2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

ben bu aralar bebek arabalarına takmış durumdayım..... hani ikili setler varya onlardan istiyorum. en son chicco I move plus modeline baktım. fiyat araştırması yapıyorum. Bilgisi olanlar yada ilk bebişinde kullananlar varmı??? memnunmusunuz???

kızlar aldıklarımızı günlük eklemeye çalışıp hangi siteden aldığımızı da yazarsak bizim için de iyi olur.hem biz de uygun fiyata almış oluruz.

anneannemiizn aldıkları

bu minik bornozumuz da teyzesindeeen

Eklentiler

• $20131122_184301.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 56
bunlar da bizim anneennemizden

Eklentiler

• $20131109_165532.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 50
selam annişler... ben alışverişimin çoğunu e bebekten yapıyorum kıyafetlerini de genelde mothercare,joker gibi butiklerden internet üzerinden yaptıklarımı ise butikbebe,unnado ve markafoniden yaptım buara GAP de 3 al 2 öde kampanyasından oğlumun ilk bayramlıklarını da aldım çok uyguna geldi bilginiz olsun

Merhaba canım GAP Magazadan mı yoksa internetten mi aldın ?

alış veriş yapmadan . alacagınız markayı şikayetvar.com dan bakın isterseniz. kaliteli bebek dostu ürünler. saf pamuk sarkmaz , bozulmaz vs. o markanın ürünleri çabuk bozuluyor . acaba niye?

ben büyük oğluma (9 yaşını bitirdi) 1 yaşınyadyken bücürükten tişörtler şortlar almıştım çok kaliteli idi ozamanlar.. hiç bozulmadı küçük oğlana da giydirdim.. demekki zamanla onlarda ürünleri basitleştirmiş.. kıza o markadan almasam mı

ve cumartesi eminönü havuzlu han. özdilek outlet -haluk bayram-poleren pijama vs. tüm hamile-bebek magazalarını gezdim neredeyse

fotoğraf çekimi için : lahusa taçım -sabahlık takımı - bebişime bandanalar-melekli bebek şekerlerim -kapı süsüm-bebişimin odasına küçük aksesuar ayakkabı -peri arabası -hoşgeldin kızım yazısı-buzdolabı fotograf süsleri

havuzlu hanı da öneririm. her şey bir hanın içinde harikaydı. ama doğru markaları tercih etmenizi önerileri boş vermenizi öneriririm.245 e satılan uyku seti orada nakit 200 kartla 220 tl. bana uygun eldi nakit alırsan. genelde kartla 100 tl yede 10 tl ekleniyor. hamile iç çamaşırları çok uygun şahinler -nbb hamile nonisi 5 tl -emzrme sütyeni 15 tl. sabahlık takımları aynı model farklı dükkanlarda bu fiyat aralığında 85 - 120 arası- sevi baby nin ürünleri kadir kastaki mağazasından uygundu şaşırdım. tabi her dükkanda değil. ünlü yabancı markalarında outleti var içinde havulu hanın ama tabi ki yabancı marka giydirmiyorum çocuguma saglıklı -sertifikalı -türk markalrını araştırıp alıyorum. sevi baby -taç gibi :) sonuçta yurt dışında sattıkları aynı model-ürünü türkiyede aynı kalitede satmıyorlar.amerikanın - çinin hormonlu pamuklarını almayayım. en kaliteli türk çukurova pamuklarımı kullanmak varken bebişimde

taç-özdilek vs gibi outletlerde uyku setleri 140 -160-180 tl den - battaniye 2. kalite 20tl 1.kalite 30 tl falan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…