• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
sabahki melankolik halimden direk uzaklaştım bu ayrıntılı ultrason ne güzel bişiydir yarabbim..:9:Çok şükür bi sıkıntı yok herşeyi normal hop hop hopladı bi kaç sefer kuzum benim yaa .. Bu arada kesin kız doktor ben sormadan söyledi :)) Boyu yaklaşık 28 cm kilosu 466 gram.yalnız tek canımı sıkan bebeğimin gelişimi 5 gün önden gidiyor 1 haftaya kadar sorun değil dedi doktor ama ne biliyim 5 gün de 1 haftaya çok yakın gibi düz bi mantık yürüttüm :s bir de bişey sorucam ben yeterince balık yiyemediğim için balık yağı hapı aldım doktoruma sorup fakat aç karna mı tok karna mı bazen iki günde bir alın falan da yazıyor bazı yerlerde işte bunları sormayı unuttum size bi danışayım nasıl kullanacağım ben bu hapı.

ooo maşallah canım kızınaaa çok güzel ayrıntılı usg yaaa dimii
bayılmıştım öyle görünceee :16::16:
peki bişi sorucam fazla geriden gelmesi sıkıntı biliiyorumda
ileriden gitmesi de mi sıkıntı oluyomuş onu bilmiyodum işte
Allahım sağ salim kavuştursun sizii kızınlaa :34:

kefir bağırsaklara çok iyi geliyor
ben demir kullanmaya başlayınca kefiri bırakmıştım
nasıl bir kabızlık anltamam
sonra kefir içmeye tekrar başlayınca gördüm ki düzeldi bağırsaklarım
ben de 72 kiloydum hamile kaldığımı öğrendiğimde 78 kilo olmuşum
6 ayda 6 kilo için doktorumdan uyarı aldım. dikkat etmeye çalışıyorum.
10 kiloyla tamamlamalıymışım en fazla.
dikkat ediyorum ama en ufak kaçamak bile böyle kiloya dönüyor sanki.:5:[/QUOT

tşk ederim bilgin için denicem. peki hergün düzenli olarak içmelimiyim kaç güne düzene giriyor. Kilom senin toplamda alacağın kiloya vurdu benim:(( Anlayacağın hem psikolojik çöküntüdeyim hem de fizyolojik

kızlar ya kafam karışık sizle paylaşmak istiyorum.şimdi biz 19+3 te dr.a gittik cinsiyet için erkek dedi ama emin değilim nedense içimden hep kız geçiyor.bu haftada kesin belli oluyor mu? sonradan hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.çünkü insan ilk söylenene adapte oluyor...

dikkat ediyorum ama en ufak kaçamak bile böyle kiloya dönüyor sanki.:5:

Ayy kilo demeyin bana :))

63 ile hamile kaldım şuan 73-74 kiloyum daha da doğuma var..ilk kızıma 62 ile başlayıp 78 de doğum yapmıştım.. şimdi kilo aldı başını gidiyor öle aman aman çok yiyen biriside değilim ama napcam bilmiyorum...

kızlar ya kafam karışık sizle paylaşmak istiyorum.şimdi biz 19+3 te dr.a gittik cinsiyet için erkek dedi ama emin değilim nedense içimden hep kız geçiyor.bu haftada kesin belli oluyor mu? sonradan hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.çünkü insan ilk söylenene adapte oluyor...

inşallah değişmez canım banada 3 farklı hastane ve doktor kız dedi ama ben erkek hissediyorum :)) haydi hayırlısı canım...Doğmadan kesin diye bişey pek inanmıyorum ki ben...

dikkat ediyorum ama en ufak kaçamak bile böyle kiloya dönüyor sanki.:5:[/QUOT

tşk ederim bilgin için denicem. peki hergün düzenli olarak içmelimiyim kaç güne düzene giriyor. Kilom senin toplamda alacağın kiloya vurdu benim:(( Anlayacağın hem psikolojik çöküntüdeyim hem de fizyolojik

düzenli olarak içebilirsen çok faydalı şifalı kefir.
ama aynı gün bile etkisini gösterir.
ben görüntü anlamında kiloyu çok dert etmiyorum yıllarca 90 kilo gezdim
dert değil yine verilir de hamilelikte sıkıntı olacak doğum zor olacak diye korkuyorum
bir de şeker hastası olunca kilo tehlikeli bir şey.
dert etme veririz kiloları nasılsa
önce sağlık..

