• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar sizi ozledim. Telefondan mesajlari takip etmek zor. Tek tek cevap yazamadigim icin kusura bakmayin.

Hala hastanedeyim. 4. Serumdayim. Antibiyotik ve agri kesiciyi saymadim bile...

Kizlar sizi ozledim. Telefondan mesajlari takip etmek zor. Tek tek cevap yazamadigim icin kusura bakmayin.

çok geçmiş olsun canım kitap oku eğer okuyabilecek durumdaysan canın sıkılmaz. en sinir şeylerden biridir serumun bitmesini beklemek bence
en kısa zamanda atlatır evine gelirsin inşallah dualarım seninle

birisi daha o siteyi sormuşta anne ve bebelik hakkında grupta tesadüf demekki :51:

grup ne grubu cbaım facebook taki ?

benim 3.cü bebeğim. cinsiyeti kız ilk ikisi erkek. cinsiyet ile ilgili yorum yapanlara bende çok sinir oluyorum.. hamile kalmadan önce de ilk gebe kaldığım zamanlarda da ''keşke kızın olaydı, bir çocuk daha yap belki kızın olur diyenler çok sinirimi bozuyor..kızı olanların darısı sana demesi..insan hamile olunca birde soruyorlar kızmı istiyorsun ? diye.. cinsiyeti önemli değil desem de tatmin olmuyorlar bu cevaptan 2 oğlum olunca illede kız istiyorum dememi bekliyorlar yetti artık ya.. sinir oluyorum haliyle tepki gösteriyorum eşim anlam veremiyor nevar sinir olacak diye.. burada benim gibi hissedenler oldugunu görmek beni sevindirdi..bir bebek dünyaya getirene kadar ne riskler atlatıyoruz hem biz anneler hemde bebeğimiz.. 9 ay zorlu bir sürecin sonunda Allah sağlıklı birbebek nasip etmişse oturup kalkıp şükretmeli..hiçbir gebeliğimde keşke kız olaydı keşke erkek olaydı demedim benim adıma konuşanlarada sinir oluyorum.

ya vallaa millet cinsiyet konusunda yorum zyapmayı bilmiyorr
ben birine sorsam cinsiyeti ne diye kız yada erkek birisini söleseler
yaa hayırlı olsun derim geçerimm ama öyle yapmıyolar kendi içlerinden geçen göre yorum yapıyolar
benim bu hamileliğim erkek birde kızkm var allah bağışlarsa
kızımdayken soruyolr dı cinsisyet kız deyince de 'OLSUNN' hayırlısı bidaha ki erkek olur diyolardı
olsun ne demek yaa hamile kalınca illa erkek mi doğurmak lazım acabaa
hemde bi daha çocuk yaparsam erkek için yapıcam sanki yorumlar bi tuhaff
bide kızı beğenmeyenler kadınlar olur kendi kalitelerini düşürürler toplumda :47::47:
şimdi gözleri aydın olsun oğlum olacak onda da sinir oluyorum
cinsiyet ne ? erkek hayırlısıyla diyince oh oh bi erkek bi kız daha da doğurmaa

SANA NEEEEE VATANDAAŞŞŞŞ !!!!!!

canım bu haftalarda normal.eğer düzenli değilse hiç korkma ama sk sık oluyorsa allah korusun erken doğum habercisi olabilir.
destina magnezyum yada parol kullanıyo musun?
ben 18.haftada başladım maalesef ama şimdi rahatım:nazar:
2 hafta öncede olmuştu o zaman daha şiddetliydi 1 hafta boyunca artarak devam etmişti.. dr a gittim bebeğe baktılar sorun yok dediler belki enfeksiyondur die monurol bide magnezyum verdi ...şimdide günde 1 yada 2 kez oluyo...
magnezyuma devam ediyorum parol falan demediler faydası olurmuki ????

2 hafta öncede olmuştu o zaman daha şiddetliydi 1 hafta boyunca artarak devam etmişti.. dr a gittim bebeğe baktılar sorun yok dediler belki enfeksiyondur die monurol bide magnezyum verdi ...şimdide günde 1 yada 2 kez oluyo...
magnezyuma devam ediyorum parol falan demediler faydası olurmuki ????

enfeksiyona da bağlı olabilir canım.o kadar bende de oluyor korkulacak birşey değildir bence canım.ben;2 magnezyum 1 soda haftada 4 parol içiyorum.
şükür şuan herşey yolunda.

enfeksiyona da bağlı olabilir canım.o kadar bende de oluyor korkulacak birşey değildir bence canım.ben;2 magnezyum 1 soda haftada 4 parol içiyorum.
şükür şuan herşey yolunda.
inşallah öyledir yaaa tedirgin olmadım desem yalan olur......nettede baya bi baktım doğum öncesi alıştırma kasılmaları olurmuşta bana biraz erken gibi geldi...

