• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Aramizda 1 gun var canim benimde gobus ayni senin buyuklukte tel.girdigim icin resim yukleyemiyorum :(( bilg.girmek istedim ama kadinlar kulubu giris sifremi unuttum giremiyorum allah tel.otomatik giriyo
Ben pek aynaya bakmiyormusum onu fark ettim foto çekerken bayaa büyümüşum :)) son adet tarihine göre 22+5 olmamiz gerekiyor ama en bastan beri doktorumuz 1 hafta geriden geldigimizi söylemişti sıkıntı yok o yüzden :) 23 mart doğumgünümüz

ben 12. haftadan beri her hafta bitiminde çekiyorum göbüşümün fotosunu ilki 12+0'da ikinci foto bugün yani 22+0 'da üçüncü fotoda 15+0 :) bu arada 56 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 62 kiloyum ;)

Eklentiler

• $12.hafta (391x440).webp
    $12.hafta (391x440).webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $15.hafta (391x440).webp
    $15.hafta (391x440).webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $22 hafta (391x440).webp
    $22 hafta (391x440).webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
kadın mı peki müdür? yaa ne kadar patavatsız densiz insan var çevremizde anlatamam. Bir arkadaşım var bebeği 1.5 yaşında bugün onunla konuşuyoruz. O da o tür densizlerden o kadar çok çekti ki beni her seferinde olduğu gibi bugün de uyardı. Bak kilona takacaklar,sütüne karışacaklar,bebek hapşırdığında senin onu hasta ettiğini sıkı giyindirmediğini söyleyecekler,bazen ileri gidip sütünün bebeği beslemediğini bile söyleyecekler. Buna asla engel olamıcaksın ama ne olursa olsun kulaklarını kapat ve onların orda hiç olmadığını ve bunu söylemediğini farzederek davran. Eğer yine de işin içinden çıkamazsan beni ara konuşalım sakinleşmene yardımcı olurum dedi.
Bu tür densizler hep çevremizde olacak. Onları kaale almamak gerek umarım onu başarırız doğumdan sonra..

Erkek :) ne kadar meraklı değil mi?işi gücü yok, bunlara meraklı.bugünde bir komşu sen kilo almadın neden,yemiyor musun?benim kardeşim seninle aynı o kilolu dedi.Allahım kilo alsan dert , almasan dert :) millete laf lazım.

Merhaba.sanırım reflü oldum.boğazıma doğru bir asit , yanma oluyor.bir de ayak baş parmağım da hafif uyuşma hissettim.böyle olan var mı aranızda?

kızlar şeker yüklemesi için gitmiştim yüksek çıktı normal değerler 70-140 olması gerekirken benim 182 çıktı:43::43::43: şoklardayım cumartesi 4lü olan şeker yüklemesi yapılacak karbonhidrat şekerli şeyler yasak bu arada canım inanılmaz şekerli karbonhidratlı şeyler istiyordu. :43::43::43:

peki bilen yardımcı olabilir mi? ben ne yemeliyim? mesela et ve türevleri yiyebilir miyim illa sebze mi yemeliyim. meyveyi çok severim doktor onu da yeme dedi:43::43:

Geçmiş olsun,diyetle düştüğünü söylüyorlar.aç karnına mı yaptırdın? 50 mi 100 mü yapıldı?

Merhaba.sanırım reflü oldum.boğazıma doğru bir asit , yanma oluyor.bir de ayak baş parmağım da hafif uyuşma hissettim.böyle olan var mı aranızda?

Önceki 2 hafta ne yesem içsem yemek borum yanıyordu reflü gibi, yatış, oturuş pozisyonuma göre de yanma hafifliyordu ya da artıyordu ama geçmiyordu. bu ara geçti 3-4 gündür rahatım, sanırım rahim büyüdükçe organlar kendini düzene sokmaya çalışıyor baskıya uğruyorlar :)) ara ara böyle şeyler yaşıycaz bence. Ne yediğim önemli değildi normal yemek yediğimde yanıyordu, az az yemeye çalışıyrdum ben.

Üzülecel bir durum yok tatlım. İstediğini yiyebilirsin. Gebelik şekerini artık ben formda kalma fırsatı olrak algılıyorum. Bebeğim1030 grama ulaştı. Ben ise son iki aydır hiç kilo almadım. Hala 80 kiloyum. Et ve sebze tiketiyorum. Elbette ekmek de yiyorum ama çok ölçülü yiyorum. Patatesten uzak duruyorum. İstediğim yemeği yiyorum. Önceeden günde bir kilo mandalina yerdim. Diyetisywnim kızdı. Sağlıklı bir insana 2 porsiyon meyve yeterlidir normalde dedi. Şimdi iki porsiyon yiyorum. Günüz elma akşam portakal yiyorum. Diyete başladığımdan beri ceviz yiyorum zorla da olsa süt içiyorum, yoğurt yiyorum. İki öğün mutlaka et ve sebze yiyorum. Anlayacağın gayet sağlıklı besleniyorum. Oğlum büyüyor ve ben kilo almıyorum.

artık dikkat edeceğim bakalım cumartesi sonuç nasıl olacak inşallah dengeleyebilirim...

