2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

ben 12 haftalıkkken doktorum erkeğe benziyor demişti ama kız çıktı.detaylı ultrasona kadar bişey almadık,detaylı ultrasonla kız olduğu kesinleşti 2 gün önce.ilk işim pembe bi battaniye almak oldu: )
birde lcw de çok güzel bi elbise gördüm onu alacağım
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

kızlar ne güzel şeyler almışsınız
benim fıstığımın kız olduğu kesinleşti artık bende alabilirim: )

iştebende bu sonuçtan korkuyorum seninki kesinleşmiş negüzel allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bakalım çarşamba günü benim ne çıkıcak .. bu arada chiko nun bebek ürünleri kıyafetleri çok güzel tavsiye ederim ...

Canm ben de ankaradaym aldigin yeri ve fiyatini bir de özelliklerini merak ettim dogrusu sakincasi yoksa yazar misin

ben Ankara'da değilim başka şehirden sırf mobilya için gittik sitelere görkem çocuk'dan aldık odayı 10bin civarı herşeyiyle bi de dediğim gibi özel oyuncak dolabı yaptırıyorum biraz pahalı ama kalitesi ve sağlıklı olması benim için çok önemliydi

Ben biraz yazlık alışveriş yaptım hep indirimlerden 3-6 ay için çalışıyorum :)

bebek arabası olarak Chicco tercih ettim

Benim de kızım olacak. Birkaç defa fikir değişikliği yaptılar. O yüzden ben de senin gibi alışveriş yapmak için ayrıntılı ultrasonu bekledim. Bu hafta alışverişlere başladım yavaş yavaş :)

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Mayıs doğum için çok güzel bir mevsim, Allah kolaylıkla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…