bizim dr günde 1 magnezyum verdi ...bakiyim eğer artarsa bisaha gitcem artık canım çok saol :16::16:

:16: evet ilk minişimiz... 4+ 5 te kesesi oluşmuştu dr aaa ne hırslı bi bebişmiş dedi... şimdi de aaa ne inatçı bak göstermiyo oyun yapıyo anneye dedi.. emelll korkutuyo bu minik beni koşturtucak peşinden....

kız deyince pır pır ettim ama ihtimal şimdilik..

bu arada canım...
1.Kalp çarpıntısı sürekli soluma yatıyomuşum ve üstüste su içmek ondan olabilirmiş dikkat et geçmezse abartılı olursa kardiyolojiyle görüşelim dedi

2.sırt üstü yatma korkum ve kabus :) zaten istesem de biraz ilerleyince sırtüstü yatamıycakmışım nefesten dolayı.Sola yat ama bunu takıntı yapma dedi..ilerleyen haftalarda tehlikeliymiş daha çok onda da yatamıyomuşuz zaten

3.akıntı... sulu olabilir beyaz olabilirmiş ama sürekli devam etmiyosa sorun yokmuş.Kokulu ve sürekli olursa sorunmuş :16:

Daha şimdiden karakteri oluşmuş desene hırslı inatçı:))) bücürük o bücürük o doğsun bunu bir ısırıkla cezalandırmak gerek:)))

Yaaa bu nefes alamama konusunu deneme yanılma yöntemiyle buldum sahiden de ard arda su içmekle çok alakası var. Bi de bende vitamin ilaçları mide ağrısı yapıyor onu anladım. Ilaçları işyerinde unutmuştum cumartesi pazar içmedim midem o kadar rahatti ki. Işe gittim vitaminleri içtim midem nasıl ağrıdı anlatamam. Çekicez mecburuz bebişler için.

Senin iyileşmen için dua ediyoruz. Sen rahat ol iyi ol topluca yazarsın. Hem daha ateş ölçer,emzi vs. Konularında netliğe varmadık çabuk gell:))

Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebişine, geçmiş olsun. ne güzel hastanedesin önlem alıyorsun, Allah korusun farketmeyebilirdin, hepimiz farketmeyebiliriz, ilk gebelik ne nedir bilmiyoruz ki.

neyse bol bol tadını çıkar, yat sen bebişe hizmet et geri kalan herkes sana :1::1::1:

selam kızlar
size dun gece esımın gordugu ılgınc ruyayı anlatacagım.
ruyasında bız benım annemlerde oturuyormusuz babam cekyatta uzanıyormus annemse bı yandan sofra kurup bı yandan salata yapıyormus. benım karnımdakı mınnak da dogmus 1.5 yaslarında falan yuruyen ama kucucuk tatlımı tatlı bı kızmıs:)
esım kalkıp annemın yanına gıtmıs ve bı adet salatalık almıs ve onu yemıs ardından ıcerı yanımıza gelmıs kendı ölmus annesıde yanımızdaymıs. bebegımıze rahmetlı kaynanamın adıyla bırlıkte alya nurhan ısmını verecektık.
ama bızım kız koltugun ustunde pıre kadar boyuyla zıplayıp duruyormus. esım dıyorkı nurhan dıye seslenıyorum bakmıyor, alyaa otur yavrum zıplama dıyorum bakmıyor, en son melek yapma kızım dedım bana baktı he dedı dıyor.
ardında koltuktan ınmıs ve korıdorda kosmaya baslamıs, esım pesınden gıtmıs yıne alya dıye bagırmıs bakmamıs en son meleeek dedım durdu bana baktı ardından kosarak canım babam dıye bana sarıldı.
bizde bu cocuk ısmını soyleyınce bakmıyor melek deyınce bakıyor hep keske ısmını melek koysaydık demısız ardındanda esım uyanmıs...

