Eki Görüntüle 807712
CONCORD NEO .....bu arabayı çok beğeniyorum fakat fiyatları çok yüksek 1200 -1600 arası :S umarım alabilirim yinede:)
Kızlar araştırıyorum internetten falan ama nasıl bir biberon alayım bilemedim. Ben çalışan bir anne olacağım tahminen 4-5 aylık iken işe dönmem gerekiyor. sütümü sağıp ben yokken biberonla verecek kayınvalidem ama biberona alışıp emmeyi bırakmasını da istemiyorum. Bana önerebileceğiniz marka ve model varsa çok sevinirim. philips avent'in yenidoğan biberonlarından mı alsam?
evet bende bunu merak ediyorum açıkçası :26:
yenidoğan için biberon almak gerekirmi?Sonuçta meme emecek yeni doğunca.
Ama 4-5 ay sonra işe başlayınca kullanması için almak gerekir :26:
iki oğluşum olucak inşallah..herşeyden iki tane:)
Eki Görüntüle 806657 Eki Görüntüle 806658 Eki Görüntüle 806659 Eki Görüntüle 806660 Eki Görüntüle 806661 Eki Görüntüle 806662 Eki Görüntüle 806663 Eki Görüntüle 806664
hepsi çok güzel güle güle kullanın canım
syfg cnm çok güzel bunlar.bebişin güle güle giysin.cnm yeşil olan takımı nerden aldın.
kızlar ben de aldığım şeyleri paylaşayım sizlerle :))
Eki Görüntüle 811036 Eki Görüntüle 811040 Eki Görüntüle 811038 Eki Görüntüle 811037
Kızlar araştırıyorum internetten falan ama nasıl bir biberon alayım bilemedim. Ben çalışan bir anne olacağım tahminen 4-5 aylık iken işe dönmem gerekiyor. sütümü sağıp ben yokken biberonla verecek kayınvalidem ama biberona alışıp emmeyi bırakmasını da istemiyorum. Bana önerebileceğiniz marka ve model varsa çok sevinirim. philips avent'in yenidoğan biberonlarından mı alsam?
ayyy bunlarda çok güzel.cnm seninde bebiş erkek galiba.mavi mavi
bebişin güle güle kullansın.. çok şekerler canım.. ben de bunlardan almak istedim ama bizim burada yok bu mağaza int. satışı da yokmuş..
tekrar hayırlı olsun
teşekkür ederiz canım :) reklama giriyo mudur bilmiyorum ama h-m den aldım. hatta bebeğim büyüdükçe büyük boylarını da almayı düşünüyorum çok beğendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?