- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
canım benim 1.5 ay evvel 10.5 cıkmıstı hemoglobin..demir hapımı gunde 2 e cıkarmişti, bu hafta sonu gene kan sayımı olcumu istedi.
Canim benimde 9, 8 cikti .doktorum sezryanda kan gerekebilir dedi .o yüzden kan serumuna basladik.3 gune bir serum yiyorum ikisini oldum kaldi 3 serum.birde b 12 düşmüştü onun ocinde igne oluyorum serumla ayni gunler .gecmis olsun sanada tekrarla ama caresine bak canim.ben hapimicok duzenli ictigim halde ddüştü malesef .bebek seni sömürmus resmen dedi doktorum.3 subatta da gun verecek doktorum subat annesi olacam ben .25.ne gunum doluyor bakalim hangi tarihte alirsa artik.
Merhaba kızlar.Bugün dr aradım.geçen hafta kan tahlili vermiştim.sonuçlarda hemoglobin 8.9 çıkmış.normal aralık 11-15. Çok düşmüş dedi.çok üzüldüm.tahlili yenileyelim dedi.yarın devlet hastanesinde kan vereceğim.bu durumu yaşayanınız var mı?canım çok sıkıldı.yorgunluk hissetmiyorum halbuki.offf of...
en rahatı benim doktor heralde tam kan sayımında her şey birbirine girmiş durumda hemoğlobin 9.7 sürekli kan şurubu kullandığım halde düzelme yok doktorumda merak etme deyip duruyor bu arada benim plesantam da aşağıda yani doğum anı çok kanamalı olabilir buna ragmen sıkıntı yapma diyor her doktor farklı sanırım haftaya kont. var bakalım ne diyecek bu arada kızlar siyah çekirdekli kuru üzüm yeyin her sabah geçmiş olsun....