• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba güzel hamişler.. Ben de endişeliyim bugün . Dr.umu daha çok hastaneden dolayı değiştirmek istiyorum. Ankara taşındım 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. 3 hastane gezdim en son 29 mayısa gidiyorum. Şimdi mafree sigortası yaptırıp medicana da türkan hanıma gitmek istiyorum. 21. Haftamdayım beni kabul eder inşallah. Şu durumu neyleştirip rahatlamak isyorum. Ah ah istanbulu özlüyorum

selam güzel göbekdaş,

senin için hayırlısı olsun herşey ama yalnız sigorta konusunda bir bilgi vermek istiyorum. Eğer hamile iken özel sağlık sigortası yaptırırsan doğum teminatından yararlanamazsın. Çünkü özel sigortayı en erken hamile kalmadan 6 ay önce yaptırman gerekiyordu ki doğum teminatından ve doğum için tedavilerden yararlanabilesin. Belki araştırmışsındır belki maphre farklı bir uygulama geliştirmiştir bilmiyorum ama ben yine söyliyim istedim.

evet bekliyoruz fotoğrafını hemen :)) yaa benim eşim fotoğrafları ben çekicem kimseye bırakmam diyor. profesyonel fotolar çekiyor ama o heyecanla ya unutursa diye ödüm de kopmuyor değil :((

ahhh emelim bizimki de profesyonel çekim yapıyor makinası falan var ben çekicem fotoğrafları diye tutturdu ben de aynı kaygı içindeyim senle ya o heyecanla unutursa diye söyledim de o gün bak unutursun çekemezsin ellerin titrer heyecandan falan diye de ''yok ben kendim çekicem bebeğimin fotoğraflarını'' diyip duruyor ne yapıcaz bilmem artık 5 ay var daha doğuma dur bakalım belki vazgeçirmenin yolunu buluruz :)

evet bekliyoruz fotoğrafını hemen :)) yaa benim eşim fotoğrafları ben çekicem kimseye bırakmam diyor. profesyonel fotolar çekiyor ama o heyecanla ya unutursa diye ödüm de kopmuyor değil :((

cnm ne güzel en yakının gönüllü fotoğraf çekmek için... unutmaz hiç endişelenme hatta daha detaylı olur her anını cekmek kaçırmamak ister boşuna endişeleniyorsun bence :)

:nazar: Eki Görüntüle 859970 :nazar:
Bu da benim 23+4 günlük oğluşum :emir_bebek: , 58 kilo ile hamile kaldım şuan 65,5 kiloyum o kadar kiloyu nereme aldım bende anlamadım

canım aramızda sadece 1 gun var ben henuz 2 kılo aldım daha ama senın karnı gorunce sankı ben 7.5 sen 2 kılo almıssın gıbı duruyo :26: ekledım bende resım aradakı farka bakarmısın:) benım gobek bu gıdısle 1 metre onden gıdecık benden :26:

valla ben de o tezi çürütüyorum dedim herhalde annem geçen hafta görüntün erkek doğurucakmışsın gibi ama doktor da kız demiş hayırlısı dedi bu hafta erkek oldu bebeğim :))) bugün de kız oğlanın arkasına saklanmış olmasın diyor :53::53::53: valla bu kadından korkulur (ANNE CANDIR :)) )

anaaaaaaa şok:53:
yoksa benımkıde mı erkek herkes erkek karnı gıbı duruyo dedı topıkdekıler bıle:37:

elektrik süpürgesi ve saç kurutma makinesi anne karnı sesi gibiymiş. aman Allahım yazık bizim bebişlere 9 ay ne gürültü çekiyolar :((((
kocam sessiz elektrikli süpürgesi alalım demişti acaba o da işe yarar mı dersiniz :52:

hahahahyy emel guldurdun benı :))::)

kızlar merhaba 6 ay oldu ama şeker yüklemesi haricinde bi test yapılmadı bugüne kadar, sizler kan ve idrar baktırdınızmı bide sağlık ocaklarında her ay düzenli kantesti yapanlar varmış bunuda yeni duydum yaptıranlar varnı aranızda

her ay bakıyorlar benım kan ve ıdrara yarında seker yuklemesı var ıyyyyy

Merhaba Kızlarrrrrrrr ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve sınırda çıktı.doktorum diyetisyene yönlendirdi bi liste versin dedi.bebişte biraz buyuk ondan dolayı tedavi altına alıncak kadar degil ilaçlık degil sekerin.yani ama diyetisyen görsün dedi ama diyetisyen randevuyla çalışıyormuş bugünlük kaldı.aranızda benim gibi sekeri çıkan diyetisyene gidenler napıyor nasıl diyetleriniz yani meyve çok severim çok öldürücümü diyetler kendim yapabilirmiyim gerek var mı diyetisyene gitmeye.o sekerli sudan sonra baya fena oldum ter bastı midem bulandı uykum geldi bayılcak gibi oldum yanımdada kimse yoktu çok zorlandım seker yüklemesi yaptırmayanlar ne olur neolmaz benim gibi olma ihtimaline karşı birini yanınızda götürün ben hata yaptım.bide arkadaşın söyledigi gibi limon götürün ben daha bugün gördüm msjı ondan göturemedim belki iyi gelirdi.

sen eren hastanesıne gıdıyordun dımı butt? oranın dıyetısyenı cok sekermıs gıt bence...

