2014 Mayıs anneleri bebisler kaçıncı hafta kaç kilo kaç gram

33+1 de 1930 gr 45 cm 9 günde 400 gr almış ya da dr içimi rahatlatmak için büyük ölçü biraz... tekrar 36 da çağırdı bakalım kaç olacak o zaman

34. haftamızda bebeğimin kilosu 2500dü..herşeyi normal ama ama boyu 2 hafta geriden geliyor cok üzülüyorum...

33 haftalıkken kızım 2178 dı yarın kontrolumuz var bakalım ne kadar olduk 35 haftalıgız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

34+2 2450 gr cnm oğlum başı büyükmüş ama korkktum terslik var diye inşallah bi sıkıntı olmaz

34+2 2450 gr cnm oğlum başı büyükmüş ama korkktum terslik var diye inşallah bi sıkıntı olmaz

Benimki de öyle. Doktorum bebek biraz koca kafalı demis gulmustu :) sıkma canını.
Bugun randevum var bakalim bi ayda kac kilo almış bebisim

34+4 te 2700 gr çıktı kızım. Yazilanlara Şöyle bi baktım da çoğumuzun bebeği Tosun gibi maşallah :sly:
Boğa Burcu olma ihtimalleri yüksek olduğundan dolayı mı acaba anne karnında başladılar oburluga galiba

34+0 da 2700 çıktı, doktora çok değilmi kilosu dedim, değil dedi,

içim rahat değil ama, bence fazla bu kilo,bende şekerde var,

şeker yüzünden olduğunu düşünüyorum,

34+0 da 2700 çıktı, doktora çok değilmi kilosu dedim, değil dedi,

içim rahat değil ama, bence fazla bu kilo,bende şekerde var,

şeker yüzünden olduğunu düşünüyorum,

Aynı haftadayız ve Bebeklerimiz aynı kiloda. Doktor bebek biraz tonton demişti bana ama bende şeker yok. Yani illa şeker olunca kilolu olacak diye bişey yok. Senin doğumun ne zaman?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün sancım oldu devlete gittim nst de az çıktı sancı gitmişken kontrol olduk 34+3te 2730 dedi dr eğer doğru olctuyse toparlamis fistigim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…