• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
SEVGİLİ GEBELER ...
Hatırlarsanız geçen hafta hamile yastığını sormuştum belim ve bacaklarım ağrıdığı için normal uyuyamıyordum artık eşim de dün sabah dedi böyle eziyet çekiyorsun gel gidip alalım şu yastığı (canım kocam :nazar: :))neyse eşimle çıktık dışarı biraz malum avrasya maratonu olduğu için fazla uzağa gidemedik o sebepten ataköy deki avm leri gezdik a plustaki joker mağazasının önünden geçerken yoktur ama sorayım dedim ve var dediler :16::16::16::16: mutluluğumu anlatamam mycey marka hamile yastığı satıyorlar fiyatı 69 tl aldık çıktık kılıfı makinede yıkanıyor beyaz pembe renk var sadece dün gece uyudum evet haftalar sonra ilk defa uyudum ve çok rahat uyudum ben beğendim bu yastığı almayı düşünenler olursa tavsiye ederim linkini paylaşıyorum aşağıda
Mycey | Care'm

bundan sonra böyle valla cicim dişe diş kana kan! susmak yok gebeliğimin bana verdiği yetkiye dayanarak tüm daha önce hiç yapmadığım şeyleri yapıcam işte susmicam bundan sonra kim ne derse desin bana ne nasılsa arkamdan dicekler yazık hamile ya sinirleri bozulmuş :1: desinler ben deliliğe vurucam banane hep alttan almaya çalışıyorum insanları biraz da onlar beni alttan alsınlar bundan sonra hamileliğimin verdiği tüm semptomları üzerimde taşicam valla :3::3::3::8::8::9::9:

ahh bebeğim valla benim çıkışımı zor verirler sanmıyorum bu kadar olaydan sonra millet istifa ederim yakında gözüyle bakıyor herkes arayıp yerine birini alıcaklarsa bana haber ver falan diyolar ama vermem onlara bu malzemeyi pışııııkkkk yemezler sömürücem onları görürler :47::47::47:

:) kahkaha atıyorum suan resmen gözümden yaş geldi gülmekten :) arkandayım cnm bütün imkanlarını kullan edepsizliğe bile verebilirsin kendini :D yardıma ihtiyacın olursa bir alo de koşarım hemen birlikte daha da etkili olur :D ohhh be dünya varmıs :D

barbie_2010 ve codulu merhabalar,

bana da sizin gibi mobbing uygulanıyor ama bu çaktırmadan falan değil direk istifa et diyerek uygulanıyor
hatta istifa edersem benim için daha iyi olacakmış güya çünkü yaptığım iş başı prim alacak şekilde işim düzenlenecekmiş
ve bunu benim hamileliğimi daha rahat geçirmem için öneriyorlarmış
bana hiç inandırıcı gelmedi, o zaman siz çıkış verin dedim onu da yapmıyorlar
hatta tehdit bile edildim doğum iznine ayrıldığımda tekrar işe almayacaklarmış
neden istifa ediyorum diye sorduğumda senimi beklicez 6 ay bir sene dediler
son bir kaç aydır çok stresliyim ayda bir olan kontroller malesef yaşadığım stresten dolayı 2ye 3e çıkıyor
bi kanamam oluyor bi kaşıntı oluyorum sürekli bu tür şeyler uğraşıyorum
ablam bebeğin çok huysuz olacak bu yaşadığın stresten dolayı diyor
ama iş inada bindi önceleri ne çekecem istifa eder kurtulurum diyordum şimdi ise işten çıkarsalar bile dava açacağım geri döneceğimden değil onları süründürmek adına

kesinlikle gururu falan deyip istifa falan etmeyin çünkü istifa edersen yasak yükümlülüklerden kurtuluyolar. sabırla seni çıkarmalarını bekle. kozlar şuan senin elinde kesinlikle pes etme ve yasal hakkını sonuna kadar al. Bizim burda da bir personel var bir hastalık geçirdi ve hastalıktan sonra personelin performansı hakikaten de vasat altı artık.Bu durumunu çok çok iyi kullanıyor ve elini hiç bir işe sürmüyor artık ve kovamıyolar da. Onu da istifaya zorlamışlardı siz çıkarın dedi çıkartamıyolar çünkü yasalar o personelden yana.

