2014 Mayıs anneleri bebisler kaçıncı hafta kaç kilo kaç gram

Son zamanlarda kilo alımı yavaşlar ya da dururmuş zaten. bende bi kitap var öyle yazıyo. Üzülme bence iyi kilosu. diğer türlü de nasıl doğuracağım korkusu basıyo

Bir de kız çocukları tam gününü beklemez derler. ama hala bizimki gelmedi nst de sancım hiç çıkmadı. benimle aynı olanlarda hep sancı çıkıyo bende tık yok.... Dün koca bir ananası tek başıma yedim. yürüyorum. bağdaş kuruyorum. hurma desen cabası.... Bekliyorum ama ne gelen var ne giden...... ama bi doğsun sorcam ona ben

Handrake seninle günlerimiz aynı sanırım :)
Biz de dün kontroldeydik. 37 +4 de 3kilo benim fıstık :)
Benim bdt 23 mayis hala beklemedeyim.bu hafta usg çekilmedi.nst temiz.hayırlısı bakalım.sen dogurdun mu yoksa 😉
Son zamanlarda kilo alımı yavaşlar ya da dururmuş zaten. bende bi kitap var öyle yazıyo. Üzülme bence iyi kilosu. diğer türlü de nasıl doğuracağım korkusu basıyo

Evet aslında kilosu düşük değil.kiloya takiık değildim ama kayinpederimin hastalık cenaze sürecinde gerilemiş yavrum ona üzüldüm.etkilenmiş diye.allah hepimize sağlıkla kucaklayan nasip etsin inşallah.

Benim bdt 23 mayis hala beklemedeyim.bu hafta usg çekilmedi.nst temiz.hayırlısı bakalım.sen dogurdun mu yoksa 😉

.

Ay yok, benimkinin gelmeye niyeti yok, gününü beklicek heralde :) geçen hafta nst sancı filan hiç bişi yoktu. perşembe yine gidicem bakalım. Sadece şuan alt tarafa baskı hissediyorum bi ağrı acı gibi bişeyler var. hadi hayırlısı bakalım. Ben normal doğum bekliyorum.

Hayırlı zamanda gelsin kuzular.ikimiz de 23 mayis bekliyoruz 9 gün var...acaba Hangimiz önce doguracagiz.çok heyecanlı.en son ne zaman girdin usg ye.minigin boyu kilosu kaç çıktı.sanırımkiloları da aynı olacak.bu arada kız mi erkek mi.hangi şehirdesin...ne çok soru sordum dimi😁

Bugun 38+0 olduk sabahki dr kontrolunde kızımın kilosu 3370 gr cikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2014 mayıs kız bebekleri bu sene ezber bozdu hepsi geç geliyor erkekler daha aceleci sanki, bnm de hiç sancim çıkmıyor normal doğumu beklesem 40 haftayı doldururum gibi geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baktım mayıs anneleri topiğinden sen de hala doğurmamışsın :) Bende de bi numara yok yarın yine kontrole gidicem, en son 6 gün önce gitmiştim 3.100 gr ve 49 cm çıkmıştı bizim ufaklık. Ben İstanbuldayım canım sen nerdesin ? Bu arada bizimki kız :)

Yok yavrum hiç gelmeye niyeti yok bizimkinin.dün tam 15 saat disardaydim.gezdim hep ona rağmen dogurmadim ya.ben de istanbuldayım.bebisim kız.en son dün 3220 50 cm çıktı minnoşum.bugün de yine dışarı çıkacağım.belki bebek şekeri malzemesi bakarım.ay yollarda dogurcam heralde 😀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…