63 ile hamile kaldım şuan 73-74 kiloyum daha da doğuma var..ilk kızıma 62 ile başlayıp 78 de doğum yapmıştım.. şimdi kilo aldı başını gidiyor öle aman aman çok yiyen biriside değilim ama napcam bilmiyorum...

ben görsel anlamda hiç dert etmiyorum
çünkü yıllarca zaten şişkoydum ben:1:
20 kilo alsam en fazla eski halime yaklaşırım yani
ama doktor öcü gibi bahsediyor kilodan
strese sokuyor beni.:19:

canım o haftadan sonra söylenen cinsiyetler doğru olur ama
bazı kişilerde doğana kadar hep bi cinsiyet söyleniyo
doğunca bakıyolarki yanlışmış meğerr :27::27:
olabiliyo öyle şeyler ama zanneymiyorum yanlış olduğunu
neden aklına yanlıştır diye geliyo daha önce tereeddütte kaldığı oıldu mu
dr.un cinsiyet konusunda ondan kaynaklı öyle düşünüyosan
zaten her gittiğinde söylicek artık cinsiyeti bide ayrıntılı usg de
söylenen kesin olarak kabul ediliyo o zmn içini rahatlatırsın umarım :34:

inşallah değişmez canım banada 3 farklı hastane ve doktor kız dedi ama ben erkek hissediyorum :)) haydi hayırlısı canım...Doğmadan kesin diye bişey pek inanmıyorum ki ben...

ayy ne bileyim işte b uaralar taktım ben...bir arkadaşımla aynı belirtilerimiz olunca ben ona senin de erkektir dedim.19.haftasında dr.a gitmiş ona kız demişler.ondan sonra başladı bende şüpheler:1: gerçi erkek olunca değişme biraz zor diyorlar ama...

Ya aslında bende dert etmiyorum da sadece doğum zor olurmu diye tedirgin oluyorum yoksa ..15 kiloyu hiç bişey yapmadan 13 ayda vermiştim 1 kilo kalmıştı yine hamileyim :))
evet ya stres oluyor insan ister istemez:44:

ay bendew 63 kiloyla hamile skaldım en son dr.a gittiğimde 72 kg idim
ama ondan sornada mutlaka almışımdır
ama doğumdan sonra avereceğime inanıyorum
kızımdada 80 küsürle doğuma gitmiştim
ama daha sonrasında diyetle 58 e kadar indimm
çokta sıkıntı etmiyorum anın tadına çıkarmaya bakıyorum :1:

Ya aslında bende dert etmiyorum da sadece doğum zor olurmu diye tedirgin oluyorum yoksa ..15 kiloyu hiç bişey yapmadan 13 ayda vermiştim 1 kilo kalmıştı yine hamileyim :))

ben de vereceğime inanıyorum zaten
kısa süre önce 20 kilo verdim yaklaşık
doğumdan sonra yine veririm

ay bendew 63 kiloyla hamile skaldım en son dr.a gittiğimde 72 kg idim
ama ondan sornada mutlaka almışımdır
ama doğumdan sonra avereceğime inanıyorum
kızımdada 80 küsürle doğuma gitmiştim
ama daha sonrasında diyetle 58 e kadar indimm
çokta sıkıntı etmiyorum anın tadına çıkarmaya bakıyorum :1:

ben de sıkıntı etmeyeceğim de doktor her kontrolde tartıya çık deyince
bir ateş basıyor beni.
inat gibi baskülü de eski tip ve 1 kilo fazla çıkıyorum
en azından fazla tarttığı konusunda uzlaştık da rahatladım:9:

canım aldığın kilo değilde
doğuma girdiğin kilo çok aşırı değilse sıkıntı olmuyo
yahni bende öyle olmuştu 18 kilo olmuştum
82 flndım sanırım doğuma girdiğimde hiçte bi sıkıntı yaşamaxdım çok şükür

düzenli olarak içebilirsen çok faydalı şifalı kefir.
ama aynı gün bile etkisini gösterir.
ben görüntü anlamında kiloyu çok dert etmiyorum yıllarca 90 kilo gezdim
dert değil yine verilir de hamilelikte sıkıntı olacak doğum zor olacak diye korkuyorum
bir de şeker hastası olunca kilo tehlikeli bir şey.
dert etme veririz kiloları nasılsa
önce sağlık..

bugün itibarıyle düzenli olarak içmeye başlayım bakalım işllh faydasını görürüm tavsiyen için tşk ederim.. daha şeker yüklemesi de yaptırmadım işllh onda da sorun çıkmaz da bide o canımı sıkmaz..bende kilo doğumda zor olur diye korkuyorum bide kilo arttıkça nefes problemi artıyor ama Allahım hepsinin üstesinden getirtirde sağlıkla ve sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşturur inşllh..

dün komik bir olay oldu :2 haftadır balık yemediğimi farkettim eşime dedim ''çocuğuna düşman mısın sen?hemen bugün bana balık yediriyorsun!! '' diye o da tamam dedi siparişi verdik akşam işten gelirken balığı da kayınvalidem pek sevmez zorla yer ama her akşam yemeği orda yediğimiz için her hafta balık yediğimizde doğal olarak onlarla yiyoruz neyse eve geçtik balığı bekliyoruz o ara dedi eşim '' 2 haftadır yememişiz balık yemesi lazım nasıl unuttuk balığı '' ben de dedim '' arayı açma böyle doktor gün aşırı balık yesin dedi sen napıyosun yemem lazım benim balık'' (balığı da çok severim hergün olsa hergün yerim yani :)) sonra benim kayınvalide alaycı bir tavırla ''korkma korkma bişey olmuyor bak kocana aslan gibi doğurdum valla ne zekasında bişe var ne sağlığında bi kaybın olmaz yemezsen ben hiç yemedim hamileyken '' ben de dedim ki '' aa anne niye öyle diyosun olsun doktor dediyse vardır bi bildiği hem seviyorum da balığı niye yemiyim ki bundan sonra haftada en az 2 kere yiyelim aşkım olur mu?'' dedim o da '' olur'' dedi yani kaynana sen sevmiyosun diye yemeyelim mi ne bu bana yaptığın anlamıyorum seni artık belki de ben alıngan oldum her dediğini kafama takıyorum bilmem ki napcaz senle gülüyorum artık :)