Geçmiş olsun,diyetle düştüğünü söylüyorlar.aç karnına mı yaptırdın? 50 mi 100 mü yapıldı?

doktor tok aç farketmez dedi ama ben açtım 50 yapıldı. cumartesi 100 lük yapılacak inşallah düşürebilirim :43::43:

sizi gidi koca göbüşleeerrrr:)) hepinize de maşallah, çok şekersiniz..nazar değmesin..
amargi bu arada sen kiloluyum diye dert ediyodun bi ara yanlış hatırlamıyorsam...eğer fotodaki sen isen hiç de kilolu değilsin canm, gayet hoş görünüyorsun.

Çok tesekkürvederm canım ama hatırlatıım boy 1,65 kilo 80...

Çok tesekkürvederm canım ama hatırlatıım boy 1,65 kilo 80...

Amargiiiiiii sirf sana yazmak icin girdim :) hayal kirikligina ugrattin beni masallah ne yaşın 36 gibi ne de kilon 80 ayy nazar degdirmeyeyim :) aklimda cok farkli canlandirmistim seni

neyin kafasını yaşıyorsam nasıl anlamışım... o halde seninki daha keyifli bebeğim...

olurmu cnm ben anlatamamışımdır.. bence hepsi ayrı keyifli olacak heyecan basladı şimdiden :)

hımmmm ohh miss gibi doğum çantasını da hazırlamış oluyorsun şimdiden :nazar::nazar::nazar:

canım çok sağol. diyetten de korkma burada birebir şeker hastası olan ya da hamilelik şekerinden dolayı insülin kullanmak zorunda kalanlar var bu yüzden telaşlanma onlar sana detaylı bilgi verirler....

sagol cnm evet belirtirlerse gebelik sekerim var düstü heray baktırılıyor mu nasıl düstügünü anlıcam parmaktan ölçülenden düşük çıktı sonraki sekerli sudan sonra koldan alınan kanda yuksek çıktı hani desemki kaynanamın seker ölcüm cihazı var ondan baksam desem.ama gecer mi bilemedim kafam çok karıştı 9ay böylemi olucak

Caniko bende diyabet çıktı. Sıkı sıkı en sıkı diyetteyim. Zatem seker tatlı sevmem ve yemezdim ama meyveyi kontrol altına aldı. İki ara öğünde 1 elma 1 portakal veya yarım ayva olarak ayarlandı. Sabah kahvaltım herkes gibi ama hani şu uno ekmekler var ya. Öyle iki dilim yeme hakkım var. Akşam da iki (laf aramızda ben akşamları ekmek yemiyorum). Örneğin akşam menüm 4 köfte (ben 5 yedim) 5 çorba kaşığı zeytinyağlı sebze yemeği ve yoğurt vardı. Görsel olarak insan doymayacakmış gibi hissediyor ama iki güne alıştım. Hatta zorla gitiriyorum. Ben ki dünyaları yiyebilen biriydim.

anladım cnm bakim benim diyetisyen ne vericek ben yıllardır kilolu biriyim kilolu hamile kaldım 69la hamile kaldım şimdi bi 10kilo aldım bile 26haftalıgım:(yani hep diyetle ugraşınca insan gebeyken istemiyor kısıtlansın bide bebişten önce 20kilo verdim yani daha kiloluydum anca 69a dusebildim.artık yapıcam napim kendimi çok kilo almamış olucam ve bebiş saglıklı dengeli beslenmiş olucak diye avutuyorum napim yavriii:)

o bana da nadir de olsa oluyor. tansiyonla ilgili olduğunu düşünmüyorum ben. hiç sorgulamadım da tarifini yapamam doktora diye. Çünkü saniyelik bir olay bir anda sanki yerinden kaymışsın gibi bir duygu dimi?

Banada oldu bi kaç defa bir kere bina kayıyor sandım , bir keresindede arabayla ileri doğru giderken kayıyoruz sandım çok garip şeyler yaşatıyor bu minnoşlar bize her gün farklı bişey yaşıyoruz:)):9:

buarda bütün göbüşler maşallah hepiniz çok iyisiniz kızlar çok kilonuz yok bence hepsinide gördüm resimlerin.bende koymak isterim ama benim tel güzel çekmiyo anca eşime nazlanıcam cektiricem keyfi olucak pcye yuklicem birz uzar ama koyarım insallah:)

İyi akşamlar herkese, herkes pek bi güzel görünüyor göbişleriyle. Ben de geçen hafta dışarı çıkarken bi foto çekmiştim onu ekliim daha güncelini de koyarım. 5 kilo almış halim ve kızım:) Arkada da ablamızın ıvır zıvırları duruyor:D Herkese maşallah:nazar::nazar:

$IMG_20131013_160552.webp

cnm bız onu nasıl yapıcaz sımdı ben mecbur 38. haftada sezeryan olucam o yanan 2 haftayı aktarabılıyormuyuz yanı???

Olabildiğini öğrendim içim rahatladı şimdi sırada onu nasıl yaptırmamız gerektiği var onu araştıracağım öğrendiklerimi burada paylaşırım.

bu da bizim görüntüler kızlar.. herkes çok tatlı gözüküyor:nazar: ben de kıskanıp eklemek istedim:49:

Eklentiler

• $HAMİŞuntitled.webp
    $HAMİŞuntitled.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $HAMİŞŞuntitled.webp
    $HAMİŞŞuntitled.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 38
Back
X