File almadım sallandığı için çocukta fobi yapıyormuş süngerde daha rahat olduğunu söylediler sünger aldım ben pişman olmam inşallah
kızlar bunlarda bizim cicilerimiz
beşiğimiz 400 tl
arabamız ve pusetimiz 500 tl Kraft baby max
10 lu hastane çıkışı 45 tl bebetof
dalin ürünlerinin hepsi 83 tl
emzik,emzik askısı,tırnak makası,mama kaşığı markası weel ve göğüs pedi 60 lı 19.90 Kraft tın hepsi toplam 60 tl
zıbınların her biri 5 tl
Eki Görüntüle 880860 Eki Görüntüle 880861 Eki Görüntüle 880860 Eki Görüntüle 880861
Sizce hangisi kullanışlı?
Oğluma ayrı oda yapacağım inş. Yatak odasında kullanmak için gece uykusunda, ayn zamanda gün içinde diğer odalarda kullanmak için hangisi kullanışlı olur. Fikirlerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 880862 Eki Görüntüle 880863
Ya da böyle bir sepet beşik mi? Tabi yine bi ana kucağına ihtiyacımız olacak
Biraz maddi açıdan sıkışık dönemdeyiz o yüzden hem kızımın ihtiyaclarını almak hem eşimi üzmeden bu alışveriş işini halletmek istiyorum
ilk bebeiş oldugu içinde ne fazla ne eksik bilmiyorum şimdilik 0-3 ay için hastane dahil ne almalıyım zaruri olarak...
tavsiyelerinizi bekliyorum şimdilik
kendim için 2 lohusa pijama takımı
bebeğim için
3 kolu uzun çıtçıtlı badi
2 tane 5 li set
iki altı patikli alt üst takım aldık
ana kucagı da hediye geldi
yelek hırka sorunumuz yok teyzeleri halletti
Ben ilk çocuğumda kullandım, çok memnundum, aventten,
ama bu defa sağıp vermeyeceğim biberonun rahatlığına alıştı diye emmeyi 9.ayda bıraktı,
beni emmediğinde hemen sağıp veriyordum, yeterki anne sütü alsın diye, ama sağmak eziyetli iş
1 2 haftadır göğüs pompası araştırıyordum.
yaklaşık 2 yıl kızımı yalnız bırakacağım bir durum olmayacağı için(kpss ye hazırlanıyorum ve kurum sınavları vs derken kızımla beraber olabileceğim) çok pahalı birşey istemedim açıkçası.
aslında araştırdığıma göre en iyisi ameda göğüs pompası(eğer uzun ömürlü olsun ben çok kullanacağım diyorsanız,sizlerede bir öneri olsun diye yazıyorum),
daha sonra philips avent başı çekiyor.
sonra medela,kraft vs...
medelayı anlamadığım biçimde övende yerende çok olmuş.tam anlayamadım nasıl bir ürün.
sadece öğrendiğim gürültülü çalıştığı ve ilerleyen zamanlard çekim gücünün azaldığı..
tereddütte kalmak istemediğimden medelayı en başta elemiştim zaten.
ameda gerçekten çok güzel ama dediğim gibi o kadar harka bir ürün almamada gerek yok,
beni idare etsin yeter: )
o nedenle benim seçimim philips aventten yana oldu.
Philips AVENT Tekli elektronik göğüs pompası SCF312/60 125 ml biberonlu modeli aldım.
bebefix te indirim vardı.
kaçırmakta istemedim ve dün sipariş verdim.
Eki Görüntüle 944705
179 tl ye aldım+yanında göğüs pedi hediyeli.
canım sağılıp verilmeyen de çocuklar da 9. ayda bırakabiliyor. ya da yirmi ay sadece anne memesi alan çocuk var, ağzına lokma koymuyor. yani diyeceğim bu çocuğuna bağlı. sen kendini suçlama. bana sorarsan biberonu hiç almayan bebek anneye çok zor. bir yere kopamıyorsun çünkü anne sütü çok hızlı hazmoluyor, hemen tekrar vermen gerek. zor iş yani. bir denege tutturacaksın. minimum altı ay alsın ama, esas şart bu. sonrası çocuğuna göre nasılsa.
kızımın odasını hazırladım artık beklemedeyim
Eki Görüntüle 948328 Eki Görüntüle 948331 Eki Görüntüle 948332 Eki Görüntüle 948334 Eki Görüntüle 948335 Eki Görüntüle 948348 Eki Görüntüle 948349 Eki Görüntüle 948350 Eki Görüntüle 948351 Eki Görüntüle 948352 Eki Görüntüle 948354
coook tatlılarr
çok teşekkürler anneannemizin marifetleri :)
bizim ananemızde hırkalar falan ormeye başladı kıskanıyorum valla bıze bıle ormemstı torunlar farklı oluyormuş sanırm :)
aynen bizimkie öle hatta benden çok konuşuyo bebişimle daha dogmadan seviyo sanki yanındaymış gibi
Uzun zaman oldu görüşmeyeli hazırlıklar tamamlandı gibi cok az eksiklerimiz dışında odamızdan birkaç resim ekleyeyim sizlerinde fikirlerini alayım bakalım begenecek misiniz?
çook tatlı şeyler örmüş anneannesi...bizimki de öyle örüyor,süslüyor yanındaymış gibi konuşuyor,hikayeler ,hayaller vs ..
Uzun zaman oldu görüşmeyeli hazırlıklar tamamlandı gibi cok az eksiklerimiz dışında odamızdan birkaç resim ekleyeyim sizlerinde fikirlerini alayım bakalım begenecek misiniz?
süper olmuş güle güle hayırlarla büyüsün oodasında maşallah ayrı bi dünya olmuşUzun zaman oldu görüşmeyeli hazırlıklar tamamlandı gibi cok az eksiklerimiz dışında odamızdan birkaç resim ekleyeyim sizlerinde fikirlerini alayım bakalım begenecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?