- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Kızlar merhaba hepinize.KK hep diğer sayflarda yazıyordum ama burayı yeni keşfettim eski bir konu zannediyordum...27.Haftamdayım.Kızımı kucağıma almak için sabırsızlanıyorum.Hepimiz sağ salim sağlıklı şekilde alırız inşallah.Ufak tefek bişeyler aldık bizde kıyafet konusunda.Ana kucağı bebek arabası falan araştırıyoruz.KAfamızda netleştiremedik daha eşimle.
benimde canım sıkkın.her pazar olduğu gibi bu pazarıda yalnız geçiriyorum.zaman çabuk geçse kızım gelsede yalnızlığım bitse
sinirimden çok kötü bişey yaptım
önerebileceğiniz güzel bi film varmı? bari film izleyerek zaman geçireyim
Arkadaslar aranizda emzirme onlugu soranlar vardi e bebekte bugun icin indirime girmis :)
sabahtan beri bebek arabası bakmaktan beynim sulandı resmen. ve hala bi sonuca varamadımBebeğimin ana kucağı olduğu için travel sistem bebek arabası almaktan vazgeçtim. Tam yatarlı baston puset ya da hafif bi bebek arabası almayı düşünüyorum. tripper marka bi de Kraftın star joger modelini beğendim. Bunları bilen kullananınız var mı? Ya da önereceğiniz başka model var mı? Ne güzel her şeylerini tamamlamışsınız bebişlerin biz hala yerimizde sayıyoruz
Haklısın canım onu düşünmemiştim ben. Ben de kırmızı ve lila rengini beğenmiştim şu adreste videosu da var isteyenlere belki fikir olabilir.
http://www.youtube.com/watch?v=OFu5DBQEVvs
Diğer beğendiğim markanın modellei de şunlar ama bunların da tentesi sanki tam kapanmıyo
Eki Görüntüle 969632 Eki Görüntüle 969631 Eki Görüntüle 969633
Ne kadar kararsız oldum ben yaa
Haklısın canım onu düşünmemiştim ben. Ben de kırmızı ve lila rengini beğenmiştim şu adreste videosu da var isteyenlere belki fikir olabilir.
http://www.youtube.com/watch?v=OFu5DBQEVvs
Diğer beğendiğim markanın modellei de şunlar ama bunların da tentesi sanki tam kapanmıyo
Eki Görüntüle 969632 Eki Görüntüle 969631 Eki Görüntüle 969633
Ne kadar kararsız oldum ben yaa
ben bi tv programında duymuştum cnm her ultrasonda çok büyük bi gürültü olurmuş bebek çok korkarmış sık ultrasonu tavsiye etmiyordu o programda.bilgim bu kadar cnmm:)
önerebileceğiniz güzel bi film varmı? bari film izleyerek zaman geçireyim
kızlar ben şimdi de sling istiyorum. kanguru vardı hep aklımda şimdi bunu gördüm doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş çok istiyorumm :)
aranızda ankarada yaşayan hamileler var mı :44:
mrb cnm yaa bebek için alışveriş yapacağım haftaya. nerelere gideyim özellikle mobilya konusunda
ben doğumdan önce mobilya almayacağım için çok araştırmadım canım ama siteler var ankarada istediğin gibi yaptırmak istiyorsan ama gezmelisin bayağa. herkes kafasına göre fiyat verir çünkü orda. onun dışında babymall da mobilya kısmı bayağa indirimliymiş dedi bir arkadaşım ama ben düşünmediğim için gidip bakmadım. ikea nın da çok uygun ve güzel olduğunu söylüyorlar, daha hesaplı olsun istersen oraya bir göz at bence.
kıyafet alışverişini genel olarak internetten yaptım ben, mağaza olarak birşey diyemem ama batıkentte gimsa var orda kıyafetler çok uygun hastane çıkışı vs de var, ordan almıştım birşeyler ben. bebetto satılyorlar çoğunlukla, kalitesi de iyi yani.
aranızda ankarada yaşayan hamileler var mı :44:
tşkler cnm cevabın için gimsayı bende çok beğeniyorum ama bebek bölümüne pek bakmadım daha önce ihtiyaç olmadığı için. sincan da güzel seyler varmış. bir de ulusa bakayım diyorum
Bende sling almayi dusunuyorum. Hem ev icindede takar isimi gucumu yaparim diye dusundum.:)
Çok saçma nasıl böyle devlet hastanesi gibi davranabilir ben olsam hemen değiltirirdim doktorumu. Şikayette ederdim
geçmiş olsun gerçekten dikkatli olmak gerekiyo, öyle diyolarda ne kadar doğru bilmiyorum
oh oh maşallah ne güzel baya kolayladın, ah ah benim daha hiç bişey aldığım yok kimseninde gel alalım dediğide yok ağlayasım geldi birden çok yanlız hissettim kendimi
maşallah gözün aydın çok sevindim
tahlil işi çok sıkıntılı geçiyo gerçekten bide dr hareketleri tuz biber olmuş takma kafana inş pazartesi güzel sonuçlar alırsın dr da daha iyi bi durumda olur
yatıp dinlenecen tatlım inş çok cabuk geçer gerçi bu grip birz zor geçiyo ama hamileyken daha sıkıntılı herşey
maşallah ne güzel büyümüş baya gözün aydın
Onu anlamaya çalışmak ne demek arkadaşım :) Sen ayda 1 gidiyorsun ve en fazla 20 dk içerdesin desek,kesinlikle böyle davranmaya hakkı yok..Aksine seni teşvikle,iyi niyetle uyarmalı kötü birşey bile olsa..Şahsen böyle düşünüyorum..Etrafımızda abuk sabuk konusan nsanlardan bile şikayet edip uzak kalmaktan bahsederken böyle doktora bağlı kalmaman gerektiğini düşünüyorum..Şimdiden değiştirmeni tavsiye ederim..Zaman ilerledikçe doğumdan bahsetmeye başlandığında seni kötü etkilemesini istemem açıkcası..Diğer aksilikler içinde çok üzüldüm,inşallah sonraki kolay geçer..
Güzel günlerde kullanın inşallah :) Şanslı minik,dedesi döktürmüş :) Rabbim miniklerinde,büyüklerinde eksikliğini göstermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?