2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

evet bende bunu merak ediyorum açıkçası :26:
yenidoğan için biberon almak gerekirmi?Sonuçta meme emecek yeni doğunca.
Ama 4-5 ay sonra işe başlayınca kullanması için almak gerekir :26:

bende aventin yeni doğan setini alıcam ve süt pompası. ikiz olunca benim almam kaçınılmaz.ama tek olsa da biberon alırdım ,gerekebilir. babası kuzularına ilk hediyesini almiş bu arada çok şirin...

aynı şeyi bende düşündüm ve bide iki marka arasında kaldım philips avent mi dr. brown mu?

Aslında Allah korusun bir terslik falan olurda emmezse de kullanırız sanırım.. Dr. brown 'u da bir inceleyelim. :) bilen birileri yok galiba :26: öğrenilecek dar çok şey var ki doktora tezi yazmak daha kolay olurdu araştır araştır bitmiyor... :) İlk kez anne olmak keyifli ama zormuş

cnm biberon gerekebilir.çünkü doğduğunda hemen sütün gelemeye biliyomuş.o nedenle hastanede hemşireler biberon ve mama istiyolarmış.

Canım ben göğüs ucu nedeniyle daha ilk günler bi kaç kere biberon kullanmak zorunda kaldık. ilk gerek duyduğumuzda geceydi. her ihtimale karşı bir tane bulundurmanda fayda var zaten kullanmazsan ucunu değiştirip diğer aylar kullanabiliyorsun...

syfg cnm çok güzel bunlar.bebişin güle güle giysin.cnm yeşil olan takımı nerden aldın.

teşekkür ederiz canım :) reklama giriyo mudur bilmiyorum ama h-m den aldım. hatta bebeğim büyüdükçe büyük boylarını da almayı düşünüyorum çok beğendim :)

Canim benim oglum 27 subat dogumlu dr browns kullandim ben hep memeyide hic birakmadi cok memnunum gaz yapmamasi acisindanda cok guzel cam olanini tavsiye ederim

ayyy bunlarda çok güzel.cnm seninde bebiş erkek galiba.mavi mavi

bebişin güle güle kullansın.. çok şekerler canım.. ben de bunlardan almak istedim ama bizim burada yok bu mağaza int. satışı da yokmuş..

tekrar hayırlı olsun

çok teşekkürler kızlar :) 1 hafta önce kontrolümüz vardı 14 haftalıkken ve doktor cinsiyetine erkek dedi. ben de hemen alışverişe verdim kendimi. nekadar çoook alacak şey var yaa !!!
astar; keşke sizin orda da olsaydı ve gidebilseydin. çok harika şeyler var hele de kız bebekler için daha çok ürün vardı.

biz henüz sadece bebek arabasını aldık ara renkte çünkü cinsiyet belli olmadı olunca aldıklarımı hemen paylaşmayı düşünüyorum

teşekkür ederiz canım :) reklama giriyo mudur bilmiyorum ama h-m den aldım. hatta bebeğim büyüdükçe büyük boylarını da almayı düşünüyorum çok beğendim :)

bende bu mağazanın ürünlerine bayıldımm
hele gri eşofman takıma bittim.. güle güle giysinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…