çooookkkkkkkkk güzeller bayıldımmmm sağlıkla giysin işllh :)) Ama kız çocuklarına hep seçenek daha fazla oluyo bu erkek annelerine haksızlık(
Merhaba canım GAP Magazadan mı yoksa internetten mi aldın ?
merhaba herkese topik güzel olmuş ben daha hiçbirşey almadım çocuğun odasını kiler gibi kullanıyoruz orayı bile boşaltmadım :)
merhaba güzel anneler
öyle güzel şeyler almışsınız ki: )
bende artık yavaş yavaş alıyrum,üşenmeyipte fotoğraflarsam koyacağım: )))
bebeğimin beşiğine karar verdim.bebek odası almayacağım.ahşap,beyaz kaliteli bir beşik yeter diye düşünüyorum.
modelide beğendim,geriye almak kaldı.
annem hamak,ana kucağı vs alacak,
yürüteç almayacağız,bebeğin gelişimi için iyi değil.
kıyafetleride annemde bende alıyoruz.
aranızda anne bebek bakım çantası alan veya araştırmaya başlayıp alan oldu mu hanımlar?
çok araştırıyorum,bi kez alayım tam olsun diye.
hala kararsızım ama...
lassig marka anne bebek çantasını çok övmüşler genelde.
bol gözü olan modeller makbulmüş.
ben şu eski tip modelleri sevmiyorum farklı bişeyler olsun,kullanışlı olsun istiyorum.
anne bebek sırt çantası modelleride çok kullanışlıymış.
fakat ben normalde çok spor takılan biri değilimdir,alsam nasıl kullanırım bilmiyorum
yandan askılar yorucu oluyor diyorlar.
Eki Görüntüle 875605 Eki Görüntüle 875604 Eki Görüntüle 875606 Eki Görüntüle 875607
Bunlar da benim bugün oğluşuma aldıklarım:)
ben çantaya karar verdim ama beğendiğim model hiç bir sitede stokta yok
Bu beğendiğim model....... Eki Görüntüle 875743 Eki Görüntüle 875745 Eki Görüntüle 875746
hem sırt hem kol hemde el çantası çok kullanışlı duruyor. Keşke bulup da alabilsem. Bu model olmasa bile kesinlikle okiedog marka alıcam.
inanmıyorum benim gibi düşünen birisi daha:) çok sevindim:)ben bu çantayı okadar aradım ki bulamadım çok beğendim almanyaya bile gitmek isterdim bunun için):))::)eeğer bulursanız lütfen paylaşın bizde faydalanalım
ben çantaya karar verdim ama beğendiğim model hiç bir sitede stokta yok
bu beğendiğim model....... Eki Görüntüle 875743 Eki Görüntüle 875745 Eki Görüntüle 875746
hem sırt hem kol hemde el çantası çok kullanışlı duruyor. keşke bulup da alabilsem. bu model olmasa bile kesinlikle okiedog marka alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?