• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydınlar herkese... dün ev bulduk tasınmak için. Kaporada verdik... sonraaaa sabaha doğru 5 bucuk gibi bir baktım eşim hiç uyumamış... tasınmak onu hem maddi hem manevi açıdan ürküttü. Çok üzüldüm eşimi öyle görünce. Sabah ilk iş emlakçıyı arayıp vazgeçtiğimizi taşınmayacağımızı söyledim. Sonra annemi aradım üzüldü oda vazgeçtiğimiz için ama anladı beni. Sonuçta hiçbirşey huzurdan daha önemli değil... Benim eşimden önemli hiç değil.... Napalım kendim bakıcam bebeğime odasıda olmıcak ama evimde huzur olacak... böyle işte buruk içim biraz... sizler nasılsınız?

süpersin canım inan bana süpersin. Bazı kadınların hiç umurunda olmuyor kocalarının maddi durumu o yüzden seni gerçekten takdir ettim. ve bu davranışından sonra emin ol eşinin sana olan bağı kat be kat artacak. Oda meselesine gelince. o da zamanla halledilir birşey. Biz heveslenip yapıyoruz belki ama ilk 3 ay belki odasını hiç kullanamıcak bile kim bilirki.
Hiç takma kafana geç olur belki ama güç olmasın en azından :16:

Günaydın canlar bugün saat 1 de detaylı ultrason için randevum var zaman geçmek bilmiyor.Dün bütün gece çok tatlı bi kız bebekle uğraştım onu uyuttum,emzirdim sonra biraz büyüdü böyle 1,5 yaşında falandı yan yana yattık o uyudu ben seyrettim ay parçası gibiydi.. Sanırım bugün için heyecanlı olduğumdan bunun etkisinde kaldım,bugün bi de ağlak bi ruh haline sahibim çok duygusalım:25:Kızımı görmeyeli yaklaşık 1 ay oldu inşallah güzel haberlerle dönerim..

miniğinin güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla canım :))
ben de rüyamda görmek istiyorum artık bebeğimi ama hiç rüyama girmedi ki :((
gerçi kabuslardan fırsat mı kalıyor ki :(((

Nil Peri cok tatli, Allah bahtini acik etsin minnosun...

Eve geldik cok sukur, bundan sonra hep yatis.

Sayfalarca yazdim, cevap yazamadiklarim olduysa da kusura bakmayin gobekdaslarim. Genel olarak hepinize iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim. Benim yasadigim bu olaydan yine de kendinize durduk yere kuruntu yaratmayin. Sakin olun. Herkesin durumu kendine ozel. Stress yapmayin. Huzurla ve saglikla gecirelim hepimiz hamileligimizi...

tekrar geçmiş olsun. çoğu gitti zaten bundan sonra lütfen kendini de bebeği de yorma arkadaşım ve 9 ayı sağ salim tamamlayalım bebeklerimizi kucağımıza alalım...

benim aceleci kişiliğim yüzünden nerdeyse tüm eksiklerini tamamladım :)) o yüzden fuara gidip daha ucuz bulursam kendime ceza veriririm diye fuara gitmeyi düşünmüyorum:))

Kesinlikle 30. haftada kendimize baby shower partisi yapalım toplanalım bir yerde müthiş olur:)) bu arada buluşmasak bile biliyorsunuz dünya küçük. Ben kendi fotomu yolluyorum beni herhangi bir yerde gören göbekdaşlar boynuma atlayıp beni öpebilir:26:
Koca burunlu,koca göbekli bir hamile görürseniz işte o benim :52:

Eki Görüntüle 865555

ohhh ne güzel erkenden hazırlıklar tamamlanmış. güzel günlerde kullanmanız dileklerimle...

benim de pc çalınınca doğal olarak telefondan takip ediyorum ama telefondan zor geldiği için yazmak hafta içini bekliyorum:))
sen nasılsın canım. Kaçırdığın yazılarınız olmuş olabilir. Kusura bakmayınız efenim :))

canım hiç sorun değil. genellikle şimdi burada birbirimizi öyle ya da böyle takip ediyoruz ya biraz haber alamayınca merak ediyoruz tabii :34::34::34:

bu arada resimde de çok güzel çıkmışsınız.........:nazar::nazar:

günaydıınn kızlcarr diicem ama saattt tünaydını bile geçmiş :1::1:

