2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

bugün ilk defa kızıma ciciler aldım pembiş pembiş :)bücürükte güzel indirimli ürünler vardı fırsatınız olursa bir bakın derim. uygun bir zamanda paylaşım yapıcam

alış veriş yapmadan . alacagınız markayı şikayetvar.com dan bakın isterseniz. kaliteli bebek dostu ürünler. saf pamuk sarkmaz , bozulmaz vs. o markanın ürünleri çabuk bozuluyor . acaba niye?

ben artık kıyafet almıyorum yatak bebek arabası puset uyku seti tarak tırnak makası burun temizleyici:) göğüs pedi kendime pijama takımı çamaşır falan aldım dahada var eksikler

ooo herşeyi almışsın. erken değil mi? ben daha odasını boşaltamadım . odadaki çeyizlerimi , eşyalarımı başkalarına dağıtıp durmakla meşgulüm . bebek odasını boşaltmak için . bu minnişler nelere kadir.

kıslar bebek odalarınızı hangi ay almayı planlıyorsunuz??? ben biraz sabırsızım galiba, eşim yılsonu ucuz olur aralık gibi alırız dedi, ama acaba erken mi??? siz ne zaman alıcaksınız????????????

bende onu düşünüyorum . erken alsak bir aksilik olursa ne yaparım diyorum. bakıp bakıp daha çok kahreder insanı.arkadaşımın başına geldi .şimdi o eşyalarla yatıp kalkıyor çok zor.Allah kimseye göstermesin. ama 6. ayda bitiyor. alış veriş listemi hazırladım. neyi nerden alabilirim diye araştırıyorum. iyi ki araştırmışım çoğu ürün kalitesiz. kaliteli ürünlere bakıyorum. şimdiye kadar baktıklarıma göre yabancı markalardan uzak durun derim. yurt dışından buraya geri gelen arkadaşlarım aynı marka aynı ürünü bize farklı kalitede satıyor. söylüyorum ama yapmak zor. bir de doktora sormak gerekiyor bazı şeyleride mesela yatak çeşidi banyo malzemelerini vs.

yatağı ; idaş dan beğendim sweety baby bed yazlık kışlık çok rahat yarı ortepedik 220 tl 60,120 cm 20 günde teslim ediyorlarmış.

beşik ;çok tatile çıktığımız için takılıp sökülmesi kolay olsun diye ikea dan alacagım. paketli halde de az yer kaplıyor. ya sağlık açısından snıgler modeli 140 tlya da begendiğimiz hensvık modelini 229 tl . işin garibi 1 hafta bebek odası baktım. masko da dolaştık. doğal üretim yapan markalar bulduk işte meltem mobilya gibi bol ödüllü kendileri ,newjoy ,style wood ,caploonba ve huga baby gibi sonra internete baktım 3000-5000 tl aldık paramızla rezil olduk. hep sorun yaşıyoruz gibi şeyleri görünce , birde ikeanın hensvik modelinin benzerini türk markasında 840 tl görünce vaz geçtim. bebek isterse kırsın bunu içim yanmaz ki kullananlar arkadaşım ve internettekiler çok memnun. bizim duygularımızı şişkin fiyatlarla sömürüyorlar.

sabahlık 3 lü takım istedi hastane hamileler için 110 tl normalleri 50 tl .fotograf çekimi yaptıracagım için haluk bayramdan mahmutpaşa mağazasından sadece cumartesi satıyorlar parekende ordan alacağım mecbur. ürünleri çok kaliteli.

listemdeki sevi bebede satılan ürünlerin hepsinden alacağım orada bulamadıklarımı alacak o marka gibi düzgün bir marka arıyorum.beylikdüzü fabrika satış mağazasına gideceğim

mesela uyku seti gerekli mi? karar veremedim taç ve özdilekte ki ürünler organik olanları var onlara bakıyorum.

temizlik banyo malzemelerini doktor sebamed öneriyor zaten

açıkçası kafam karışık benim de bunları gidip ne zaman alsam ? erken gelme ihtimali var.