ıyı olmanada cok sevındım

selam göbişli annişler::)
madem gobeklerımızı koyuyoruz sıze oncesı ve sonrası dıye bı surprız yapmak ıstedım kızlar:)
bu resım 11+larda kı gobegım
henuz bebek cıkıntısı yoktu sadece gaz ve adet olmamanın verdıgı bı sıslık vardı gebe kaldıgım doneme goreEki Görüntüle 859583

bu resım 18+4 dekı buyumeye baslayan gobegımEki Görüntüle 859605

veee buda pazartesı aksam yanı 23+3dekı gobişiiiimmm:)))Eki Görüntüle 859606

nasıl gorunuyoruz ben ve göbiş olarak? :27::27::27:

supersınız yaaaaaaaaaaaaa masallah

Ben de bu konuyu düşünüp durdum bugün fırsat bulup araştırayım diye, benim 2. doğumum olacağı için büyük ihtimalle erken olacak ne yapsam etsem diyordum haberine çok sevindim. :D teşekkürler

cnm bız onu nasıl yapıcaz sımdı ben mecbur 38. haftada sezeryan olucam o yanan 2 haftayı aktarabılıyormuyuz yanı???

bnm esımde ole dıyordu ama kızımın dogumunda heyecandan benı gozu zor gordu ıyıkı yapmısım dedıgım seylerden bırıdır d. fotografcısı tutmakk....

:nazar: Eki Görüntüle 859970 :nazar:
Bu da benim 23+4 günlük oğluşum :emir_bebek: , 58 kilo ile hamile kaldım şuan 65,5 kiloyum o kadar kiloyu nereme aldım bende anlamadım

yaa nasıl bır zayıflıktır bu ah ah keske yerınde olsam:(

geliyorum valla... birde iş yerindeki ciddi öfkeleniyorum 2 gündür. herkese de diyorum yanıma yaklaşmayın diye. iyiki burası var da hiç olmazsa kafam dağılıyor biraz bende şeker yüklemesi için randevu alacağım önümüzdeki haftalar için arayayım da o işimi halledeyim bu arada diyorum.

televizyon cızırtısını bilemiyorum ama bende geçen sefer 2 cd almıştım birinde mozart, beethoven, bach gibi isimlerin müzikleri vardı, diğerinden de doğadan sesler kuş, su, ağaç gibi 3,5 yaşına kadar gayette güzel dinledi sakinleşti tabii istinai durumlar hariç (gaz sancısı, diş çıkarma zamanları, hastalık zamanları). hala daha sakin bir çocuktur kendisi bilmiyorum etkisi var mı..

bebeğin bence huzurlu olmasındaki en büyük etken annenin hamilelik sürecini nasıl geçirdiği ile alakalı. Mutlu ise bu duygu bebeğe de yansıyor eminim ki. Tabii müziğin de bence katkısı var yok değil yani ben inanıyorum dinleştirdiğine..
Deniyorum zaten akşamları hem bana da çok iyi geliyor müzik dinlemek..

hepinize maşallah kızlarr, çok tatlısınız, göbüşünüzü sevsinler:))
EMELCİM senin fotonu bulup da bi türlü alıntılayamadım canm kusura bakma, sen de çok şeker görünüyorsun:)

ayna ayna söyle bana var mı benden daha büyük göbüşlü bu dünyada :52:
Teşekkür ederim maveracım o senin güzelliğinnn:16:

selam güzel göbekdaş,

senin için hayırlısı olsun herşey ama yalnız sigorta konusunda bir bilgi vermek istiyorum. Eğer hamile iken özel sağlık sigortası yaptırırsan doğum teminatından yararlanamazsın. Çünkü özel sigortayı en erken hamile kalmadan 6 ay önce yaptırman gerekiyordu ki doğum teminatından ve doğum için tedavilerden yararlanabilesin. Belki araştırmışsındır belki maphre farklı bir uygulama geliştirmiştir bilmiyorum ama ben yine söyliyim istedim.

