Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bazı doktorlar açlık şekerine gerek duymuyor.ben oğlumda tokluk şekerine bakıldı sadece.bu kez doktorum ikisine bir bakalım dedi .normal yani telaşlanmaDoktorum 50 mg tokken , 100 mg açken yapıldığını söyledi.Kafam karıştı şimdi.sen 50 mg açken mi yaptırmıştın?
Arkadaşlar kafam çok karışık.doktorum iyi ama bir sonraki randevuda ne yapacağını söylemiyor.hep ben soruyorum.hastane odalarını dolaştım, odanın birinde sigara kokuyordu.odalar çok küçüktü. Suit oda 2 taneydi, genelde dolu dendi.her gittiğimde 1-1,5 saat bekliyorum.son gittiğimde detaylı için randevum vardı . 2 de gittim,6 da çıktım.çok beklettiler.sizce farklı hastane ve Dr a bakmalı mıyım?
Canım antibiyotiklerinin ismi ne ? Ben zinnat ve hippurin iciyorum, ilk duyduğumda çok ağladım ilaç içmek istemedim sonra birkaç Dr a daha sordum öyle içime sindi, bide içmesen daha tehlikeliödediler , merak ettim aynı mı ilaçlarımız
canım herkeste olmuyormuş ebe hemşire yaparken '' en kötüsünü söylüyorum ağrı yapabilir soğuk kompres yap kolonyalı pamuk koy ateş yapabilir halsizlik yapabilir dinlen öyle olursa '' dedi bende hepsi oldu dün kötü birgün geçirdim gözünü korkutmak gibi olmasın bugün iyi çok şükür çok havaya kaldırınca falan ağrıyor sadece
canım bana idrar tahlili dışında idrar kültürü diye bir şey yaptılar, oran yazmıyor, gram negatif basili ürediği yazıyor. herhangi bir ağrım yok sadece idrar kaslarım gevşek kaçıyor gibi oluyor, o da nadiren, yarın birkaç dr dan daha teyit alıp ilaçları öyle içicem, içim rahat olsun ...
lökosit sayısı 7.5 çıkmıştı bu arada ama ilacı onun için vermedi bu gram negatif basili yüzünden verdi...
benim de pek olmadı, bugün sadece dediğin gibi kolumu kaldırdıkça oldu, bir de gece üzerine yattığımda oldu, tam da sol koluma yapmış iğnwyi, sol tarafıma da yatmak zorunda hissettiğim için kötü bir gece geçirdim o kadar
benim lökosit de 6-8 arasıydı ,bana da haftaya gel idrar kültürü alalım dediler ama antibiyotik kullanmaya başladım, nasıl belli olacak ki bu şey, çünkü ben gidene kadar antibiyotik etkisini gösterecek, enfeksiyonu azaltacaktır mantıken
Doktorum 50 mg tokken , 100 mg açken yapıldığını söyledi.Kafam karıştı şimdi.sen 50 mg açken mi yaptırmıştın?
Dolap rafından bişey alırken yere düşen bişeyi alırken masanın öte yanına uzanırkrn vs hep vicdan azabı duyuyorum hiç bişi yapmadan da olmuyo nası davranmalıyız???
şeker yüklemesi herkese mi yapılıyor.. yapılıyorsa neden?
tecrübesizliğime verin kızlardoktorumda söylemedi öyle bişey
![]()
Bu arada senin eşin kadın doğumcumu???
güle güle giysin inşallah canımcım
![]()
senin erken yapmışlar şeker yükleme testini bana 24-28 haftalararsı dediler.ben cuma günü yaptırcam nasipse.nasıl bişey çok merak ediyorum çok bekliyormuyuz nasıl yaptılar?neden başın ağrımış?geçmiş olsun atlatmışsın Allahtan sonuç iyi çıkmış ben çok korkuyorum şeker çıkar diye çünkü tatlıya çok sardım birkaç haftadır![]()
Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bende hastanede çalışıorum ssk hastanesi ve hergün bir yığın anlayışsız insanla uğraşmaktan bıktım zor dayanıyorum valla stresten bebişime bişey olcak diye korkuyorum yazdıklarınada aynen katılıyorum gerçekten yeter artık...insanları anlamıyorum ya hakkaten anlamıyorum bir daha sağlık sektöründe çalışmak mı asla tövbe yeter ya hele bir daha psikiyatri servisi mi trilyonlar verseler de asla çalışmam 11.45 teki randevusuna 12.20 de gelip bir de üstüne beni neden aramadınız arayıp haber vermiyor musunuz böyle hizmetiniz yok mu diye paylamaya çalışan kadın sana sesleniyorum
'' GERİZEKALI BEYİNSİZ APTAL BEN HER GÜN SADECE SENİNLE DEĞİL SENİN GİBİ 30 KİŞİYLE UĞRAŞIYORUM HEPİNİZE YETMEM İÇİN BENİM DE SİZİN GİBİ HUNİ TAKIP GEZMEM LAZIM HER DEDİĞNİZİ SİNEYE ÇEKMEM LAZIM Kİ SİZİN İSTEDİĞİNİZ GİBİ DAVRANAYIM ANLAYIŞ GÖSTERDİKÇE TEPEME ÇIKIYORSUNUZ BİR DE ÜSTÜNE HALA ANLAYIŞ BEKLİYORSUNUZ SORUN O VERDİĞİNİZ PARALARSA ONLARI TEK TEK KIVIRIP K.....NIZA SOKUN ÖFFFF YETER BE BIKTIM YA !!!'' ağlicam artık niye insanlar anlayış göstermekten çok anlayış bekliyor biri beni kurtarsın burdan!!!
benimde ilk defa dün midem ekşidi.aynı şeyi düşündüm saçlanıyor sanırım ki kızımda son aylarımda bu ekşimeden çok çekmiştimohoo denemedim mi sanıyorsun, saç olmadan ne taç duruyor ne bone :)) aşağıyaa kayıııııp giidyor, bir de saçsız bebeğe de çok yakışmıyor taç bone falan, bu arada bu öuhabbeti yaptıktan sonradır beniim midem yanmaya başladı, psikolojikmidir yoksa bebiş saçlanıyor mu bilemedim![]()
kızlar beşik bakmaya başlamışsınız, benden farklı düşünenler elbette olabilir ama ben oyun parkı şeklindeki beşiklerden almadığıma çok pişmanım, eşime 5 yıl önce de çok söylemiştim, gel şu park yataklardan alalım diye, ilk bebeğin heyecanı ile hayıır ben kızımı çadır gibi şeyde mi yatırcam diye her defasında kestirip atmıştı, bizim kendi evimiz olmasına rağmen aldığmız beşiğin boş yere yer kaplamasından ve bir odadan bir odaya taşınması eziyetinden bıktık, hemen ikinci bebşimi doğurup 2 yıl daha kullanıp atacağım günün hayalini kuruyorum. park yatak olsaydı hiç değilse katlanıp kaldırılabilecekti, boş yere alan kaplamayacaktı. Şimdi eşim de keşke ondan alsaymışızz deyip duruyor.
çok ilginç karından muayeneyle mi anladı çatı genişliğini.çok güzel bilgiler vermiş bende 10 ekimde gitmiştim çok özledim haftaya 13 kasımda oğlusumu görmeye gidicem sabırsızlanıyorum
Benim de yarın doktor randevum var, 1 aydır görmüyorum bebişimiBu arada isimlere karar verdiniz mi, ben hala kararsızım.Aklımda bi isim var ama kesin kararımı veremiyorum hala
![]()