Aynı haftadayız ve Bebeklerimiz aynı kiloda. Doktor bebek biraz tonton demişti bana ama bende şeker yok. Yani illa şeker olunca kilolu olacak diye bişey yok. Senin doğumun ne zaman?
sağol canım ya, içim rahatladı biraz, bende şekerden dolayı diye düşündüm direkt.
doğum için birşey demedi doktor, 38. haftada çatı muayenesi var, normal veya sezeryan söylemedi, bende korktuğum için açmıyorum hiç o konuları :)
senin ne zaman doğum? Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inş.
34+2 2450 gr cnm oğlum başı büyükmüş ama korkktum terslik var diye inşallah bi sıkıntı olmaz
benimkinin de başı büyükmüş 2 hafta önde normal buluyor drum
Benimki de 2 hafta önde 35 + da 9 cm yi geçmiş��terslik yoktur da nasıl doguracagiz onu düşünüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bacak gövde ve kafa tam haftasınnda mı görünüyor senin ? benım bebeğimin her biri farklı haftaları gösteriyorda merak ettim..
bugün 36+2 iken 2700 gr
başı 37+3
gövdesi 35
bacak 35+2 çıktı
şeytan dürttü başka bi dr a daha gittim nası canımı sıktı anlatamam
ciddi bir boy problemi ile karşı karşıyaymışız 4-5 hafta fark bar bacakla baş arasında diyor kilosunuda 2200 çıkardı.
dopler ile nst ye girdim sonucuna göre haftaya alabiliriz bebeği dedi bide gerileme olurmuş bazı diyabetli annelerin bebeklerinde. kiloluyu duymuştumda zayıflığı ilk kez duydum. benı sürekli takip eden dr um haftalar arası eşit olmak zorunda değil demişti, senin heryerin aynı ölçüdemi diyip bi de laf yemiştim. allahım hayırlısıyla bi geleydide bebişimm.
bide normal doğum yapamazmışım sıkı takip edip gerektiğinde alacakmış ihtimal bile vermedi sinir oldumm yaaa
Bebis im artık kollarında 4 günlük olduk.mutluyuz. .
Hey kimseden neden ses çıkmıyo. Doğurdunuz mu yoksa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?