kışlar sizce beşik mi park yatak mı daha iyi? ben odası dışında, yanımızda yatabilmesi için 2 sinden birini alıcam ama hangisi park yatağı daha uzun süre kullanır ama beşiklerde daha iyi sallanıyor, siz ne düşünüyorsunuz??? deneyimli annelerde var aramızda paylaşırsanız sevinirim
saol canım sen bide ekleyemediklerimi görsen
onlar çok güzel çok yakışıklı olacak oğluşum ona göre teyzesi naza anlat
kimbilir sen neler aldın güzel yiğenime ama fotoları ekleyemediğin için meraktan ölüyorum
İyi akşamlar annecikler, ben de kızıma bunları aldım unnado'dan. Kesin olarak kız denmediği için ara renk aldım.
Eki Görüntüle 837439
Eki Görüntüle 837440
Ben ilk 3 aylık kıyafet alışverişini bitirdim 3-6 aya geçtim :)) bunlar daha bende olanlar annem aldıklarını bana vermiyoo hepsini bir getircekmiş en son odasını dizerken diyo :)
Eki Görüntüle 837954 Eki Görüntüle 837951 Eki Görüntüle 837945 Eki Görüntüle 837943 Eki Görüntüle 837944 Eki Görüntüle 837946 Eki Görüntüle 837948 Eki Görüntüle 837949 Eki Görüntüle 837950
ben de butikbebe,unnado ve markafoniden alışveriş yaptım
Gunaydin kizzlar nasilsiniz
bizde bebise ilk oLarak puset aldik krafttan siyah ve gri rengi.cok begenerek aldik
Bebegim cinsiyetini gostermedi teyzeleri. Dr da 5.aydaki ayrintili usgde bakicak daha gsranti olur dedi
Bakalım hayırlısı :))) dun annanesi bisuru bisiler aldı tulumlar ic camasirlari coraplsr ama hep ortak renk aldik sari turuncu yesil
Beli olsaydi cocuk odamizida alicaktik henuz bakamiyoruz bi h af ta sonra ozel klinige gidip bi xinsiyet baktiracagim bakalim :)))
Yaaaaa kizlar benim saçlarım çok fena dökülüyor sizdende aynı sorunda olan var mi? Drum saclarinin gurlesmesi lazım diyor ama topak topak dökülüyor çok üzülüyorum
Eki Görüntüle 829824
selam arkadaşlar ben ilk olarak büyük parçalardan başlamak istedim hamile olduğumu öğrendiğim anda etrafımda ki tecrübeli arkadaşların da etkisiyle alışveriş hazırlıklarıma başladım oturma odasında bulunduğum zamanlarda yanımda olması için ilk olarak iyi bi ev tipi anakucağı araştırmasına giriştim chicco kraft derken e bebek de nuna leaf'i gördüm ve gördüğüm anda inanılmaz beğendim. yaprak şeklinde ki yapısı çok sempatik ve 80 kg kadar taşıma kapasitesi sadece 3-5 ay değil 4-5 yaşında koltuk amacıyla kullanılıyor olması ve en önemlisi kumaşının tamamen organik ve çıkarılıp yıkanabiliyor oluşu çok hoşuma gitti diğer ev tipi anakucaklarına bakarak biraz pahalı olması uzun ömürlü ve diğer artılarını göz önüne alarak direk aldım. işin içinde bebeğim olduğu için inanılmaz ince eleyip sık dokuyan biri olarak gönül rahatlığı ile aldığım ürünü sizinle paylaşmak istedim rabbim sağlıkla sıhatle kullanmayı nasip etsin inşallah
malum yaz ayı kampanya ayı bende bunu değerlendirip taç'ın organik 2 tane nevresim takımını aldım yine Taç'dan 2 tane pike takımı 1 tane winnieli uyku seti aldım bornoz ve kundak setinde de tercihim Taç oldu 2 tane de kabartmalı battaniye aldım yine taçoğluma allah izin verirse bembeyaz bi oda düzmeyi düşünüyorum o yüzden evlenirken çeyizimin çoğunu tercih ettiğim gelin home markasından 1 tane bembeyaz uyku seti aldım engilish home dan mavi beyaz puantiyeli kaydırmaz bir halı aldım bir de kundak aldım zira taç'dan aldığım kundanla 2 tane kundağı oldu 2 yaşına kadar kundan çok kullanıldığı için arakadaşlarım en az 2 tane almamı önermişti sizinde aklınızda bulunsun
Selam oskecik,
ben de senin gibi odasını sadece beyaz yApmayı düşünüyorum. Aksesuıarları zaten yeterince renkli olacak herşeyi pembeye boğmak istemiyorum. o yüzden bembeyaz bir büyüyen beşikli bir takım beğendim hello city den . onu alıcam büyük ihtimalle. Bir de casual cadillac seyahat tipi puset beğendim onları almayı düşünüyorum. Nevresim için fikir vermen çok iyi oldu onları nerden alacağımı bilmiyordum. ama netten 2 tane battaniye aldım. Bebeğim bize uğur getirsin diye ona simge olarak uğur böceğini kullanacağım. Uğur böcekli bir battaniye buldum çok güzel..
Aşağıda fotoları limango.com dan aldım.Eki Görüntüle 830859 Eki Görüntüle 830860 Eki Görüntüle 830861 Eki Görüntüle 830862
Kızlar araştırıyorum internetten falan ama nasıl bir biberon alayım bilemedim. Ben çalışan bir anne olacağım tahminen 4-5 aylık iken işe dönmem gerekiyor. sütümü sağıp ben yokken biberonla verecek kayınvalidem ama biberona alışıp emmeyi bırakmasını da istemiyorum. Bana önerebileceğiniz marka ve model varsa çok sevinirim. philips avent'in yenidoğan biberonlarından mı alsam?
Canım daha önce tecrübelerimi yazmıştım birşey unutmuşum biberon emziğini alır almaz kaynatırsan delik biraz daha küçülüyor. daha öncede dediğim gibi biberon kapagını da bebeğe süt vermeden önce mümkün mertebe sıkmalısın ki akış yavaş olsun.[/QUObi
bilgin için sağol
Çok güzel bir seçim yapmışsın :) Ben bu ana kucağını çok beğendim. Ne kadara ve nereden aldın acaba?
Oskecik, ben senin alışveriş tercihlerini çok beğendim. Ama keşke nereden ve ne kadara aldığını da yazsan
Ben bir park yatak, bir de ana kucağı aldım. Ama tecrübesiz bir anneyim
merhabalar benimde doğumum martta olucak 18 haftalık hamileyim cinsiyetine kız dediler ama ben alışveriş yapmaya korkuyorum sonradan yanılmışız oğlan derler diye haftaya ayrıntılı ultrasonum var onu bekliyorum ondan sonra başlasın alışveriş:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?