ben de sıkıntı etmeyeceğim de doktor her kontrolde tartıya çık deyince
bir ateş basıyor beni.
inat gibi baskülü de eski tip ve 1 kilo fazla çıkıyorum
en azından fazla tarttığı konusunda uzlaştık da rahatladım:9:

hee evet yaa tartıya çık deyince bende cinleniyorum
bi tek ben bileyim kilomu dr bilmesin eheheh :D
acaba benim dr.un tartıda mı yanlış ki 1 kilo bile olsa razıyım
benim evdeki baskül gramı gramına doğru çıkmaya korkuyorum
daha fazla çıkartır diye ihihihi :9:

bugün itibarıyle düzenli olarak içmeye başlayım bakalım işllh faydasını görürüm tavsiyen için tşk ederim.. daha şeker yüklemesi de yaptırmadım işllh onda da sorun çıkmaz da bide o canımı sıkmaz..bende kilo doğumda zor olur diye korkuyorum bide kilo arttıkça nefes problemi artıyor ama Allahım hepsinin üstesinden getirtirde sağlıkla ve sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşturur inşllh..

amin cümlemiz inşallah.
umarım şekerin de normal çıkar
çünkü çok zor.
ben yıllardır şeker hastası olduğum halde
hiç bir dönem gebelikte olduğu kadar zorlanmadım
şekerim çıkacak diye aklım çıkıyor
hele o gerilen karna iğne yapmak çok acı vermeye başladı artık
bu da benim imtihanım herhalde diyorum

dün komik bir olay oldu :2 haftadır balık yemediğimi farkettim eşime dedim ''çocuğuna düşman mısın sen?hemen bugün bana balık yediriyorsun!! '' diye o da tamam dedi siparişi verdik akşam işten gelirken balığı da kayınvalidem pek sevmez zorla yer ama her akşam yemeği orda yediğimiz için her hafta balık yediğimizde doğal olarak onlarla yiyoruz neyse eve geçtik balığı bekliyoruz o ara dedi eşim '' 2 haftadır yememişiz balık yemesi lazım nasıl unuttuk balığı '' ben de dedim '' arayı açma böyle doktor gün aşırı balık yesin dedi sen napıyosun yemem lazım benim balık'' (balığı da çok severim hergün olsa hergün yerim yani :)) sonra benim kayınvalide alaycı bir tavırla ''korkma korkma bişey olmuyor bak kocana aslan gibi doğurdum valla ne zekasında bişe var ne sağlığında bi kaybın olmaz yemezsen ben hiç yemedim hamileyken '' ben de dedim ki '' aa anne niye öyle diyosun olsun doktor dediyse vardır bi bildiği hem seviyorum da balığı niye yemiyim ki bundan sonra haftada en az 2 kere yiyelim aşkım olur mu?'' dedim o da '' olur'' dedi yani kaynana sen sevmiyosun diye yemeyelim mi ne bu bana yaptığın anlamıyorum seni artık belki de ben alıngan oldum her dediğini kafama takıyorum bilmem ki napcaz senle gülüyorum artık :)

hehe canım bence o sana laf söylememiş korkma diye demiş ama
alttan alta da oğluşunu övmüşş ihihihi :9::9:
belkide o yemediği için kendisi alınmıştır o da olabilirr
ama sen alınma bence senlik bişi dememiş :34:

sabahki melankolik halimden direk uzaklaştım bu ayrıntılı ultrason ne güzel bişiydir yarabbim..:9:Çok şükür bi sıkıntı yok herşeyi normal hop hop hopladı bi kaç sefer kuzum benim yaa .. Bu arada kesin kız doktor ben sormadan söyledi :)) Boyu yaklaşık 28 cm kilosu 466 gram.yalnız tek canımı sıkan bebeğimin gelişimi 5 gün önden gidiyor 1 haftaya kadar sorun değil dedi doktor ama ne biliyim 5 gün de 1 haftaya çok yakın gibi düz bi mantık yürüttüm :s bir de bişey sorucam ben yeterince balık yiyemediğim için balık yağı hapı aldım doktoruma sorup fakat aç karna mı tok karna mı bazen iki günde bir alın falan da yazıyor bazı yerlerde işte bunları sormayı unuttum size bi danışayım nasıl kullanacağım ben bu hapı.

ben daha ayrıntılıya girmedim cuma günü gireceğim işllh burdan birileri gelip anlatınca bile heyecanlanıyorum ne kadar güzel bir duygudur böle:46: hadi bakalım bir prenses daha geliyor dünya ya yani ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende en son dr a gittiğimde banada 5 gün önden gidiyor ama sıkıntı yok dedi bakalım artık hayırlısı:)

Back
X