• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
eminmisin, ben hep levrek yiyodum özelliklede deniz levreği :) peki sen hangi balığın tavsiye ediyosun

evet canım ben özellikle araştırdım. Arkadaşında dediği gibi omega oranı en fazla somon balığında o yüzden mümkün olduğunca onu tüketmek lazım ama ben sadece mezgit ve levrek olmamasına dikkat ediyoru. Ayriyeten içinde bulunduğumuz ay en çok hangi balık çıkıyorsa onu almaya çalışıyorum.

:))) ben araştırmıştım, deniz levreğinde omega oranı yüksekmiş diye biliyordum ondan yedim. bu arada somon kırmızı beyaz farketmez demi, kırmızı pek lezzetli değilmişde .) şimdi bi de onu ye dermişsin :))

bildiğim kadarıyla farketmiyor ikisinde de omega oranı iyi. tabi cevizde de omega-3 ve omega-6 varmış abartmadan her gün yemeye özen göstermek lazım. bebeğin beyin gelişimine çok faydalıymış:emir_bebek:

bugün büyük gündü bizim için.10 ekim den beri oglusumu görmüyordum gayet iyi sağlığı yerinde .suyu yeterli rahim incelmemiş sıkıntı yok.gelişimi güzel maşallah ben yine siyah beyaz ekrandan bişey anlamadım bitek pipisi sallanıyordu :) onu gördüm şeker testi yaptırdım sonuç almadım henüz.doğum fiyatını sordum 400tl epidural olursa 300 ilave oluyormuş.yürüyüşlerim uzun dedim yarım saati geçmesin dedi kokulu akıntın var mı dedi evet dedim bir ilaç yazdı balık yağıda yazdı 19 aralıkta bir dahaki buluşmamız

Eki Görüntüle 860205
Epeydir bakamıyordum foruma annem sürpriz yapıp geldi:)) Bakıyorum da göbek dolmuş sayfamız, ee benim kızın neyi eksik dedim :))
Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı keşke her ay yapsalar bu ultrasonu yaa dün bütün gün mutluluktan havalara uçtum, bebeğim bize ne pozlar verdi ne pozlar verdi yavrum çok şirin yaa. bıdıl bıdıl konuşuyor ağzı hep kıpırdıyor, elleri hiç durmuyor, bir de bol bol gülüyor :)) 45 dk. sürdü radyoloji uzmanımız da çok şeker biriydi bol bol yorum yaptı çok eğlendik izlerken, o bile çok mutlu görünüyordu ve 6-7 tane fotoğrafımız oldu, gülerken elini emerken uyurken... :) kocamı bile daha bir ayrı seviyorum dünden beri o kadar mutluyum :)) haftaya cuma günü şeker testine tabiiyim bakalım bir sıkıntı çıkacak mı? bu arada ultasona göre 21 hafta 3 günlüğüz 435 gr. 24cm sanırım biraz minyon olcak annesi gibi kızım :)

ben 12. haftadan beri her hafta bitiminde çekiyorum göbüşümün fotosunu ilki 12+0'da ikinci foto bugün yani 22+0 'da üçüncü fotoda 15+0 :) bu arada 56 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 62 kiloyum ;)

İyi akşamlar herkese, herkes pek bi güzel görünüyor göbişleriyle. Ben de geçen hafta dışarı çıkarken bi foto çekmiştim onu ekliim daha güncelini de koyarım. 5 kilo almış halim ve kızım:) Arkada da ablamızın ıvır zıvırları duruyor:D Herkese maşallah:nazar::nazar:

bu da bizim görüntüler kızlar.. herkes çok tatlı gözüküyor:nazar: ben de kıskanıp eklemek istedim:49:

bütün göbüşlere maaşalllahhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar: herkes çok güzel görünüyor :nazar::52:
bu arada ben göbüşümü büyük sanıyordum ama hepimizin ortalama aynı büyüklükte..rahatladım valla :1:

bugün büyük gündü bizim için.10 ekim den beri oglusumu görmüyordum gayet iyi sağlığı yerinde .suyu yeterli rahim incelmemiş sıkıntı yok.gelişimi güzel maşallah ben yine siyah beyaz ekrandan bişey anlamadım bitek pipisi sallanıyordu :) onu gördüm şeker testi yaptırdım sonuç almadım henüz.doğum fiyatını sordum 400tl epidural olursa 300 ilave oluyormuş.yürüyüşlerim uzun dedim yarım saati gmesin dedi kokulu akıntın var mı dedi evet dedim bir ilaç yazdı balık yağıda yazdı 19 aralıkta bir dahaki buluşmamız

oh gözünaydın canım.inşallah hep böyle sorunsuz devam eder :nazar:

bugün büyük gündü bizim için.10 ekim den beri oglusumu görmüyordum gayet iyi sağlığı yerinde .suyu yeterli rahim incelmemiş sıkıntı yok.gelişimi güzel maşallah ben yine siyah beyaz ekrandan bişey anlamadım bitek pipisi sallanıyordu :) onu gördüm şeker testi yaptırdım sonuç almadım henüz.doğum fiyatını sordum 400tl epidural olursa 300 ilave oluyormuş.yürüyüşlerim uzun dedim yarım saati geçmesin dedi kokulu akıntın var mı dedi evet dedim bir ilaç yazdı balık yağıda yazdı 19 aralıkta bir dahaki buluşmamız

Balık yağı olarak ne yazdı acaba?

