2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

çok güzel şeyler almışsınız:) benim kızımın daha pek bişeyi yok. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım :)

canım çok güzeller. hayırlısıyla kullanırsınız inşallah :) alışverişi bitirmişsin :)

kıslar bebek odalarınızı hangi ay almayı planlıyorsunuz??? ben biraz sabırsızım galiba, eşim yılsonu ucuz olur aralık gibi alırız dedi, ama acaba erken mi??? siz ne zaman alıcaksınız????????????

kıslar bebek odalarınızı hangi ay almayı planlıyorsunuz??? ben biraz sabırsızım galiba, eşim yılsonu ucuz olur aralık gibi alırız dedi, ama acaba erken mi??? siz ne zaman alıcaksınız????????????

cnm bende aralık başı gibi almayı düşünüyorum.ama ben sadece beşik alıcam.

biz odamızı seçtik ve aynı şekilde aralıkta almayı düşünüyoruz yeniyıldan sonra fiyatlar artıyo çünkü
zaten siparişten 1ay sonra getirecekler 1 ay da kokusunun çıkması sürer sonra içini yerleştirmek var tam denk gelir işte doğuma

Saol cnm, içime sindi şimdi bende seçtim inşallah Allah sağlıkla kullanmak nasip eder....

ben kasım gibi almayı planlıyorum geçen hafta Ankara sitelere gittik beğendiğim modellerden çok farklı bir mağazda beğendim kafamda ki tüm soruların yanıtı buldum inanılmaz kaliteli ve sağlıklı bir üründü fiyatı da ona göreydi tabi beğendiğim modelin iki katı kadar ama eşimle en son ona karar verdik özel bir oyuncak dolabı da istediğim içinyaılması gelmesi yılbaşını bulacak bende yılbaşındaherşeyini hazır etmeyi düşünüyordum iyi oldu

Canm ben de ankaradaym aldigin yeri ve fiyatini bir de özelliklerini merak ettim dogrusu sakincasi yoksa yazar misin

kışlar sizce beşik mi park yatak mı daha iyi? ben odası dışında, yanımızda yatabilmesi için 2 sinden birini alıcam ama hangisi park yatağı daha uzun süre kullanır ama beşiklerde daha iyi sallanıyor, siz ne düşünüyorsunuz??? deneyimli annelerde var aramızda paylaşırsanız sevinirim

bu sene erkek bebek senesi galiba: )hiç kız duymadım daha: )
ben şuan telden giriyorum yarin paylasirim insallah: )

bende almaya baslayınca paylasacagım hemen: )

merhabalar benimde doğumum martta olucak 18 haftalık hamileyim cinsiyetine kız dediler ama ben alışveriş yapmaya korkuyorum sonradan yanılmışız oğlan derler diye haftaya ayrıntılı ultrasonum var onu bekliyorum ondan sonra başlasın alışveriş:)))))))))))

ben 2 çocuk büyüttüm martta da 3. olacak inş.. ben de çalışan anneyim tecrübelerime dayanarak naçizane birkaç şey söylemek istiyorum bende bu konuda çok araştırma yapmıştım..öncelikle hem biberon hem anne sütünü yani emmeyi aynı anda götürmek için biberon markası cinsi fark etmez biberon emziğinin deliği çok küçük olacak.. yani bebek birazcık büyüsede siz 1 numara biberon emziği kullanın.. ve biberonun kapağını mümkün mertebe iyice sıkın ki akış yavaş olsun biberondan süt akışı hızlı ve kolay olursa memeyi bırakır biberonun kolaylığı yüzünden.. ben bu şekilde anne memesine 1 yaşına kadar devam ettirdim.1 yaşını geçince kendi isteğimle memeyi bıraktırdım cnm..

Be o zaman akış hızı az bir biberon alayım bulunsun. zaten ilk 4 ay evde olacağım için pek ihtiyaç olmayacak. sonrasında da karma devam ederim. Teşekkür ederim. sizin gibi tecrübeli annelerden öğrenilecek çok şey var. Aileden birilerine sorunca her kafadan ayrı ses çıkıyor. Ben de sinir oluyorum Millet hep kendi fikrini savunmanın derdine düşüyor....

merhaba güzel mart anneleri

Allah nasip ederse ben de mayıs annesi olacağım topiğinize bayıldım

bana da fikir vermesi açısından inceledim aldıklarınız çok güzel, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin bebişlerinize ve size

bence sallamaya çok alıştırma ben park yatak derim. katlanıyor çok pratik. taşınmasıda kolay. yiğenimin yatağı bana kaldı. çok kullanışlı. ben yatak odası takımı almıcam yanımda yatar 2 yaşına kadar sonrasına bakarız artık.

Merhabalar, aldıkların gerçekten çok hoş şeyler. Ben de ne zamandır Bebek Güncesi bakıyordum. Nereden aldın acaba?

Bende park yatakta karar kıldım canım ama odada yapıcm heves işte büyüyen beşikleri yapıcm odayı sonrada kullanır
Merhabalar, aldıkların gerçekten çok hoş şeyler. Ben de ne zamandır Bebek Güncesi bakıyordum. Nereden aldın acaba?

Teşekkür ederim, Canım bebek güncesi hediye geldi, İzmir kemeraltında bebek eşyası satan biryerden almışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…