ben nı kaç tulum dışında daha bısey almadım kızıma
bugün ilk defa kızıma ciciler aldım pembiş pembiş :)bücürükte güzel indirimli ürünler vardı fırsatınız olursa bir bakın derim. uygun bir zamanda paylaşım yapıcam
ben artık kıyafet almıyorum yatak bebek arabası puset uyku seti tarak tırnak makası burun temizleyici:) göğüs pedi kendime pijama takımı çamaşır falan aldım dahada var eksikler
kıslar bebek odalarınızı hangi ay almayı planlıyorsunuz??? ben biraz sabırsızım galiba, eşim yılsonu ucuz olur aralık gibi alırız dedi, ama acaba erken mi??? siz ne zaman alıcaksınız????????????
bende onu düşünüyorum . erken alsak bir aksilik olursa ne yaparım diyorum. bakıp bakıp daha çok kahreder insanı.arkadaşımın başına geldi .şimdi o eşyalarla yatıp kalkıyor çok zor.Allah kimseye göstermesin. ama 6. ayda bitiyor. alış veriş listemi hazırladım. neyi nerden alabilirim diye araştırıyorum. iyi ki araştırmışım çoğu ürün kalitesiz. kaliteli ürünlere bakıyorum. şimdiye kadar baktıklarıma göre yabancı markalardan uzak durun derim. yurt dışından buraya geri gelen arkadaşlarım aynı marka aynı ürünü bize farklı kalitede satıyor. söylüyorum ama yapmak zor. bir de doktora sormak gerekiyor bazı şeyleride mesela yatak çeşidi banyo malzemelerini vs.
yatağı ; idaş dan beğendim sweety baby bed yazlık kışlık çok rahat yarı ortepedik 220 tl 60,120 cm 20 günde teslim ediyorlarmış.
beşik ;çok tatile çıktığımız için takılıp sökülmesi kolay olsun diye ikea dan alacagım. paketli halde de az yer kaplıyor. ya sağlık açısından snıgler modeli 140 tlya da begendiğimiz hensvık modelini 229 tl . işin garibi 1 hafta bebek odası baktım. masko da dolaştık. doğal üretim yapan markalar bulduk işte meltem mobilya gibi bol ödüllü kendileri ,newjoy ,style wood ,caploonba ve huga baby gibi sonra internete baktım 3000-5000 tl aldık paramızla rezil olduk. hep sorun yaşıyoruz gibi şeyleri görünce , birde ikeanın hensvik modelinin benzerini türk markasında 840 tl görünce vaz geçtim. bebek isterse kırsın bunu içim yanmaz ki kullananlar arkadaşım ve internettekiler çok memnun. bizim duygularımızı şişkin fiyatlarla sömürüyorlar.
sabahlık 3 lü takım istedi hastane hamileler için 110 tl normalleri 50 tl .fotograf çekimi yaptıracagım için haluk bayramdan mahmutpaşa mağazasından sadece cumartesi satıyorlar parekende ordan alacağım mecbur. ürünleri çok kaliteli.
listemdeki sevi bebede satılan ürünlerin hepsinden alacağım orada bulamadıklarımı alacak o marka gibi düzgün bir marka arıyorum.beylikdüzü fabrika satış mağazasına gideceğim
mesela uyku seti gerekli mi? karar veremedim taç ve özdilekte ki ürünler organik olanları var onlara bakıyorum.
temizlik banyo malzemelerini doktor sebamed öneriyor zaten
açıkçası kafam karışık benim de bunları gidip ne zaman alsam ? erken gelme ihtimali var.
Caploonba kakule mini bebek odasi gibi ordaki besik harika
kışlar sizce beşik mi park yatak mı daha iyi? ben odası dışında, yanımızda yatabilmesi için 2 sinden birini alıcam ama hangisi park yatağı daha uzun süre kullanır ama beşiklerde daha iyi sallanıyor, siz ne düşünüyorsunuz??? deneyimli annelerde var aramızda paylaşırsanız sevinirim
6.ayındayız, oğluşumun herseyi tam. bir eksik kendisi :)
mobilyaları gelecek 1 ay sonra, küçük beşiği geldi :)
odasını yerleştircez sonra bekliyiycez minişimizi :))
merhabalar kızlar benimde oglusum olacak dayanamayıp oda takımınıda aldık :)bunlarda aldıklarımızdan bazıları ;
Eki Görüntüle 867997 Eki Görüntüle 867998 Eki Görüntüle 867999 Eki Görüntüle 868000 Eki Görüntüle 868001 Eki Görüntüle 868002 Eki Görüntüle 868003 Eki Görüntüle 868004 Eki Görüntüle 868005 Eki Görüntüle 868006 Eki Görüntüle 868007 Eki Görüntüle 868008 Eki Görüntüle 868009 Eki Görüntüle 868010 Eki Görüntüle 868011 Eki Görüntüle 868012 Eki Görüntüle 868013 Eki Görüntüle 868014 Eki Görüntüle 868015 Eki Görüntüle 868016 Eki Görüntüle 868017 Eki Görüntüle 868018
AYY BAYILDIM yaa çok güzellerinşalalh güle oynaya giydirirsin
netten aldın sanırım.nerden aldın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?