2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

Ben bir park yatak, bir de ana kucağı aldım. Ama tecrübesiz bir anneyim

Bu paylaşımlar çok iyi oluyor. Tecrübesiz bir anne olarak ne almam gerektiğini öğreniyorum. Çok teşekkür ederim.

ben de butikbebe,unnado ve markafoniden alışveriş yaptım

Ben trendyol'dan da aldım bir şeyler. Ama markafoni'den aldığım bir tulumun aynısını e-bebekte çooooook daha ucuza gördüm. Biraz daha bakıp da almak lazım. İnsan kendini kötü hissediyor.

Benimkiler de dökülüyor. Yer gök saç oldu. Ben temizlik de yapamıyorum. Yazık eşim süpürüyor. Napalım, geçici süre. Bebeklerimiz için her şeye değer :)

Çok güzel bir seçim yapmışsın :) Ben bu ana kucağını çok beğendim. Ne kadara ve nereden aldın acaba?

Oskecik, ben senin alışveriş tercihlerini çok beğendim. Ama keşke nereden ve ne kadara aldığını da yazsan

Çok şekerlermiş. Tema fikri için teşekkürler. Ben de bebek odasına bir tema bulayım :)

Canım daha önce tecrübelerimi yazmıştım birşey unutmuşum biberon emziğini alır almaz kaynatırsan delik biraz daha küçülüyor. daha öncede dediğim gibi biberon kapagını da bebeğe süt vermeden önce mümkün mertebe sıkmalısın ki akış yavaş olsun.

Son düzenleme:
kızlar merhaba.dün ayrıntılı ultrasona girdim.çok şükür bebişim sağlıklı.hiç planda yokken öle gezerken eşimle bebek arabası ve puset aldık.Rabbim hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin.bir sürü bebek arabası baktık ama bu hoşuma gitti.denedim kullanması açılıp kapanması çok rahat.fiyatıda uygun geldi.mothercareden aldık.700 tl ayrıca 150 tl hediye çeki verdiler.yani bize 550 tlye gelmiş oldu.

Çok güzel bir seçim yapmışsın :) Ben bu ana kucağını çok beğendim. Ne kadara ve nereden aldın acaba?

e bebekten aldım 450-500 civarı sanırım net hatırlamıyorum o kadar çok şey aldım ki ama daha kullanmadan çok memnunum aklıma çok yatan bi anakucağı oldu inşallah oğlumda beğenir mışıl mışıl uyur bunda

Oskecik, ben senin alışveriş tercihlerini çok beğendim. Ama keşke nereden ve ne kadara aldığını da yazsan

öncelikle teşekkürler beğenmene sevindim aldığım taç ürünlerini yazın kampanyadan almıştım fiyat olarak sanıyorum her yerde aynıdır değişeceğini sanmıyorum ama bir çok ürünle karşılaştırdım yeri dokusu en güzel taçtı tavsiye ederim

kızlar hepinizinkide çok güzeller güle güle kullanın ..bende alıyorum kızıma ama beğenemiyorum ve herşeyde ayıcık hayvan figürü olduğu için çok sevmiyorum ..yada pamuklu olsun diye seçmeye çalışıyorum ..hayırlısı olsun:))

arkadaşlarım sürekli uyarıyor beni de.bak buna kız demişlerdi oğlan oldu diye . geçenlerde doğuma kadar kız dedikleri çocuk oğlan doğdu. tüm odası , kıyafetleri pembe :) o yüzden tüm alış verişimi cinsiyetsiz yaptım. zaten sadece dogum çantası hazırladım. genel hazırlıgı 30 lu haftalar sonrasında yaparım herhalde. maalesef hayat toz pembe değil. aksilik olabilir diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…