• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
selam göbişli annişler::)
madem gobeklerımızı koyuyoruz sıze oncesı ve sonrası dıye bı surprız yapmak ıstedım kızlar:)
bu resım 11+larda kı gobegım
henuz bebek cıkıntısı yoktu sadece gaz ve adet olmamanın verdıgı bı sıslık vardı gebe kaldıgım doneme goreEki Görüntüle 859583

bu resım 18+4 dekı buyumeye baslayan gobegımEki Görüntüle 859605

veee buda pazartesı aksam yanı 23+3dekı gobişiiiimmm:)))Eki Görüntüle 859606

nasıl gorunuyoruz ben ve göbiş olarak? :27::27::27:

ekranı küçültmüştüm kolay yazayım diye yazını okumadan ilk fotoyu görünce 5 aylık sandım 11. haftalık olan göbeğini şoka giriyodum ki son anda aşağıdakileri okudum :))
sen de koca göbüş olmuşsun çok da güzel olmuşsun maşallah maşallah:nazar:

$image.webp
Kızım ve ben

bebeğin bence huzurlu olmasındaki en büyük etken annenin hamilelik sürecini nasıl geçirdiği ile alakalı. Mutlu ise bu duygu bebeğe de yansıyor eminim ki. Tabii müziğin de bence katkısı var yok değil yani ben inanıyorum dinleştirdiğine..
Deniyorum zaten akşamları hem bana da çok iyi geliyor müzik dinlemek..

ben sana başka birşey söyleyeyim. ben ilkinde olsukça stresli (çalıştığım departmandan dolayı başta müdürüm yüzünden) bir hamilelik geçirdim. oğluma annem baktı inanılmaz sakin, sabırlı, dingin biridir. kolay kolay sinirlenmez, bağırmaz, yüksek sesle konuşmaz kaldı ki torununa çok düşkün toplamda 3,5 yıl baktı. ve benim oğlum annem gibi gayet sakin ve dingin bir çocuk yani yanında büyüdüğü ya da bakan kişinin de etkisi büyük benim gözlemlediğim...

yok tatlım doğum fotoları ayrı ben doğum öncesi fotoları için ayarlıyorum şimdi :) o daha sonra

neyin kafasını yaşıyorsam nasıl anlamışım... o halde seninki daha keyifli bebeğim...

inşallah bitanem sağol akşam yazmaya çalışırım sonucu az önce doçente gittim daha ultrason başlığını karnıma koyar koymaz erkek bu hem de kocaman pipisi olan bir erkek !! dedi ayyy çok güldüm :1::1::1: sağlıklı olsun da oğlum da olsa kızım da olsa önemli değil ama benim anlamadığım doktor nasıl 1 ay önce emin bir şekilde kız dedi emin değilim de bari ne biliyim anlamadım bu işi doktora güvenim sarsıldı :44:

sen ilk erkek bebek yazdığında da söylemiştim sana kızdan dönme olasılığı yüksek ama erkekten kıza biraz düşük ihtimal...
hayırlısı olsun diyorum iki erkek annesi olarak hiç bozulmuyorum hiç de takmıyorum sağlıklı olmaları daha önemli benim için ileride de iki kızım olacak inşallah. tek dertlerimiz evlatlarımızın mutluluğu olacak ne güzel. :34::34::34:

Son düzenleme:

ekranı küçültmüştüm kolay yazayım diye yazını okumadan ilk fotoyu görünce 5 aylık sandım 11. haftalık olan göbeğini şoka giriyodum ki son anda aşağıdakileri okudum :))
sen de koca göbüş olmuşsun çok da güzel olmuşsun maşallah maşallah:nazar:

daha önce de göbüşlerini paylaşan arkadaşlarım da dahil hepinize :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kesin karıştırdım o zaman. Az önce yemeğe tuz diye karbonat dökenden ben bugün biraz alık bir ruh halindeyim demek ki...ama o zaman ben sana mektup yazacaktım ama mevzuyu bana bir hatırlatırsn saadetten uçacağım.

