2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

çooookkkkkkkkk güzeller bayıldımmmm sağlıkla giysin işllh :)) Ama kız çocuklarına hep seçenek daha fazla oluyo bu erkek annelerine haksızlık(

Bencede kızlar daha bi süslü oluyor, ama içimde hep bir korku son anda dönerse diye herşey pembe odası dahil

Merhaba canım GAP Magazadan mı yoksa internetten mi aldın ?

GAP alışverişlerimi mağazadan yapıyorum int sitesinde pek bir seçenek olmuyor zaten mağaza da bile erkek bebek bölümü kız bebeklere göre daha az ama indirimleri takip edince çok uyguna geliyor kalitesi zaten malum :)

merhaba güzel anneler
öyle güzel şeyler almışsınız ki: )
bende artık yavaş yavaş alıyrum,üşenmeyipte fotoğraflarsam koyacağım: )))
bebeğimin beşiğine karar verdim.bebek odası almayacağım.ahşap,beyaz kaliteli bir beşik yeter diye düşünüyorum.
modelide beğendim,geriye almak kaldı.
annem hamak,ana kucağı vs alacak,
yürüteç almayacağız,bebeğin gelişimi için iyi değil.
kıyafetleride annemde bende alıyoruz.

aranızda anne bebek bakım çantası alan veya araştırmaya başlayıp alan oldu mu hanımlar?
çok araştırıyorum,bi kez alayım tam olsun diye.
hala kararsızım ama...
lassig marka anne bebek çantasını çok övmüşler genelde.
bol gözü olan modeller makbulmüş.
ben şu eski tip modelleri sevmiyorum farklı bişeyler olsun,kullanışlı olsun istiyorum.
anne bebek sırt çantası modelleride çok kullanışlıymış.
fakat ben normalde çok spor takılan biri değilimdir,alsam nasıl kullanırım bilmiyorum
yandan askılar yorucu oluyor diyorlar.

merhaba herkese topik güzel olmuş ben daha hiçbirşey almadım çocuğun odasını kiler gibi kullanıyoruz orayı bile boşaltmadım :)

aynen bebeğimin odası şu an giyinme ve ütü odası henüz boşaltamadık :) ama oda takımını aralık ayı içerisinde alacağız inşallah. kıyafetlerini babaannesi ve ben yeterince aldık. bir tek eksiğimiz kaldı o da hastane valizimiz onu da ocak ayına kadar tamamlamayı düşünüyorum.

ben çantaya karar verdim ama beğendiğim model hiç bir sitede stokta yok
bu beğendiğim model.......
hem sırt hem kol hemde el çantası çok kullanışlı duruyor. keşke bulup da alabilsem. bu model olmasa bile kesinlikle okiedog marka alıcam.

Selam,
Bence de burada yapılan paylaşımların bütün anne adaylarına faydası olacak. Ben bebeğime ufak tefek birşeyler almaya başladım ama daha çok eksiğim var.park yatak alıp almamama konusunda tereddütüm var. Kullanıp memnun kalan varsa yazsın lütfen.

inanmıyorum benim gibi düşünen birisi daha:) çok sevindim:)ben bu çantayı okadar aradım ki bulamadım çok beğendim almanyaya bile gitmek isterdim bunun için):))::)eeğer bulursanız lütfen paylaşın bizde faydalanalım

bende çok sevindim böyle bnm gibi bekleyen biri olmasına :) kaç zamandır bu çantanın peşindeyim canım ben okiedog sitesiyle mesajlaştım. aralığın son haftası geleceğini söyledi. şimdiden sipariş verirsem ayırtabileceklerini söylediler ama buna güvenemedim. 1ay daha bekleyip stoğa girince alıcam

çok kullanışlı görünüyor canım inşallah bulursun,model olarak da çok hoş.
bende sanırım lassig alacağım ama hangi modeli olacak hala kararsızım :44:

bunları dün aldım kızıma
lcw de çok güzel modeller+indirimler var mutlaka bakın derim: )

istanbul kongre merkezinde

süpriz çekiliş-hediyeler-eğitimler -indirimli alış veriş mutlaka gideceğim. eşim de belki havaya girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…