sabret sonuna kadar sgk işlesin en azından.. Hem doğum izninden geldikten sonra seni alamama gibi bir durumları söz konusu olamaz çünkü bu senin yasal hakkın hatta senin yerinde olsam 6 aylık ücretsiz iznimi de alırdım iyice delirsinler. Nasıl olsa seni gözden çıkarmışlar. Boşver sen sonuna kadar savaş

herkese slm:3:
ara ara gelip sizleri takip ediyorum benim ufaklıktan vakit bulup iki satır yazamıyorum :17:
bende en son ayın 28nde gitmiştim kontrole minikimin keyfi yerindeydi herşeyini inceledi dktr amcamız çok şükür herhangi bi problemimiz yokmuş:nazar::nazar:
bu ayın sonunda şeker yüklemem yapılcek minikim bir hafta önden gidiyormuş gelişimi iyi dedi dktrumuz bizden haberler böyle :21:
hazırlıklara başlamışsınız ben henüz başlamadım bu ayın sonunda çıkarım bende alışveriş turlarına :27:

:) kahkaha atıyorum suan resmen gözümden yaş geldi gülmekten :) arkandayım cnm bütün imkanlarını kullan edepsizliğe bile verebilirsin kendini :D yardıma ihtiyacın olursa bir alo de koşarım hemen birlikte daha da etkili olur :D ohhh be dünya varmıs :D

aynen cicim öyle yaşasın şımarık edepsiz hamileler :33::33::87::87:

kesinlikle gururu falan deyip istifa falan etmeyin çünkü istifa edersen yasak yükümlülüklerden kurtuluyolar. sabırla seni çıkarmalarını bekle. kozlar şuan senin elinde kesinlikle pes etme ve yasal hakkını sonuna kadar al. Bizim burda da bir personel var bir hastalık geçirdi ve hastalıktan sonra personelin performansı hakikaten de vasat altı artık.Bu durumunu çok çok iyi kullanıyor ve elini hiç bir işe sürmüyor artık ve kovamıyolar da. Onu da istifaya zorlamışlardı siz çıkarın dedi çıkartamıyolar çünkü yasalar o personelden yana.

sabret sonuna kadar sgk işlesin en azından.. Hem doğum izninden geldikten sonra seni alamama gibi bir durumları söz konusu olamaz çünkü bu senin yasal hakkın hatta senin yerinde olsam 6 aylık ücretsiz iznimi de alırdım iyice delirsinler. Nasıl olsa seni gözden çıkarmışlar. Boşver sen sonuna kadar savaş

ben de öyle yapmayı düşünüyorum şimdi bana sorduklarında geri gelicek misin diye gelicem doğumdan sonra diyorum ama sen döndüğünde eski yerine geçemiceksin diyolar olsun hangi pozisyon boşsa oraya geçerim önemli değil o benim için kayınvalidem bakacak diyorum çocuğa 4 ay ücretli bitsin sonra 6 aylık ücretsizi de alıp sonra dicem ben gidiyorum

kızlaar canım sürekli bişey istiyor :) sizinde canınız çeker diye söylemeyim en iyisi önce rüyalarımda yiyiyordum geçiyordu artık geçmiyo bu mevsimde bulunacak bi meyve değil ve psikolojık mi bilmiyorum ama sağ göğsümde bi kasılma gibi birşey oluyo canım isteyince aşeren manavları var netten sipariş vercem ama hangisinden? sizlerden alışveriş yapan varmı acaba sormak istedim

çok geçmiş olsun. aman dikkat et bak yarısından çoğu gitti. inşallah herşey yolunda gider arkadaşım...

merhaba sen en son kontrole gidiyorum yazmadın bir daha haber alınamadı valla ben merak ettim seni.

