2014 Mayıs anneleri bebisler kaçıncı hafta kaç kilo kaç gram

Aynı haftadayız ve Bebeklerimiz aynı kiloda. Doktor bebek biraz tonton demişti bana ama bende şeker yok. Yani illa şeker olunca kilolu olacak diye bişey yok. Senin doğumun ne zaman?

sağol canım ya, içim rahatladı biraz, bende şekerden dolayı diye düşündüm direkt.

doğum için birşey demedi doktor, 38. haftada çatı muayenesi var, normal veya sezeryan söylemedi, bende korktuğum için açmıyorum hiç o konuları :)
senin ne zaman doğum? Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inş.

33+4 te 2.500 gr dı kuzuummmm 💖 ne bulduysam yiyorum vallahi öyle yok onu ye bunu ye yalan onlar genler çok önemli birde hareket etmek yoksa Çayda iciyorum colada herseyde yiyorum. Çocuğa giden kan miktarı önemli bide rahmin iyi beslemesi. Sadece yumurtayı eksik etmedim 1 tane hersabah yedim o kadar yok et yiyim balık yiyim demedim hiç. Pekmez tahin sizde kilo yapar en güzeli manda sütü manda yoğurdu. Bide stres yapmcksn. Sola sağa yatmakta hikâye hareketli annenin bebeği daha sağlıklı oluyo ve anne karninda daha gzl büyüyor.

Âmin canım. Benim doğum tarihi 18 Mayıs şimdilik. Bebek daha erken sürpriz yapmazsa tabi :)
Ben almanyadayım. Çok mecbur olmadıkça Sezeryan yapmıyorlar burda. O yüzden sezeryanı ihtimal dahilinde bulundurmuyrm pek. Zaten normal istiyorum. Allah en kolay bi şekilde kurtarsın hepimizi :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

34.haftada 2200gr olmuştu oğluşum gebelik şekeri nedeniyle diyet yapıyorum.
dr kilosu için iyi dedi ama ben illa başkalarıyla kıyaslıyorum napiim..

benimkinin de başı büyükmüş 2 hafta önde normal buluyor drum

Benimki de 2 hafta önde 35 + da 9 cm yi geçmiş😨terslik yoktur da nasıl doguracagiz onu düşünüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

36+1 2800 gr 49 cm kilomuz 1 hafta geriden geliyor

Benimki de 2 hafta önde 35 + da 9 cm yi geçmiş��terslik yoktur da nasıl doguracagiz onu düşünüyorum

bacak gövde ve kafa tam haftasınnda mı görünüyor senin ? benım bebeğimin her biri farklı haftaları gösteriyorda merak ettim..

bugün 36+2 iken 2700 gr

başı 37+3
gövdesi 35
bacak 35+2 çıktı

şeytan dürttü başka bi dr a daha gittim nası canımı sıktı anlatamam
ciddi bir boy problemi ile karşı karşıyaymışız 4-5 hafta fark bar bacakla baş arasında diyor kilosunuda 2200 çıkardı.
dopler ile nst ye girdim sonucuna göre haftaya alabiliriz bebeği dedi bide gerileme olurmuş bazı diyabetli annelerin bebeklerinde. kiloluyu duymuştumda zayıflığı ilk kez duydum. benı sürekli takip eden dr um haftalar arası eşit olmak zorunda değil demişti, senin heryerin aynı ölçüdemi diyip bi de laf yemiştim. allahım hayırlısıyla bi geleydide bebişimm.
bide normal doğum yapamazmışım sıkı takip edip gerektiğinde alacakmış ihtimal bile vermedi sinir oldumm yaaa

Son düzenleme:

Usg Kagidim yanımda değil ama fl birkaç önde kafa da 1 hafta kadar önde çıktı bu sefer karin çevresi de 1 hafta kadar geride...Aslına bakarsan çok dogru olmayabiliyor ölçümler milimetre hesaplar bebeklerin pozisyonu falan çok etkiliyor... fl×6.5-7 bebeğin boyunu ortalama veriyor az kaldı doğunca göreceğiz ne olduklarını

Hey kimseden neden ses çıkmıyo. Doğurdunuz mu yoksa :)))

mayıs sonu normal doğum anneleri bekleyiste😉
37+3te bebisim 2950gr 46-49cm
Kilosu 10 gün önde giderken zamanla 1 hafta geriye düştü.üzülüyorum böyle olunca 10 günde 150 gr almış minik sercem

Handrake seninle günlerimiz aynı sanırım :)
Biz de dün kontroldeydik. 37 +4 de 3kilo benim fıstık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…