O dalgınlık bende de var aman dikkat ..Aslında mevzu şu ki, çok şükür bi mevzu yok dolayısıyla sen de haklısın ne mektubu yazıcaksın ki :))) Ben sadece amargi'den ilgi istedim öyle böyle amacıma da ulaştım çok sağol canııım:52:

kızlar şeker yüklemesi için gitmiştim yüksek çıktı normal değerler 70-140 olması gerekirken benim 182 çıktı:43::43::43: şoklardayım cumartesi 4lü olan şeker yüklemesi yapılacak karbonhidrat şekerli şeyler yasak bu arada canım inanılmaz şekerli karbonhidratlı şeyler istiyordu. :43::43::43:

peki bilen yardımcı olabilir mi? ben ne yemeliyim? mesela et ve türevleri yiyebilir miyim illa sebze mi yemeliyim. meyveyi çok severim doktor onu da yeme dedi:43::43:

:nazar: Eki Görüntüle 859970 :nazar:
Bu da benim 23+4 günlük oğluşum :emir_bebek: , 58 kilo ile hamile kaldım şuan 65,5 kiloyum o kadar kiloyu nereme aldım bende anlamadım

canım sende karnında cok gezelsınız masallah:)) senın gobişde benımkı gıbı sıvrı gıbı geldı bana sankı?

Eki Görüntüle 859613 Eki Görüntüle 859614

işte benim şuanki halim :) şimdi çektik... herkes eklesin fotoları :)

selam göbişli annişler::)
madem gobeklerımızı koyuyoruz sıze oncesı ve sonrası dıye bı surprız yapmak ıstedım kızlar:)
bu resım 11+larda kı gobegım
henuz bebek cıkıntısı yoktu sadece gaz ve adet olmamanın verdıgı bı sıslık vardı gebe kaldıgım doneme goreEki Görüntüle 859583

bu resım 18+4 dekı buyumeye baslayan gobegımEki Görüntüle 859605

veee buda pazartesı aksam yanı 23+3dekı gobişiiiimmm:)))Eki Görüntüle 859606

nasıl gorunuyoruz ben ve göbiş olarak? :27::27::27:

evet kızlar baya oldu yazmayalı sistemsel bir arza vardı şirkette bilgisayarlar çöktü telefonla okuyodum yazdıklarınızı ama ne yalan söyleyeyim telefon yazı yazma özürlüsü olduğum için üşeniyordum kısmet bugüneymiş buda benim şehzadem Eki Görüntüle 859564 Eki Görüntüle 859564 Eki Görüntüle 859564 oğlum diyoki anne göbeğinden korkuyorum ya patlarsa:)

sizi gidi koca göbüşleeerrrr:)) hepinize de maşallah, çok şekersiniz..nazar değmesin..
amargi bu arada sen kiloluyum diye dert ediyodun bi ara yanlış hatırlamıyorsam...eğer fotodaki sen isen hiç de kilolu değilsin canm, gayet hoş görünüyorsun.

kızlar şeker yüklemesi için gitmiştim yüksek çıktı normal değerler 70-140 olması gerekirken benim 182 çıktı:43::43::43: şoklardayım cumartesi 4lü olan şeker yüklemesi yapılacak karbonhidrat şekerli şeyler yasak bu arada canım inanılmaz şekerli karbonhidratlı şeyler istiyordu. :43::43::43:

peki bilen yardımcı olabilir mi? ben ne yemeliyim? mesela et ve türevleri yiyebilir miyim illa sebze mi yemeliyim. meyveyi çok severim doktor onu da yeme dedi:43::43:

Üzülecel bir durum yok tatlım. İstediğini yiyebilirsin. Gebelik şekerini artık ben formda kalma fırsatı olrak algılıyorum. Bebeğim1030 grama ulaştı. Ben ise son iki aydır hiç kilo almadım. Hala 80 kiloyum. Et ve sebze tiketiyorum. Elbette ekmek de yiyorum ama çok ölçülü yiyorum. Patatesten uzak duruyorum. İstediğim yemeği yiyorum. Önceeden günde bir kilo mandalina yerdim. Diyetisywnim kızdı. Sağlıklı bir insana 2 porsiyon meyve yeterlidir normalde dedi. Şimdi iki porsiyon yiyorum. Günüz elma akşam portakal yiyorum. Diyete başladığımdan beri ceviz yiyorum zorla da olsa süt içiyorum, yoğurt yiyorum. İki öğün mutlaka et ve sebze yiyorum. Anlayacağın gayet sağlıklı besleniyorum. Oğlum büyüyor ve ben kilo almıyorum.

Kizlar tiroit ilaci kullaniyorumda baska kullanan varsa yazabilirmi acmi tokmu gidiyoduk test icin zamani geldi yaptirmam lazimda

ben kullanıyorum canm. aç karna gidiliyor, 8.30-9.00 gibi kan tahlilini yaptır. saat ilerledikçe değerler değişebiliyor. geçmiş olsun