birde eml_ de yok kaç gündür :44::44::44::44:

benim de pc çalınınca doğal olarak telefondan takip ediyorum ama telefondan zor geldiği için yazmak hafta içini bekliyorum:))
sen nasılsın canım. Kaçırdığın yazılarınız olmuş olabilir. Kusura bakmayınız efenim :))

kızlaar canım sürekli bişey istiyor :) sizinde canınız çeker diye söylemeyim en iyisi önce rüyalarımda yiyiyordum geçiyordu artık geçmiyo bu mevsimde bulunacak bi meyve değil ve psikolojık mi bilmiyorum ama sağ göğsümde bi kasılma gibi birşey oluyo canım isteyince aşeren manavları var netten sipariş vercem ama hangisinden? sizlerden alışveriş yapan varmı acaba sormak istedim

facebookta da yazan sen misin

yazdıklarımı okuyunca yine üzüldüm neler yaşıyorum diye
acaba bebeğime zulm mü ediyorum
bu kadar şeye katlanarak

istifa etmezsen tayin çıkarırız dediler ülkenin sınır illerinden bahsediyorlar
işe girerken bile söylemiştim oysa eşim burda çalışıyor tayin kabul edemem diye
şimdi tayin kabul etmezsen istifa edersin ne var ki diyorlar

dur tahmin edeyim. Sen özel bir bankada çalışıyorsun dimi?

Şimdiye kadar üç doktor değiştirdim. Üçü de kollarını sağa sola yukarı aşağıya germeyeceksin dedi. Hatta ilk ve en ciddi uyarıları bu oldu. Az kaldı kızlar yine siz bilirsiniz ama azıcık dikkat. Daha geçen Mart annesi bir arkadaşımın rahmi 3,5 santim açılmış. Sonradan daha büyük sorunlarla uğraşacağımıza az daha sabredelim bence.

hayatımda ilk defa duyuyorum.kolları germekle rahim mi açılırmış? neyse ben çok mutlu oluyorum spordan sonra, herkes vücudunu tanıyarak rahat geçirsin tabii ki hamileliğini. inanın benim içime sıkıntı geliyor tüm gün ofiste oturduğum için zıp zıp bir haldeyim:34:

Kizlar oncelikle sakin olun panik olmayin.
Ama cok bomba bir olay oldu. Biliyosunuz Cumartesi kontrolumuz vardi.
Bir ortaya cikti ki dogum baslamis. Bebek nerdeyse cikmak uzereymis.
Acil yatis ve sonrasinda ameliyatla rahimi diktiler.

Amargi sanirim sen de serklaj oldun di mi?

Dun bugun yarin hastanedeyiz sonra da hep yatis ozet olarak.

Simdi telefondayim daha iyi bir kosulum olursa detaylari anlatirim.

Benim aslinda carsamba gunu sancilarim baslamisti. Ama tabi aklimin ucuna gelmedi.
Tabi benim en buyuk hatam, ilk trimesterin sonunda asiri kanamayla hastanede kaldim.
Sonrs evde 2 hafta yatmak zorundaydim.
Sonrasinda ise hic bir sey yokmus gibi is yapip kosusturmaya basladim.
Demek daha sakin davranmak lazimmis.

Cok gecmişl olsun canım. Allah bebeğini sana bagıslasın.

canım benim öyle birşey olmadı da bir arkadaşım aşermişti adını söylemiyim bulamadılar en son aseriyorum.net ten sipariş vermişlerdi dondurulmuş geliyor strafor kapların içinde 150 gr gibi bişeydi yemişti kız ama dondurulmuş olduğu için istediği tadı alamamıştı tabi doğal olarak bilmem işine yarar mı bir de etiler de bir manav varmış herşey bulunuyormuş orda bi arkadaşım da ordan almıştı fena değil tadı dedi çok lüks semtlerin market ve manavlarında bulunuyor eğer büyükşehirdeysen bulman daha kolay yoksa internetten sipariş vermen lazım mecbur

imdattttttttttttt

oksijenden bile kilo alıyorum yaa. Ben cok yemiyorum ki anlamadım suana kadar 7,5 kio aldım saka gibi vakum ortamına mi girsem acaba.. Ayhhhhhhhhh cok şiştim ben yaa. Harekette ediyorum hatta hareket edince daha cok alıyorum bence. Off diyetisyene mi gitsem. Ama ne diyecekki. Hiç mi bişey yemeyeceğim ben..