Tekrar günaydın,
Kızlar bebeğe giyecek anlamında bayağı birşey almışım. Başka bir alışverişim olmadı. Geri kalan bebek bakım ürünleri, puset, oto koltuğu, mobilya , uyku seti vs gibi ihtiyaçları için şu anne bebek fuarını belkemeye karar verdim. İlki 13-15 aralıkta, diğeri de yaklaşık bir ay sonra, yani 16-19 ocak arasında. Çok çok inidirimli oluyormuş. Bir de mağaza mağaza dolaşma lüksüm olmadığından hepsini bir arada bulabilirim. Belki orada karşılaşırız bile. Siz bilmiyorsunuz tabi, nadiren de olsa dışarı çıktığımda yaklaşık benle aynı dönem hamilelere şööööyle bir daha bakıyorum, acaba bunlar bizim forumdan kızlardan mıdır diye. Hep beraber 30 haftayı devirince bir buluşup çay kahve içelim.

ayyy amargii süper olur yaa toplaşalımm
ist. olanlar nerelerde oturuyor ben bahçelievlerdeyimm :34:

Günaydın Kızlaaaaaaar :16::16: umarım sizler ve bebişlerinizin rahatı yerindedir, haftasonundan beri yoktum yine çok çalışmışsınız :32:yazmışsınız bolca :1: ben ve bebişim gayet iyiyiz çok şükür, artık babmızda hissediyor hareketleri çok mutluyuz bu sebeple:21: kızımızın ismi Nil olcak demiştim ya, benim iki isimim olduğundan iki isim istemiyordum ama dün akşam babası Peri ismini de koyabiliriz dedi, bende düşündüm Nil Peri çooook hoşuma gitti, kulağıma acayip güzel geldi Peri kızım benim:16::16: sizce nasıl olur diye sizlerle paylaşmak istedim:3:

Bu arada Schaqa çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır.

hepinize mutlu huzurlu bi gün diliyoruuuuum:54::54:

Nil Perii çok hoşş uyum sağlamış yaa
dediğin gibi bend eiki isim sevmiyorum ama
bu iki isim birleşik gibi çok güzell :21::21:

günaydınlar herkese... dün ev bulduk tasınmak için. Kaporada verdik... sonraaaa sabaha doğru 5 bucuk gibi bir baktım eşim hiç uyumamış... tasınmak onu hem maddi hem manevi açıdan ürküttü. Çok üzüldüm eşimi öyle görünce. Sabah ilk iş emlakçıyı arayıp vazgeçtiğimizi taşınmayacağımızı söyledim. Sonra annemi aradım üzüldü oda vazgeçtiğimiz için ama anladı beni. Sonuçta hiçbirşey huzurdan daha önemli değil... Benim eşimden önemli hiç değil.... Napalım kendim bakıcam bebeğime odasıda olmıcak ama evimde huzur olacak... böyle işte buruk içim biraz... sizler nasılsınız?

en iyisini yapmısın canım benim yaa dediğin gibi evde ki huzur herşeyden önemlii
boşver odası olmasın inan bi sıkıntı olmuyor bende kızıma yapamamıştım
2.5 sene odamızdaydı beşiği hamileliğimi öğrenince yaptım odasını
valla iyikide yapmamışım diyorum çünkü ztn ilk 4 ay tecrübesizlikten yarıtamıcaktım
sen mutlu ol gerisi öenmli değil canımmm :16::16:

Günaydın canlar bugün saat 1 de detaylı ultrason için randevum var zaman geçmek bilmiyor.Dün bütün gece çok tatlı bi kız bebekle uğraştım onu uyuttum,emzirdim sonra biraz büyüdü böyle 1,5 yaşında falandı yan yana yattık o uyudu ben seyrettim ay parçası gibiydi.. Sanırım bugün için heyecanlı olduğumdan bunun etkisinde kaldım,bugün bi de ağlak bi ruh haline sahibim çok duygusalım:25:Kızımı görmeyeli yaklaşık 1 ay oldu inşallah güzel haberlerle dönerim..

hadi bakalım canım güzel haberlerle dönnn inş.
rüyanda hayırlara çıksın inşş.. :emir_bebek:

günaydın :) bende fuarlara katılmayı planlıyorum... mutlaka aynı gün aynı saatlerde gidelim.. hatta baska gelecek olan varsa hep birlikte yapalım alışveriş göbeklerimizi gezdire gezdire:) süper olur :)

aaa evet haberleşip aynı zamnada da gidilebilirrr :3:

günaydın... kızlar bir şey soracam gece uykuda kramplarınız oluyor mu? olmaması için neler yapıyorsunuz?

benim bu hamileliğimde pek olmadı 1-2 kez ancak
ama kızımda çok oluyodu maden suyu önermişti dr.um

benim aceleci kişiliğim yüzünden nerdeyse tüm eksiklerini tamamladım :)) o yüzden fuara gidip daha ucuz bulursam kendime ceza veriririm diye fuara gitmeyi düşünmüyorum:))