ruya tabırlerınde salatalık yıyen bı erkegın ya esı hamıle kalacaktır yada esı kız cocuk doguracaktır yazıyor. boyle bırseyın ardına boyle bı ruya gormesı bızım aklımızda soru ısaretı bıraktı acaba bebegımızın adını melek mı koysak?
sız olsanız ne yapardınız kızlar ıcım hıc rahat degııl ...:44:

selam kızlar
ruyasında bız benım annemlerde oturuyormusuz babam cekyatta uzanıyormus annemse bı yandan sofra kurup bı yandan salata yapıyormus. benım karnımdakı mınnak da dogmus 1.5 yaslarında falan yuruyen ama kucucuk tatlımı tatlı bı kızmıs:)
esım kalkıp annemın yanına gıtmıs ve bı adet salatalık almıs ve onu yemıs ardından ıcerı yanımıza gelmıs kendı ölmus annesıde yanımızdaymıs. bebegımıze rahmetlı kaynanamın adıyla bırlıkte alya nurhan ısmını verecektık.
ama bızım kız koltugun ustunde pıre kadar boyuyla zıplayıp duruyormus. esım dıyorkı nurhan dıye seslenıyorum bakmıyor, alyaa otur yavrum zıplama dıyorum bakmıyor, en son melek yapma kızım dedım bana baktı he dedı dıyor.
ardında koltuktan ınmıs ve korıdorda kosmaya baslamıs, esım pesınden gıtmıs yıne alya dıye bagırmıs bakmamıs en son meleeek dedım durdu bana baktı ardından kosarak canım babam dıye bana sarıldı.
bizde bu cocuk ısmını soyleyınce bakmıyor melek deyınce bakıyor hep keske ısmını melek koysaydık demısız ardındanda esım uyanmıs...

ruya tabırlerınde salatalık yıyen bı erkegın ya esı hamıle kalacaktır yada esı kız cocuk doguracaktır yazıyor. boyle bırseyın ardına boyle bı ruya gormesı bızım aklımızda soru ısaretı bıraktı acaba bebegımızın adını melek mı koysak?

açıkçası ben de olsam etkilenirdim ama kızınıza ömür boyu o isimle hitap edeceksiniz.melek ismi de çok güzel ama sonra altı üstü bir rüyaydı diye alyayı koymadığınıza üzülmeyesiniz

sanırım ben listede yokum. yaş 25 ilk bebeğim ve oğlumuz olacak kıısmetse. Tahmini doğum tarihi de 14.03.2014

selam kızlar

neden bilmiyorum ama ben rüyanızdan çok etkilendim. çok hayırlı bir rüya gibi geldi. tabi hep hayra yormak lazım. yorum yapmak bana düşmez ama etkileyici bir rüya gerçekten

grup ne grubu cbaım facebook taki ?

ya vallaa millet cinsiyet konusunda yorum zyapmayı bilmiyorr
ben birine sorsam cinsiyeti ne diye kız yada erkek birisini söleseler
yaa hayırlı olsun derim geçerimm ama öyle yapmıyolar kendi içlerinden geçen göre yorum yapıyolar
benim bu hamileliğim erkek birde kızkm var allah bağışlarsa
kızımdayken soruyolr dı cinsisyet kız deyince de 'OLSUNN' hayırlısı bidaha ki erkek olur diyolardı
olsun ne demek yaa hamile kalınca illa erkek mi doğurmak lazım acabaa
hemde bi daha çocuk yaparsam erkek için yapıcam sanki yorumlar bi tuhaff
bide kızı beğenmeyenler kadınlar olur kendi kalitelerini düşürürler toplumda :47::47:
şimdi gözleri aydın olsun oğlum olacak onda da sinir oluyorum
cinsiyet ne ? erkek hayırlısıyla diyince oh oh bi erkek bi kız daha da doğurmaa

SANA NEEEEE VATANDAAŞŞŞŞ !!!!!!

sorma ya, aynı şey benim de başıma geldi. eşimin akrabalrından sinir olduğum bi kadın var..geçen gün bana diyor ki "bunu doğur, başka doğurma" ya sanane arkadaş yaa saaa...naaaa....neeeee....bunu diyen kadın da 7 tane doğurmuş yani, ele verir telkini kendi yutar...ben de dedim ki ben daha yeni başladım doğururum tabi dedim:) ya sanki kendi bakacak benim çocuğuma ya..uyuuzzzz

selam kızlar

canım, valla rüyadan ben de etkilendim..aslına bakarsan melek ismi de çok güzel.. ikinci isim olarak melek koymayı düşünün..tabi siz bilirsiniz...hayırlısı..

canım, valla rüyadan ben de etkilendim..aslına bakarsan melek ismi de çok güzel.. ikinci isim olarak melek koymayı düşünün..tabi siz bilirsiniz...hayırlısı..

neden bilmiyorum ama ben rüyanızdan çok etkilendim. çok hayırlı bir rüya gibi geldi. tabi hep hayra yormak lazım. yorum yapmak bana düşmez ama etkileyici bir rüya gerçekten

açıkçası ben de olsam etkilenirdim ama kızınıza ömür boyu o isimle hitap edeceksiniz.melek ismi de çok güzel ama sonra altı üstü bir rüyaydı diye alyayı koymadığınıza üzülmeyesiniz