şimdi diyceksiniz gecenin bi vakti bu hatunun ayakta ne işi var ...hep söylenen hamilelikte aşırı enerji durumu bende daha yeni zuhur ediyo o sebepten ..ben böyle oturuyorum ama yarın şeker yüklemesi yapılcak 10 da rndevumuz var uşağımı gece hayatına alıştırmadan ben gidiyim kızlar .......
bu arada göbüşleri gördüm süper en kısa zamanda oğluşumla benimde fotomu ekliycem .....
kızlar merhaba 6 ay oldu ama şeker yüklemesi haricinde bi test yapılmadı bugüne kadar, sizler kan ve idrar baktırdınızmı bide sağlık ocaklarında her ay düzenli kantesti yapanlar varmış bunuda yeni duydum yaptıranlar varnı aranızda
bize sağlık ocağında tetanoz dışında hiç nişey yapmıyolar ama hastaneye her gidişimde kan ve idrar tahlili yapılıyo bi şikayetim olmasada ......
ya kızlar ben çok kilo aldım.moralim çok bozuluyo.57 ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum :((
esilam kilo alış hızımız aynıymış bende 68.3 kiloyum bakalım 9 ayı kaçla tamamlıycaz ....ben şu bikaç haftadır biraz dikkat etmeye çalışıyorum ......

Son düzenleme:
Günaydın anneler,
Oğlum bu sabah beni 6 değil 7'de de uyandırdı. Günlerdir ilk defa kendimi saatlerce uyumuş gibi hissediyorum. Bir de canımı acıtmadan tekmeledi. Böyle tatlı tatlı tekmelerle uyandırdı. Unutturmayın kızlar onu doğunca güzel bir ısırayım...

Günaydın anneler,
Oğlum bu sabah beni 6 değil 7'de de uyandırdı. Günlerdir ilk defa kendimi saatlerce uyumuş gibi hissediyorum. Bir de canımı acıtmadan tekmeledi. Böyle tatlı tatlı tekmelerle uyandırdı. Unutturmayın kızlar onu doğunca güzel bir ısırayım...

gunaydınnnn ne guzel bır duygu dnlenmıs kalkmak

benim kan değerlerim normal. demir eksikliğim vardı onun için damardan 15 gün boyunca demir almıştım. ama ondan sonra da olmuştu bu olay,
yaa doktora söylesem şimdi nörolojiye git falan dicek. Yani çok sıklaşırsa zaten önlemini alırım ama şu ana kadar 3 kere falan yaşadım şu 1 sene içerisinde..

Allah Allah ...Alla şifalar versin inşlalh...

günaydın hamişlerrr ....

ya çaycımız ıhlamur koydu önüme içeyim mi ? bir çay bardağı :26:

Günaydın güzel göbişler, mutlu annişler :)
Fotoğraf ekleyen herkesin göbişleri çok tatlı.
Allah çok da çatlamadan daha da büyütmek nasip etsin...

Günaydın!! Bu sabah kızım "kardeş kardeş" diyerek kalktı ve göbeğimi sevdi. Ne kadar anlıyor bilmiyorum ama bir şeyleri de seziyor gibi geliyor.:) Herkese verimli bir gün dilerim.

günaydın kızlar göbüşler çok güzel bende eklemeyi çok isterdim işyerinde olmuyo evdede nette problem var
sorun çözülsün en kısa zamanda eklicem :) herkese güzel sağlıklı bol tekmeli birgün diliyorum :emir_bebek::emir_bebek:

selam bende bir liste var ama kendime göre hazırladığım bir liste eğer yine de istersen onu seninle paylaşırım istemediklerini çıkartırsın içinden. Ben bebek çamaşırlarını yıkamak için alman markası friendly diye bir deterjan aldım araştırdım bayağı iyiymiş. Şampuan ve diğer temizlik ürünleri için de bübchen'i tercih ettim .o da alman markası yakınlarımda kullanan pek yok ama yorumlar iyi diye onu tercih ettim.
ıslak mendil olarak da uninaby'nin yeni doğan ıslak mendilini tercih ettim. Ama 1. aydan sonra kullanıcam sanırım.
Pişik kremi için ben de çok kararsızım neyi tercih edicem hiç bilmiyorum..

çook teşekkürederim canım
listeyi paylaşırsan sevinirim
bübchen i ilk defa duyuyorum ben
benim için önemli olan oldukça kimyasalının az olması
bu dediğin marka öylemi?ya propa yı duyan yokmu aranızda hiç?
canım uninaby ıda ilk defa duydum.oda ne kadar kimyasal içeriyor araştırdınmı?birde bunları nerden temin ettin marketlerden eczanelerden mi ?

Back
X