Kesinlikle 30. haftada kendimize baby shower partisi yapalım toplanalım bir yerde müthiş olur:)) bu arada buluşmasak bile biliyorsunuz dünya küçük. Ben kendi fotomu yolluyorum beni herhangi bir yerde gören göbekdaşlar boynuma atlayıp beni öpebilir:26:

Eki Görüntüle 865555

ayyy çok tatlı bi hanişsin canımm yaaaa sokakta görsem tanırım herhalll
nerelerde oturuyosun gözüm nerelerde arasın seni aceeppp :21:

Ya kizlarr arasira vajinama kucukbicak saplamalari gibi oluyor ve yattigim yerden kalkarken falan sanki karnimi biri sıkiyo gibi oluyorbunlar kasilma ya sertlesme degil dime okadar okudukki korkuyorum artik

Kaçıncı haftandasın bilmiyorum canım ama benim de 20 ile 22 haftalar arasında çok fazla oluyordu o acılar ama bebek yukarıya çıkmaya başladığından beri artık o sancılar yok, sanırım o zamanlar tekmeleri aşağı denk geliyordu yani benim tahminim :)) belki sende de aynı durum vardır.

yaaa arkadaşlar ben çok çok acıkıyorummm
açlığımı bvastıramıyorumm
daha 12 de yedim şimdi sankii hiiçç yememiş gibiyim
10 kilo aldım başlından beridirr ühühhühü :50::50:

Eki Görüntüle 865555

çook şekersiniz canım :nazar::54:

şu çay işi hoşuma gitti çook.Herkes kendi şehrinde toplaşabilir aslında.

merhabalar herkeselereeee :16::16::16::16:

bugün çok mutluyum çünkü oğlumu görmeye gittim... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herşey yolundaydı çok şükür... 830 gr. ve 33 cm. olmuş. :nazar::nazar:pozisyonu tersmiş.. kasıklarımda hissettiğim ayaklarıymış. şeker yükleme testi de yapıldı çok şükür onda da bir sorun yine 3 kilo almışım... dr. maşallah iyi gidiyorsun diyip güldü... tam 80 kilo olmuşum.. kızıma doğuma giderken 80 kiloydum... :30::30: doğum 17 şubat dedi sezaryan olacağım için... yani aslında ben şubat annesi oluyor.. hayırlısıyla sağlıkla inşallah.. :49::49::49:

Merhaba hamiş arkadaşlar...
2 gündür süren kasık ağrısına dayanamayıp dün akşam acilde günü bitirdim.. Çok şükür kızımın sansına çok sakin ve çok ilgiliydi hastane... nstye bağlandım sancım çıktı.. Hemşire eyvah erken doğum mu diye tedirgin oldu o ara da idrar testim çıktı evett idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.. Ultrasonda doktor bey detaylı bir şekilde inceledi . ben soru sordukça azcık sabret dedi durdu :)) ama her defasında kibarca sorularıma cevap verdi.. zaten biliyorsundur cinsiyeti dedi bende ya emin olamadık dedim kız ve erkek denildi en son kız denildi dedim hmm detaylıca bakayım bi dedi :)) evet evet kız kesin dedi..

İşte böyle arkadaşlar kızıma bir kız kardeşi geliyor.. evde 1 kraliçe 2 prenses babamız gayet mutlu.. hiç şaşırmadı inanır mısınız ben hamileyim diyorum o oley kızım olcak diyor.İşte babamız kıza çok düşkün.. hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...

öncelikle hayırlı olsun kralicen,sağlıkla gelsin yuvanıza inşallah:))
sonrasında da çookk çoookk geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

bugün çok mutluyum çünkü oğlumu görmeye gittim... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herşey yolundaydı çok şükür... 830 gr. ve 33 cm. olmuş. :nazar::nazar:pozisyonu tersmiş.. kasıklarımda hissettiğim ayaklarıymış. şeker yükleme testi de yapıldı çok şükür onda da bir sorun yine 3 kilo almışım... dr. maşallah iyi gidiyorsun diyip güldü... tam 80 kilo olmuşum.. kızıma doğuma giderken 80 kiloydum... :30::30: doğum 17 şubat dedi sezaryan olacağım için... yani aslında ben şubat annesi oluyor.. hayırlısıyla sağlıkla inşallah.. :49::49::49:

oh ne guzel haberlerle gelmıssın..
normalde ayın kacında dogması gerekıyordu?
bnmde sezeryan olucak 15 gun once alınacak baby dımı????