Üzülecel bir durum yok tatlım. İstediğini yiyebilirsin. Gebelik şekerini artık ben formda kalma fırsatı olrak algılıyorum. Bebeğim1030 grama ulaştı. Ben ise son iki aydır hiç kilo almadım. Hala 80 kiloyum. Et ve sebze tiketiyorum. Elbette ekmek de yiyorum ama çok ölçülü yiyorum. Patatesten uzak duruyorum. İstediğim yemeği yiyorum. Önceeden günde bir kilo mandalina yerdim. Diyetisywnim kızdı. Sağlıklı bir insana 2 porsiyon meyve yeterlidir normalde dedi. Şimdi iki porsiyon yiyorum. Günüz elma akşam portakal yiyorum. Diyete başladığımdan beri ceviz yiyorum zorla da olsa süt içiyorum, yoğurt yiyorum. İki öğün mutlaka et ve sebze yiyorum. Anlayacağın gayet sağlıklı besleniyorum. Oğlum büyüyor ve ben kilo almıyorum.

bende karatay tarzı besleniyorum,ekmek,hamurişi,patates,hazır gıdalar yok,2 kg aldım şimdiye kadar,bebişim gayet iyiymiş:nazar:onun dışında bol sebze,et,balık,özgür tavuk,özgür tavuk yumurtası,tereyağ,fındık fıstık,ceviz,süt ve ürünleri var menüde,gönlünce yiyorsun,bir de günde bir porsiyon bulgur ve bir porsiyon meyve serbest,daha ne olsun.ara öğün tüketmek yok,3 ana öğün doyana kadar,illa ki bir şeyler atıştıracaksak bir çay bardağı kuruyemiş,kavrulmamış ve kabuğundan yeni ayrılmış,bol limonlu su akşama kadar,en az 20 dk.yürüyüş.

$2013-11-13 18.02.28.webp
Epeydir bakamıyordum foruma annem sürpriz yapıp geldi:)) Bakıyorum da göbek dolmuş sayfamız, ee benim kızın neyi eksik dedim :))
Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı keşke her ay yapsalar bu ultrasonu yaa dün bütün gün mutluluktan havalara uçtum, bebeğim bize ne pozlar verdi ne pozlar verdi yavrum çok şirin yaa. bıdıl bıdıl konuşuyor ağzı hep kıpırdıyor, elleri hiç durmuyor, bir de bol bol gülüyor :)) 45 dk. sürdü radyoloji uzmanımız da çok şeker biriydi bol bol yorum yaptı çok eğlendik izlerken, o bile çok mutlu görünüyordu ve 6-7 tane fotoğrafımız oldu, gülerken elini emerken uyurken... :) kocamı bile daha bir ayrı seviyorum dünden beri o kadar mutluyum :)) haftaya cuma günü şeker testine tabiiyim bakalım bir sıkıntı çıkacak mı? bu arada ultasona göre 21 hafta 3 günlüğüz 435 gr. 24cm sanırım biraz minyon olcak annesi gibi kızım :)

Sagolun kizlar 2 ayda bir yaptiriyom hep unutmucam diyorum gene unuttum acmi tokmu diye hamilelikten hamilelikten:)) ne olsa hamilelikten diyorumm

Kizlar tiroit ilaci kullaniyorumda baska kullanan varsa yazabilirmi acmi tokmu gidiyoduk test icin zamani geldi yaptirmam lazimda[/
Aç ya da tok farketmiyo bildiğim kadarıyla bir öncekinde nasıl gittiysen aynı gitmekte fayda var karşılaştırma açısından

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 860205
Epeydir bakamıyordum foruma annem sürpriz yapıp geldi:)) Bakıyorum da göbek dolmuş sayfamız, ee benim kızın neyi eksik dedim :))
Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı keşke her ay yapsalar bu ultrasonu yaa dün bütün gün mutluluktan havalara uçtum, bebeğim bize ne pozlar verdi ne pozlar verdi yavrum çok şirin yaa. bıdıl bıdıl konuşuyor ağzı hep kıpırdıyor, elleri hiç durmuyor, bir de bol bol gülüyor :)) 45 dk. sürdü radyoloji uzmanımız da çok şeker biriydi bol bol yorum yaptı çok eğlendik izlerken, o bile çok mutlu görünüyordu ve 6-7 tane fotoğrafımız oldu, gülerken elini emerken uyurken... :) kocamı bile daha bir ayrı seviyorum dünden beri o kadar mutluyum :)) haftaya cuma günü şeker testine tabiiyim bakalım bir sıkıntı çıkacak mı? bu arada ultasona göre 21 hafta 3 günlüğüz 435 gr. 24cm sanırım biraz minyon olcak annesi gibi kızım :)

Aramizda 1 gun var canim benimde gobus ayni senin buyuklukte tel.girdigim icin resim yukleyemiyorum :(( bilg.girmek istedim ama kadinlar kulubu giris sifremi unuttum giremiyorum allah tel.otomatik giriyo

Back
X