ılgılendıgınız ıcın cok saolun kızlar.
evet gercekten cok etkılendım bende. bugun aksam annemle konustum ona da aynı ruyayı anlattım. benım adım afra. annemın dededı ben 1.5 yasındayken öldü. büyük dedem benim adımı diyemezmiş niye bu kızın adını melek koymadınız melek ne guzel ısım dermiş hep. ve ölene kadar da melek diye sevmiş beni rahmetli. annem bugun anlatınca öğrendim.
ayrıca eşimden önce dogan ve 3 gunluk vefat eden bı ablası oldugunu adını da oldukten sonra melek koyduklarını bılıyorduk zaten. ben dırek olen ablasına yormustum rüyayı bıde bugun benım olen dedemi de duyunca sanırım adını melek koymaya karar verecegız.
hıc aklımızda olmayan bı ısımdı evet ama vardır bı hayır dıyoruz aslına bakarsan alya yı da cok ıcımıze sınerek secmıstık ama bırden melege de ısındık bunlar sayesınde :)))

günaydınlar herkese... nasıl geçti hafta sonlarınız bakalım... benim yoğun ama güzeldi... cumartesi eşimle ev baktık bulamadık ama olsun bir çaba harcadık :) sonra annemle kuaföre gittik ve ben kuaförde kadının birini az kaldı ayağımın altına alacaktım annem zor sakinleştirdi:) kadın hamile olduğumu görünce kaç aylık falan diye sordu. tabi hemen ardından o meshur soru CİNSİYETİ NE? bende göğsümü gere gere erkek dedim. İşte bu cevaba karsılık verilen tepki şartellerimin atmasına sebep oldu. ''HIMMMM HAYIRLISI OLSUN YA. KIZ OLSAYDI DAHA İYİYDİ AMA NEYSE ERKEKTE EVLAT SONUÇTA!!!!!!!!!!''

Ben o an kendimi resmen kaybettim ve sinirlerimi bu defa engel olamadım. Kadının iki tane kızı varmış bide kalkmış Allah'ıma şükürler olsun ikiside kız ben erkek asla istemezdim zaten demezmi!!!! Bende '' şimdi anlaşıldı neden gocunduğunuz demek oğlunuz olmadı yazıkkk şimdi siz menepoza da girmişsinizdir isteseniz de olmaz zaten... Ben başından beri hayırlı bir evlat istedim. Rabbimde verdi... Ve son olarak tek kelime daha ederseniz başınızda kalan iki tel saçıda ben yolucam ona göre'' dedim!!! Kadının rengi resmen kıpkırmızı oldu. Annem bi taraftan beni susturmaya çalışıyor bir taraftanda kadına kızıyor!! öyle işte yani cumartesi baya bir gerildim. Pazar günüde ikiz bebişleri olan bir arkadasıma gittik. Başka bebeği olan bir arkadasımız da geldi. 3 bebekle harika bir pazar geçirdik. Şimdi herkese mutlu bir hafta diliyorum.Umarım stressiz güzel bir hafta geçiririz...Eki Görüntüle 864282

ohhhh ağzına sağlık içimin yağları eridi yemin ederim :21::21::21: bu cinsiyet yorumlarının zaten sonunun geleceği yok kibarca cevap vermekten de anlamıyolar madem öyle işte böyle ben de öyle yapıyorum artık aynı şekilde 2 kız da 2 erkek de Allahın takdiri daha ne uzatıp bla bla can sıkıyosun işte bi susup yerlerine oturmayı ögrenemediler :47::47:

ılgılendıgınız ıcın cok saolun kızlar.
evet gercekten cok etkılendım bende. bugun aksam annemle konustum ona da aynı ruyayı anlattım. benım adım afra. annemın dededı ben 1.5 yasındayken öldü. büyük dedem benim adımı diyemezmiş niye bu kızın adını melek koymadınız melek ne guzel ısım dermiş hep. ve ölene kadar da melek diye sevmiş beni rahmetli. annem bugun anlatınca öğrendim.
ayrıca eşimden önce dogan ve 3 gunluk vefat eden bı ablası oldugunu adını da oldukten sonra melek koyduklarını bılıyorduk zaten. ben dırek olen ablasına yormustum rüyayı bıde bugun benım olen dedemi de duyunca sanırım adını melek koymaya karar verecegız.
hıc aklımızda olmayan bı ısımdı evet ama vardır bı hayır dıyoruz aslına bakarsan alya yı da cok ıcımıze sınerek secmıstık ama bırden melege de ısındık bunlar sayesınde :)))

vaoov çok etkilendim.hatta eşime de anlattım.çok enteresan...ben olsam ben de Melek ismini koymayı düşünürdüm,bu kadar tesadüf olabilirmi yahu :18:

Back
X