Günaydın Kızlar bende Cumartesi günü girdim detaylıya fakat bizim sıpa inatçı çıktı gün içinde 3 kez girmeme rağmen inat etti yüzünü dönmedi bu durumda da benim inceleme salıya sarktırdı, yeni bir doktor keşfettim gerçi nette araştırıldığında tavsiye edeni çok (Bülent Kars) tek dez avantajı çok yoğun olması ve randevu alınmasına rağmez en az 1 saat beklenmesi ve adam hergün en 11 12 kadar hasta bakıyomuş çok ilgili relaxx öğretici biri içeri girdiğinizde yoğunluğun aslında ilgi ve alakadan kaynaklantığını doktorun en ince detayına kadar sizi aydınlattığını anlıyorsunuz amanın çok yoğunun hemen ters düz edip sepet havası çalmıyor gelelim şimdilik tespitlerimize gelişimi iyi 1 hafta önde gidiyoruz velhasıl kordon dolanması var boynuna 2 kez dolanmız panik yapcak korkulacak birşey yok anne karnında hiç birşekilde zarar vermeyeceği elastik olduğunu anlattı normal doğum anında tehlike yaratacağnı bu nedenlede hiç düşünülmeden sezeryan olunucağını söyledi ki senin için böyle sıkıntı yok sen zaten ilk doğumundan dolayı direk sezaryansın dedi ,( benim normal doğum umutlarım suya düştü

) vede plasanta şimdilik rahim yolunu kapamış yani önde daha sonraki haftalarda rahim genişlemesiyle yer değiştirme olasılığı yüksek ama dikkatli olmamı istirahat edip kendimi çok yormamamı vede ilişkiyi yasakladı bir aksilik olmazsa 38 haftanın sonunda yani 8 Mart ta sezeryan olabileceğimi söyledi:) işte böyle kızlar