Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm tamam canım sağolasın
bende bübchen i yazdım aklıma
ama bir yerde okudum da şimdi ilk aylarda sadee suyla yıkayın deniliyormuş
ıslak mendilide yazdım aklıma
bebe yağı olarakta ev yapımı zeytinyağı tavsiye ediyorlar onuda şimdi okudum
birde sebamedi çok tavsiye ediyorlar fakat şampuanı göz yakıyormuş onun
Günaydın kızalr bu hamiş arkadasınız aksamlarıda mesai yapıyo artık. Bide iş yuklediler bana anlatamam. Yıldrma politikası dıye dusunmeye basladıım valla.. .Acaba kendim cıkayımda tazminattan kurtulsunlar mı istiyorlarkiii
Çok da yeni bir ürün değil aslında.
Türkiye'ye geleli bile baya oldu.
Kim Kardashian bile kullanmış : )))
üzülmeee sen sağlığına bak. Eğer sağlığını etkiliyorsa kilo bir diyetisyene gider kontrol altına alırsın hiç takma bunları keyfini çıkar koca göbüşünün :)))
slm kızlar , bu sabah mide bulantısı kusma ve ishalle uyandımaksi gibi eşimde dün şehir dışındaydı evde tektim yani, sabah 6 da uyandım banyoya zor attım kendimi, alttan üsten gidiyo tabiri caizse
neyse yarım saate biraz daha iyi hissedince giyinimde işe gidiym dedim, kahvaltı yapamıyorum, cnm bişi istemiyor o kadar kusunca flnda halsizlikten elim kolum uyuştu bide araba kullancam diye vazgeçtim işe gitmekten,arayıp haber verdim, görümcemi aradım o geldi sağolsun acile gittik dr.umun olduğu hastaneye acilden yukarı druma yönlendirdiler tabi hiç bi müdahale yapmadılar , drumda ameliyattaymış, dahiliyeciye gittim onun muayenesinin ardından dr.um geldi de birde ona göründüm ama bi saat bekledim dr.ları dedm siz beni alana kadar ben iyileştim, saat 8 de hastanedeydim 9 30 da anca muayene olabildim, hiç bişi yiyemeyince iyice halsizlik çöktü, serumda vermediler, drum serum alma bişeyler yemeğe çalış deyip durdu neyse artık en son 11 30 du midem baya rahatlamıştı ağrı kalmayınca bişiler yiyebildim, tahliller fln alındı sonuçları için aricam bakalım 13.30 da ne dicekler , bu arada bebişimi de görmüş oldum , ultrasonla benim safra keseme karaciğerime böbreklerime flnda baktı dr. bişi yok çok şükür bebişimde kıpır kıpırdı 22+1'iz bugün ama yine 22+4 günlük görünüyor herzamanki gibi üç gün önde
551 gr.mış boyunu sormak aklıma gelmedi dr da söylemedi galiba,şimdi gayet iyyim yediğim bişi dokundu galiba ,dün cnm soğan salatası istemişti, limonlu fln
soğan zaten hiç iyi gelmiyo mideme fazla geldi demkki rahatsız etti beni aman dikkat edin sizlerde kendinize
![]()
Çok da yeni bir ürün değil aslında.
Türkiye'ye geleli bile baya oldu.
Kim Kardashian bile kullanmış : )))
Paraben zaten ürünlerin raf sürelerini uzatıyor filan falan ama bebekler için ben cesaret edemem. En doğalı en katkısızı neyse onu bulmalıyız. Johnsons şampuanında yokmuş. Bir tek onu biliyorum şimdilik.
Paraben zaten ürünlerin raf sürelerini uzatıyor filan falan ama bebekler için ben cesaret edemem. En doğalı en katkısızı neyse onu bulmalıyız. Johnsons şampuanında yokmuş. Bir tek onu biliyorum şimdilik.
sağlık ocağında vurulcam canım
bizimde cumartesi detaylı usg miz var
benim yüzümde çok fazla sivilce oldu adam dalga geçiyor ergenim diye seviyor beni![]()
evet tetenoz vurulcam ama sevinmedim ki heyecan yaptım![]()
![]()
![]()
ne güzel yaa.. Bana da öyle diyolar hamilelik güzelleştirdi diye ama ben pek inanmıyorum. Benim genetik sanırım benim de ene doğru genişliyor . Ablamlarınki de öyleydi ene doğru genişlediler. kalın bir dikdörtgen olcam![]()
ayy bianka kac yasında kızın??? benım kızımda 2,5 yasında gecen gun bırsey alıyordu "bu kardesıme, bu babama, bu anneme, buda bana" dedi cook hosuma gıttı:) ınsallah doguncada severr kardesını
cook sırınmıs
gule gule kullan amargi cok guzelmıs bende bır tane bej rengi almak ıstıyorum kızımdan kalma 2 tane vardı onlarıda kullanırım ıcıne gırebılırsem..
