merhabalar benimde doğumum martta olucak 18 haftalık hamileyim cinsiyetine kız dediler ama ben alışveriş yapmaya korkuyorum sonradan yanılmışız oğlan derler diye haftaya ayrıntılı ultrasonum var onu bekliyorum ondan sonra başlasın alışveriş:)))))))))))
Eki Görüntüle 851909 Eki Görüntüle 851910 Eki Görüntüle 851911 Eki Görüntüle 851912 Eki Görüntüle 851913 Eki Görüntüle 851914
bunlarda yeni cicilerimiz :)))
hepsi çok güzel canım sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah.
ana kucağı neden iki tane aldın merak ettim
teşekkürler cnm.biri oyun parkı diğeri de ana kucağı.oyun parkıda hediye geldi.
cnm çok güzel güle güle kullanın.inş. Bebişlerimiz zamanında gelir.
ben 12 haftalıkkken doktorum erkeğe benziyor demişti ama kız çıktı.detaylı ultrasona kadar bişey almadık,detaylı ultrasonla kız olduğu kesinleşti 2 gün önce.ilk işim pembe bi battaniye almak oldu: )
birde lcw de çok güzel bi elbise gördüm onu alacağım
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Canm ben de ankaradaym aldigin yeri ve fiyatini bir de özelliklerini merak ettim dogrusu sakincasi yoksa yazar misin
oda konusunda da yoğunluk bu iki modelden yana bayramdan sonra netleştirmeyi düşünüyoruz bakalım hangisi olacak :44:Eki Görüntüle 830931 Eki Görüntüle 830932
Bende park yatakta karar kıldım canım ama odada yapıcm heves işte büyüyen beşikleri yapıcm odayı sonrada kullanır
biraz büyüsün bende çalışma odamı ona vericem onun odası olsun kitap kokusu içinde uyusun bebiş :)
Ben şu anda kıyafet odasını verebildim anca bebeğe, alışveriş delisi olmaz inşallah anne-babası gibi :)
Ben biraz yazlık alışveriş yaptım hep indirimlerden 3-6 ay için çalışıyorum :)
Çok güzellermiş, güle güle kullan.
merhabalar benimde doğumum martta olucak 18 haftalık hamileyim cinsiyetine kız dediler ama ben alışveriş yapmaya korkuyorum sonradan yanılmışız oğlan derler diye haftaya ayrıntılı ultrasonum var onu bekliyorum ondan sonra başlasın alışveriş:)))))))))))
ben Ankara'da değilim başka şehirden sırf mobilya için gittik sitelere görkem çocuk'dan aldık odayı 10bin civarı herşeyiyle bi de dediğim gibi özel oyuncak dolabı yaptırıyorum biraz pahalı ama kalitesi ve sağlıklı olması benim için çok önemliydi
merhaba güzel mart anneleri
Allah nasip ederse ben de mayıs annesi olacağım topiğinize bayıldım
bana da fikir vermesi açısından inceledim aldıklarınız çok güzel, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin bebişlerinize ve size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?