıkıntılarım yok ne görümcemle ne kayınvalidemle. ama çok güzel ders niteliğinde yazıların. hatta eşime bile okuyorum uygun olanları

ses etmiyor ama bir sorunla karşılaşırsam çirkefleşeceğimi belirten imalarda bulunuyorum. ama Allahtan biz uzak memleketlerdeyiz. yakın olsak ne olurdu bilemem tabi de
neyse çok konuştum kızım tekmeleyip duruyor yeter diye okuldan geldim azıcıcık uzanıp yemek yapacağım daha
öpüyorum sizleri herkese hayırlı sağlıklı mutlu günler