hacıbayram kadıkoy boganın ordada var penyelerı pıjamaları cok guzeldir gercekten
ben hamıle kaldıgımda ne annemden ne kayınvalıdemden fayda olmuycagını bılıyordum... ıkısıde sehır dısında annem gelemez kayınvalıdem dıbındekı eltımın cocuguna bıle bakmadı cocuk kac bakıcı degıstırdı benımkınemı bakıcaktı:)
ama allaha dua et benım kızma sımdı bakıcı teyzemız bakıyor cokta memnunuz memnun oldugumuz ıcın bakıcı teyzemız gıtmeden ben 2.yede hamıle kaldım:)
kımınle anlastınız???
aynı şeyi ben de düşünüyorum. Biz de kv'ye yürüme mesafesinde oturuyoruz ama çat kapı hiç geldiğini görmedim o konuda çok anlayışlı. Bebek olunca farklı olur mu bilmiyorum ama en azından ben kendimi en kötüsüne hazırlıyorum ki sonradan şok yaşamiyim. Bebek olunca maalesef özel hayat az da olsa sekteye uğruyor. Bence annenin yakınlarda olması çok çok büyük bir avantaj çünkü. Ola ki eşinle bir plan yapmak istiyorsun bebeğin olamayacağı bir plan ve annene kolaylıkla bırakıp gidebilirsin.
Hem bebekle tek başına ilgilenmek bir süre sonra seni çok yorabilir o yüzden annenin yakınlarda olması bu açıdan da önemli bir durum.
Ama şu şekilde bir düzen geliştirirseniz bence hiç o kadar içli dışlı olacağınızı sanmıyorum. Sabah bebeği bırakırsın akşam işten gelirken bir süre uğrar sonra bebeği alır evine gelirsin. eee o saatten sonra annenin veya yakınlarından birinin evine gelme ihtimali olmaz zaten.
Hem sen zaten çalışan ve yeni anne olmuş bir bayansın o yüzden kimse senin düzenine evinin tertibine takılacak da değil. Bence bir avantaj bu kesinlikle.. Yani ben kendimde öyle görüyorum. Çünkü kv'm acayip hevesli bebeğime bakma konusunda..
cnm ben asıl konuyu atlamısım. benim annem çalışıyor. kv bakacaktı bebeğime ama onunda hastalığı nüksetti. Ondan en azından bir süre be kendim bakıcam bebeğime. Ama annemim yakımda olması bir avantaj olur yinede. En azından akşamları yanımda kalır. Hafta sonları bize bakar. Kv iyi hoş ama cok fazla hastalıktan bahsediyor oda benim psikolojimi bozuyor. Üstelik k.pederimde hasta bütün gün arayıp hastalık anlatıyorlar ikiside. Sanırım annene yakın olmak bana iyi gelecek. Hatta eşimede iyi gelecek. Çünkü oda dert dinlemekten bıktı.
amin inşallah canımHayırlısıyla bebişlerimizin sağlıklı olduğunu görelim inşallah...
Hadi yaa reklamlarda duydum bir de lierac türevi krem araştırdığımda da hiç karşıma çıkmadı..
Kim Kardashian bebeğinin plesentasını bile yemiş ya da yemeği düşünüyormuş
Aranızda plesanta yemeyi düşünen yoktur inşallah![]()
bende pullanma yok ama sivilcem baya nüksettibundan bir ay önce benim de yüzüm sivilce doluydu sanırım fazla stres yapıyoruz o yüzden. Bir de belli belirsiz pullanmalar oldu. Meğer egzama olmuşum 1 hafta krem sürdüm hem sivilcelerime hem egzama olan bölgeye. iylileşti. Hamilelikte olan bir durummuş dermatolog öyle demişti. ciltte yağ fazlalalşıyormuş..
kızlar geçenlerde bir arkadaşımın bebeği benden 1 hafta önce olmasına rağmen benimkinin 2 katından fazlaydı demiştim de üzülmüştüm yaa hani. Bu hafta sordum 800 gr olmuş benimki daha 392 gr dı(
dedim yaa nasıl olur 1 haftada bu kadar fark olmamalı dedim. bizimki 2 hafta önden gidiyor ama dedi. Ben de dedim ki o zaman eşinde gebelik şekeri var kontrol ettirdi mi dedim. Hakikaten de gebelik şekeri çıkmış eşinde
dedim ki ona iyi de sizi hiç mi uyarmadı doktor şekerine bir bakalım diye. 1 ay önceden beri 2 hafta önden gidiyormuş. yok uyarmadı hiç diyor. doktorun öncelikli bu kontrolü yapması gerekmez mi? yazık hakikaten..
amin inşallah canım
ben lierac kullanıyorum çok memnunum bir de zeytinyağı kullanın diyorlar
bende pullanma yok ama sivilcem baya nüksetti
çok ilginç doktor baştansağma bakıyor demekki benim doktorum eşim şeker hastası olduğu için ve ben iki haftadır fazla tatlı tükettiğimden dolayı erken şeker yüklemesi yapacak
bende anneme yakın olmayı cok istiyorum. Biliyorumki bir tek o benim nazımı sonuna kadar ceker... eşim zaten hep diyorki Allah senden razı olsun sen benden daha fazla ilgileniyorsun annemle babamla. Gerçektende öyle herşeylerine koşarım. Geçecek bu çelişkili zamanda sanırım...