Ben şunu anlamıyorum, şimdi örneğin çay koymak için oturduğun yerden kalkmanı fırsat bilen kayınvalide hemen cort diye oğlunun yanına oturuyor. şimdi ona bir çocuğun anlayacağı basitlikte şunu anlatmak gerekiyor:
"Sevgili Barbie'nin kayınvalidesi teyze, ben Amargi. Nasılsın, iyi misin? Ben ufak bir hatırlatma için bu mektubu kaleme alıyorum. Galiba bilmiyorsun ve senin gelin ve oğlun sana hatırlatmaya çekiniyorlardır, o yüzden ben hatırlatıyorum. şimdi senin Barbie'nin yerine oturunca bir ergenin önceki sevgilisi gibi davranmış oluyorsun. Eline bir şey geçmiyor. Zira sayende Barbie kocasının yanında iki saat daha az otursa da onlar birlikte uyuyorlar. sana daha da fazlasını söyliyeyim mi? onlar sevişiyorlar ve hatta daha da ileri gidip bebek yaptılar. Kopmaz bir bağ ile birbirlerine bağlandılar. Bu da onların sadece birbirlerine ait oldukları anlamına gelir. Ne sana, ne ona, ne devlete vs... Sadece birbirlerine. Bak biliyorum bu kadarı da senin için biraz ağır kaçtı. Ama uzmanlar "bu gerçekle ne kadar çabuk yaşamaya alışırsan o kadar daha az acıtır" diyor. Sen iyisi mi yerinden çay koymaya kalkan gelinin ile kendi çapında dünyanın en talihsiz rekabetine gireceğine "güzel kızım bana da bir çay koyar mısın?" de. o seni reddetmez. Sonra kalk eve git. Çok çok ihtiyacın varsa yaşıtlarınla rekabete gir. ama bil ki hızla kırışırsın, pörsürsün. Bak ben senin tarafını tutuyorum. Ben senin gelini de oğlunu da bilmiyorum ki. Sen sıkıntı yaşama istiyorum. Ellerinden öperim. Sevgiler... Amargi"
Barbie, bu notu kayınvalidene iletir misin? Bak kadıncağızın çok üstine gidiyorsun. Kadın kocanla ikinizin bu denli özel paylaşımlarınız olduğunu bilmiyor ki. O seviştiğinizi nereden bilecek? 20:30 haberlerini çay içerek izleyip sonra sadece uyuduğunuzu zannediyor.
![]()
cnm okadar güzel yazmışsınki gülmekten altıma kaçırıyodum zor yetiştim :) hahaaaaa benim kaynanada mutfağa giderim hemen pıs pıs konuşur ben gelince susar 7 yıl oldu bizimkinedemi okutsak bunu neyapsak belki sonuç verir :)