2014 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

23.haftam 77 kilo en tombul kus benim sanirim...70 ile hamile kalmistim

ben şu an 22+6 dayım ve 65 kilodan 76 ya çıktım:( bu hafta egzersiz programına başladım yürüyüş bandı ve gevşeme egzersizleri. bir de her öğlen yediğim gofret ve çikolatalrı kesmeye çalışıyorum. yoksa kapılardan sığmıycam sanırım:) rekor bende sanırım :D

ben şu an 22+6 dayım ve 65 kilodan 76 ya çıktım:( bu hafta egzersiz programına başladım yürüyüş bandı ve gevşeme egzersizleri. bir de her öğlen yediğim gofret ve çikolatalrı kesmeye çalışıyorum. yoksa kapılardan sığmıycam sanırım:) rekor bende sanırım :D

Canim yürüyüş bandı için Dr a danıştin mi sakıncalı olduğunu duymuştum

24. haftayı 59 la bitirdim :31: :3:

22+5 hala 72 lerde seyrediyoruz 1-1,5 kilo almış gorunuyorum bi ileri bi geri gidiyor ibre
Kaçla bitirecegim merak ediyorum 85leri geçmesem bari zaten kocaman popo var tekme atmasa bebek popo da diye düşüncem

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 24.haftadayım 53 ile başladım 58oldum. bu arada bir şey sorucam sizler haftanızı SAT a göremi tutuyorsunuz ultrasonda çıkana göremi benm ikisi farklı çıkıyor cnkü:(

23. haftaya girdik, 2,5 kg aldım :nazar: dikkat etmeye çalışıyorum bakalım... Bu aralar şekere karşı zaafım var..

takma kafana canım inşallah doğumdan sonra fazla kilolarını verebilirsin. bebeğini sağlıkla sıhatle kucağına al da gerisi hallolur... :34:

Bu arada ben de 24. haftayı tamamladım. 59 kiloydum bugün 62 çıktım toplamda 6 kilo :emir_bebek:

Back
X