ilk olarak olumlu düşünelim olumlu olsun aklımıza aksi birşeyi getirmeyelim en azından ben öyle yapıyorum yoksa özellikle hamilelikle hormonların daha fazla çılışmasındanmıdır nedir düşündükçe düşünyorsunuz sonra sonu gelmiyor dipsiz bir kuyu
istanbulda yaşayanlar alışveriş konusunda oldukça şanslı altenatifleriniz,ürün çeşitliğiniz ve fiyat kolaylığı sizin için bir avantaj yakın zamanda yengem doğum yaptı saniye saniye olayları takip edip kendime pay çıkardığım çok şey oldu doğumdan hemen sonrası için gecelik çok büyük rahatlık oluyor bu ilk dikkatimi çeken şey ertesi gün yada akşam yatmadan güzel bir pijama takımı sabahlığıyla terliğiyle özellikle yürüme alıştırmalarında daha güzel görünüyor.
bende bebeğim için sebamed ürünlerinden bi dolu aldım hatta görümcem eczacı olmasına rağmen ona geliş fiyatından daha avantajlı bir siteden en az 1 yıl yetecek kadar stok yaptım banyo aksesuarlarında kafam çok karışık özellikle küvet konusunda sevibebenin katlanır küveti çok fonksiyonel göründü gözüme ama hala araştırmam devam ediyor eğer alan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse çok makbule geçer
son olarak ben nevresim takımlarını taç dan aldım organik olması ve terinin iyi olması tercih sebebimdi bilgin olsun

bende kolay taşımak için ikea dan almaya karar verdim. park yataklar sonuçta plastik için rahat etmedi. onu 6. aydan sonra her çocukta kullanmak mümkün olmayabilir. yaramaz çıkarsa atlar,yırtar vs. yatağı da sünger olur gelişimi için iyi olmaz.beşiği ikeadan hensvık 230 tl park atakla aynı fiyata. yatağı da idaş yarı ortapedik sweety baby bed i almak istiyorum.

beni de heveslendirdiniz .cumartesi haluk bayram dan 3 lü sabahlık seti alacagım ve taç outlet sultanhamam dan bebek seti alacağım magazada 250 tl miş bakalım orada ne kadar olacak ?
içindekiler ;
1 ADET 100X150 NEVRESİM
1 ADET 120X180 ÇARŞAF
1 ADET 100X150 PİKE
1 ADET 40X40 DEKORATİF YASTIK KILIFI
1 ADET 35X45 YASTIK KILIFI
1 ADET 35X45 YASTIK(İÇİ ELYAF POLYESTER)
1 ADET 75X75 KUNDAK
1 ADET 40X65 ALT AÇMA MİNDERİ(İÇİ ELYAF POLYESTER)
1 ADET 25X55 ALT AÇMA HAVLUSU(SIVI GEÇİRMEZ KORUYUCULU)
1 ADET 20X30 BAKIM HAVLUSU
1 ADET 25X30 ÖNLÜK(SIVI GEÇİRMEZ KORUYUCULU)

hem ekonomik ha kaliteli olur.umarım bulurum

6.ayındayız, oğluşumun herseyi tam. bir eksik kendisi :)
mobilyaları gelecek 1 ay sonra, küçük beşiği geldi :)
odasını yerleştircez sonra bekliyiycez minişimizi :))

panço da gebe kart çıkarttırın, bütün ürünlerde her sezon %10 indirim var, bebek 1 yasına gelene kadar geçerli bir indirim kartı, bazı ürünlerde %30 indirim oluyor,, çok işinize yarar

taç taki bebek setinden vazgeçip. zeka ve el becerisi geliştiren aybi baby uyku seti almaya karar verdim. müzikli , 3 boyutlu desenli takımları var. desenleri tam istediğim gibi.
en iyisi acele etmemek. sabahlık alıp duracağım. 28. haftadan sonra tekrar düşüneneceğim bebek odası alış verişini

AYY BAYILDIM yaa çok güzeller inşalalh güle oynaya giydirirsin

netten aldın sanırım.nerden aldın canım?

Sagol canım amin hepimiz için inşallah :)
Ben genellikle netten aldım alısveriş yaptıgım siteler ;Butik bebe,markafoni,limango,yurtdısından alısveriş yapıyorum gec geliyor biraz ama en azından uygun fiyata alıyorum onun dısında dısardada gördüğüm seyleri alıyorum ama calıstıgım için genellikle suanda internet agırlıklı alısveriş yaptım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…