Sevgili hamilelik yolunda birlikte yürüdüğüm kardeşlerim. Hepinize az yorucu bir hafta içi diliyorum :) Bu hafta boyunca çileden çıktım sizinle de paylaşmak isterim. Eşimin annesi ve babası her seferinde fırsat bilip bir isim söyleyip duruyorlar. Ama işin tuhafı artık sinir bozucu olmaya başladı. Hani size yazmıştım ya kura çektik Damla ismi çıktı ve ben bu isim koyma konusunu kapatıp diğer telaşelerime geçtim diye. Maalesef öyle olmadı Eşimde dahil bütün hafta sonu konu açıldıkça bu isim şu isim güzel bunu koyun demeye devam ettiler. Eşimde sağolsun Ben Damla istemiyorum değiştirelim diye onlarla birlik oldu. Hiç demiyor birlikte isim seçtik kura çektik Damla oldu adı diye. Sürekli onlarla birlik olup şunu koyalım diyor. İnsanlar ne kadar ısrarcı yahu! vallahi çok sinir oldum! Ben de bu kızın annesi isem şansına çıkan isim Damla olacak ismi! En son dün akşam dayanamayıp boşuna uğraşıyorsunuz. Çocuğa herkes istediği isimle hitap edebilir ve ben bunu sorun etmem ama unutmayın annesi nasıl seslenirse çocuk o ismini benimser dedim çıktım odadan. Niye karışıyorlar yahu! beni babam daha ne isim koyacaksınız diye sormadı bile... Bunlar aylardır aynı mevzuyu konuşuyorlar. başlarda hep alttan aldım hepsi güzel düşünelim biz de değerlendirelim dedim ama artık kabak tadı verdi! Akşam eve dönünce de eşime kızdım bu kızın adı Damla! Kabul etsen iyi olur! artık konusunu açıp durma dedim. :( Her türlü sıkıntısını çeken sevincini duygusunu yaşayan biziz ama insanlar ne kadar rahat konuşuyor söylediklerini kale almıyor amaaan deyip geçiyor.

kayınvaliden ve kayınbaban acaba kendi çocuklarının isimlerini koyarken kendi kaynanalarına falan sormuşlar mı acaba onu çok merak ediyorum. 9 ay tümüyle benimse onu kimse benimsememişken.canından can kanından kan ver sonra başkalarına hakmış gibi isim konusunda fikir beyan etsinler. Yok öyle yağma. Bence en doğru olanı yapmışsın. Çünkü son söz tüm zahmeti çeken annenindir. Kimseye söz hakkı düşmez..

Kizlar oncelikle sakin olun panik olmayin.
Ama cok bomba bir olay oldu. Biliyosunuz Cumartesi kontrolumuz vardi.
Bir ortaya cikti ki dogum baslamis. Bebek nerdeyse cikmak uzereymis.
Acil yatis ve sonrasinda ameliyatla rahimi diktiler.

Amargi sanirim sen de serklaj oldun di mi?

Dun bugun yarin hastanedeyiz sonra da hep yatis ozet olarak.

Simdi telefondayim daha iyi bir kosulum olursa detaylari anlatirim.

Canım çok geçmiş olsun , inşallah tekrar bi sıkıntı yaşamazsın ve de sağlıkla dünyaya getirirsin bebeğini.Kendine dikkat et sevgiler.

:16: Canımsın.. evet iki gün kendimize ayırdık eşimle o yüzden ugramaz oldum topiğe ama aklım burdaydı..

evet gittiik çok şükür boy 22 cm kilo 525 dedi.. gelişimi kalp atımı ve suyuna baktı iyi dedi...

cinsiyet içinde o kadar komiktim ki bir kase reçel yedim bi gün önce sonra iki kaşık pekmez.... :10:

dr.. göremiyoz demesin mi bacakları kapalı kordon var eşi önünde felan.. ama dedim o kadar da uğraştım dedim sonra yaniii %90 kız dediiii yani ne diym şimdi ben yaren sen de hele..

Kuzuuum çok şükür gelişimi iyiymiş en sevindirici kısmı bu maşallah.Cinsiyet konusuna gelince eğer %90 kız dediyse kızdır dicem ama ben bile kendi bebişimle ilgili bazen kuşkuya düşmüyor değilim burada ilk önce kız denilip de sonra bebeğinin erkek olduğunu süpriz bir şekilde öğrenen bikaç arkadaşımızı görünce :)) Ama mesela benim içime doğmuştu sen kontrole gideceğin gün senin bebeğin kız gibi hissettim de nasip, herşeyin hayırlısı canım ..:49:

Back
X