Ben daha birinci bebegimi saglikla icimde buyutmeye calisiyorum.
Allah insallah kizima kardesler de nasip eder...
3 cocuk cok super ya
Kiz erkek ne fark eder
Hepsi insanin canindan can
Allah bahtlarini acik etsin...[/QUinşallah canım.. sağlıkla büyüt bebeğini.. her çocuk ayrı bir tat ekliyor aile hayatına.. hepsinin yeri ayrı..

gözün aydın güzel haberler almışsın bende cuma gidicem bana sezeryan derse sevinicem:)

burun bandı aklıma geldi ama hiç denemedik, eşim uyuyamam yüzümde bişey varken dedi
yalnız eşimin burnu tamamen tıkalı yani ya kemik eğri ya et var çünkü hiç koku almadığını söylüyor ve ben bunu evlendikten sonra öğrendim :1:
nişanlıyken falan ne parfümler deodorantlar kullanıyordum güzel kokmam lazım karamelime giderken diye :1:

doktora gidecek ama benim zorumla yoksa imkanı yok hastane kapısından girmez
aslında horlamanında eğlenceli yanını bulmakta fayda var
bazen işten gece 1 de geliyo ben uyumuş oluyorum bi horlama sesiyle uyanıyorum aşkım gelmiş diye sarılıyorum gece gece mutlu oluyorum :16:

Çok tatlısın :) Allah muhabbetinizi arttırsın.

Eki Görüntüle 865555

Şimdiden sarıldım farzet,tatlı şey...

Herseyden once sigarayi biraktigin icin cooook buyuk tebrik ederim..
Asla tekrar baslamamani dilerim.
Ben birakali 3 yil oluyor. Oncesinde de 10 kusur yil icmistim.
Oksuruk yasamadim ama bi 6-8 ay ruyalarimda zevkle sigara ictigimi gordum.
Bu his yaklasik 1 yil sonra bitiyor. Simdi sanki sigara icen ben degildim gibi hissediyorum.
Gun olur da tekrar baslamaya niyetlenirsen; "emeklerime yazik" diye dusun ve hic baslama :)

canım tekrar çok geçmiş olsun dua ettim senin için iyi olduğuna sevindim bak sakın kendini yorma bundan sonra allaha emanet :34:
sigara konusuna gelince şuan elim hiç aramıyor yani yemekten sonra kahve yanında falan gerçi pek kahve içmiyorum belki de ondan ama benim şöyle bir sorunum var eşim sigara içiyor hala bırakmadı normalde zaten bırakıcaktık sigarayı beraber hamileliğimi öğrendikten sonra zorunlu bırakma oldu iyi de oldu ama eşim hala içiyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor söylüyorum da yanımda içmiyor mutfakta içiyor ama 1-nerde içerse içsin ben o kokuyu alıyorum hemen 2-içtikten sonra çok kötü kokuyor :( eğer o bırakırsa başlamam ama bırakmazsa dayanamayıp ya da kokuya katlanamayıp tekrar başlarsam diye endişeleniyorum yılbaşında bırakıcak inşallah umutla o günleri bekliyorum

biz ailelerimizle aynı sehirdeyiz zaten. Anneme yakın olcam diye seviniyordum ama napalım kısmet değilmiş. Bebeğim şansıyla kısmetiyle gelsin inşallah. Odasınıda 1 yasından sonra yaparız bizde dimi ama :)

kız düşündüğün şeye bak zaten ilk aylar hep senle yatıcak sonrasında da allah kerim bulur bir ev o zaman taşınırsınız inşallah üzülme :)

Tesekkur ederim canim, eve geldik dun gece, yatiyorum surekli, ama icimden keske hastane geceligini yanima alsaydim diyorum. Cunku normal giyinince his olarak normal hissediyorum. Gece cok sancim oldu ama kendimi sakinlestirip uyudum.

Bebek hala asagida takiliyo insallah ben yattikca o da biraz yukari gelir. Diyorum "kizim buralar bos cik yukari" diye :)

bak yaaa kıza bak ne işi varmış onun aşağıda elinle itti yukarı çıksın aaaa söz dinlesin bücürüğe bak hele:P
şaka yaptım şaka kızamam o miniğe anca ısırırım tabi müsaadenle:))
Çok şükür hastanen,n kasfetli ortamından kurtulup huzurlu ev ortamına geçmişsin çok sevindim canım.

Tesekkur ederim canim, eve geldik dun gece, yatiyorum surekli, ama icimden keske hastane geceligini yanima alsaydim diyorum. Cunku normal giyinince his olarak normal hissediyorum. Gece cok sancim oldu ama kendimi sakinlestirip uyudum.

Bebek hala asagida takiliyo insallah ben yattikca o da biraz yukari gelir. Diyorum "kizim buralar bos cik yukari" diye :)

Benim de öylwydi canım. O kadar aşağıdaydı ki korkumdan tuvalete bile gidemiyordum. İi gün içinde bayağı yukarı çıktı. Hiç merak etme. Herşey yoluna girecek ve bu zor günleri atlatacaksın. O çok sağlam bir kız. Sıkı sıkı tutunur o sana, hiç merak etme.

Back
X