İlgilendiğin için sağolasın, bu sigortanın öyle bir durumu yok yani şu an yaptırmam doğum teminatını da veriyor. Ondan yana sıkıntı yok da umarım dr da kabul eder beni

aynen öyle ... senin kan değerlerin normal miydi ?ondan mıdır ki:44:

benim kan değerlerim normal. demir eksikliğim vardı onun için damardan 15 gün boyunca demir almıştım. ama ondan sonra da olmuştu bu olay,
yaa doktora söylesem şimdi nörolojiye git falan dicek. Yani çok sıklaşırsa zaten önlemini alırım ama şu ana kadar 3 kere falan yaşadım şu 1 sene içerisinde..

evet kızlar baya oldu yazmayalı sistemsel bir arza vardı şirkette bilgisayarlar çöktü telefonla okuyodum yazdıklarınızı ama ne yalan söyleyeyim telefon yazı yazma özürlüsü olduğum için üşeniyordum kısmet bugüneymiş buda benim şehzadem Eki Görüntüle 859564 Eki Görüntüle 859564 Eki Görüntüle 859564 oğlum diyoki anne göbeğinden korkuyorum ya patlarsa:)

maşallah maşallah oğlun pek yayılmış pek bir rahat görünüyor burdan :)) güzel görünüyorsun:))

Bu süpürge ve saç kurutma sesi doğru. Eltimin ablası doğum yaptı oğlu durmayınca saç kurutma makinesiyle uyutuyorlar ış☺️ Bazen de süpürgeyle, elektrik parası çok gelcek diyorlardı. İnşallah bizim bebeklerimiz kendi dinletğimiz ninnilerle güzel güzel uyurlar. Bir de ben Kuran'ı Kerim de dinletiyorum oğluşuma, özellikle Yusuf, Muhammed, İbrahim surelerini. Onlar gibi ahlaklı temiz yüzlü olsun diye ;) Bach da matematik zekasını geliştiriyormuş, onu da dinyoruz

Merhaba Kızlarrrrrrrr ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve sınırda çıktı.doktorum diyetisyene yönlendirdi bi liste versin dedi.bebişte biraz buyuk ondan dolayı tedavi altına alıncak kadar degil ilaçlık degil sekerin.yani ama diyetisyen görsün dedi ama diyetisyen randevuyla çalışıyormuş bugünlük kaldı.aranızda benim gibi sekeri çıkan diyetisyene gidenler napıyor nasıl diyetleriniz yani meyve çok severim çok öldürücümü diyetler kendim yapabilirmiyim gerek var mı diyetisyene gitmeye.o sekerli sudan sonra baya fena oldum ter bastı midem bulandı uykum geldi bayılcak gibi oldum yanımdada kimse yoktu çok zorlandım seker yüklemesi yaptırmayanlar ne olur neolmaz benim gibi olma ihtimaline karşı birini yanınızda götürün ben hata yaptım.bide arkadaşın söyledigi gibi limon götürün ben daha bugün gördüm msjı ondan göturemedim belki iyi gelirdi.

benim daha 2 haftam var şeker yüklemesi için ama zaten şeker ihtiyacını meyvelerden karşılamanı önerecektir diyetisyen o yüzden çikolata beyaz şeker düşkünü değilsen kolaylıkla yapılabilir diyetler. sen hiç merak etme..
Ben zaten tüm kontrole eşimle gidiyorum valla benim kadar onun da çocuğu iş miş hiç dinlemem:)))
şaka bir yana benim avantajım eşim vardiyalı ve onun vardiyasına uygun saatlere ayarlıyorum randevuları sorun olmuyor. Bence de gidilmemeli zaten tek başına..

Bu süpürge ve saç kurutma sesi doğru. Eltimin ablası doğum yaptı oğlu durmayınca saç kurutma makinesiyle uyutuyorlar ış☺️ Bazen de süpürgeyle, elektrik parası çok gelcek diyorlardı. İnşallah bizim bebeklerimiz kendi dinletğimiz ninnilerle güzel güzel uyurlar. Bir de ben Kuran'ı Kerim de dinletiyorum oğluşuma, özellikle Yusuf, Muhammed, İbrahim surelerini. Onlar gibi ahlaklı temiz yüzlü olsun diye ;) Bach da matematik zekasını geliştiriyormuş, onu da dinyoruz

canım bende kuran surelerınden dınletıyorumm ara sıra. bazende esmaul husnayı. amac hem sakınlessın hemde kulak aşinalıgı olsun.
ama genelde kendım soyluyorum bugun bı arkadas paylasmıstı toygar ısıklının sarkısını bıde babamın bana soyledıgı bı sarkı vardı onu:)))

tşk ederim canım küçük karın böbürlenmelerinden öyle çok sıkıldımki hele kaynanam benimki hiç yoktu 6 aydan sonra çıktı 9 aylıkken senin gibiydim vs. banane ya hiç işim yok göbekmi yarıştırayım herkezin giziği yapısı farklı kiminin iç karnı geniş olurmuş bu nedenle belli olmazmış! herşey bitti bunların hesabını mı yapayım ah şu kadınlar (yani bizler) niye hep rekabet halinde olalım anı yaşayıp mutlu olmak varken kocaman bir göbeğimiz olabilir ama ortak noktamız şudurki hepimiz dünyalar tatlısı bir mucize yaşatıyoruz bedemizde gerisi tafarruat

kesinlikle katılıyorum yaa işleri güçleri kalmadı göbeğin ne kadar büyük gibi yorumlara takılıyolar. Yaa sağlıklı mı onu ilk önce bir sorsana. Sinir kıskanç insanlar:47:

$image.webp

Tahmin edin bu kim?

Back
X