2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allah hayirlisiyla kucaginiza da almayi nasip etsin insallah...
ana kucagi olarak graco gunga aldik ama siftahi acmadik kutusu bile kapali daha...
ön tekerlekleri dönen arabalar daha rahat surmesi annenin sirti icinde daha iyi ben ABC design viper s4 aldim...
burda http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=681126 aldiklarimizi paylasiyoruz sizede fikir olur sizde aldiklarinizi paylasirsanz hem bizlerede fikir olmus olur

benimde canım sıkkın.her pazar olduğu gibi bu pazarıda yalnız geçiriyorum.zaman çabuk geçse kızım gelsede yalnızlığım bitse

sinirimden çok kötü bişey yaptım

Ben yanliz degilim bu aralar sukur kizkardesimi turkiyeden getirttik yanimiza...
ama ondan önceleri hep yanlizdim gurbetteyim annem babam ailem kimsem yok esimin ailesi var onlarda pek aramaz sormaz
kizkardesim gidincegi gunu simdiden dusunuyorum cok zor olucak diye :2: insallah yoklugunu cok hissetmem yine bebegim unutturur herarlde bana...

önerebileceğiniz güzel bi film varmı? bari film izleyerek zaman geçireyim

Bos vaktin olursa my sassy girl kore filmi altyazili izlemeni öneririm kore filmleri cok guzel hep izlerim özellikle duygusal filmlerinde gunlerce aglatir uzer:2: öyle bir film izlemeni tavsiye etmiyorum önerrdigimi izle bol bol gulmek garantili romantik komedi

Bende yerimde sayiyorum valla esim durduruyor beni anakucagi bebek arabasi ve kiyafetleri disinda hicbirye almadik
yatagi nevresimi bakim urunlerimiz sut sagma makinesi ve ihtiyaclari saymakla bitmeez varda var daha
arabaya gelince ABC design viper 4s aldik ama siftahi acmadik sekil olarakta cok guzel vaktin varsa bi gun bebek magazasina gir ve sor saticilarin önerdikleride önemli onlarin hepsinin dedigini kafanda toplarsan istedigin modeli rahatca bulabilirsin...
en önemlisi ön tekerlekleri dönebilen al hem surmesi rahat hem sirtini agritmaz.

3 tekerlekler genelde tek yönlu olarak kullaniliyor oyuzden almadim ben bebegi özellikle 6 aydan önce görerek arabayi surmek daha mantikli yuzune bisey duser ruzgarli havalardi derken cift yönlu olmasi sart

kızlar ben şimdi de sling istiyorum. kanguru vardı hep aklımda şimdi bunu gördüm doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş çok istiyorumm :)

kararsız olan tek sen değilsin canım bende çok kararsızım.

ben bi tv programında duymuştum cnm her ultrasonda çok büyük bi gürültü olurmuş bebek çok korkarmış sık ultrasonu tavsiye etmiyordu o programda.bilgim bu kadar cnmm:)

Ciddimi ya ben hamileligimden bu yana ilkkez 3 haftadir girmiyorum ultrasana hep bi bahaneyle kosa kosa gittim her hafta merakimdan hep ayy dogana kadar gitmem ama dorumu bu ya yavrum icerde korkuyosa yani uzuldum

mrb cnm yaa bebek için alışveriş yapacağım haftaya. nerelere gideyim özellikle mobilya konusunda

ben doğumdan önce mobilya almayacağım için çok araştırmadım canım ama siteler var ankarada istediğin gibi yaptırmak istiyorsan ama gezmelisin bayağa. herkes kafasına göre fiyat verir çünkü orda. onun dışında babymall da mobilya kısmı bayağa indirimliymiş dedi bir arkadaşım ama ben düşünmediğim için gidip bakmadım. ikea nın da çok uygun ve güzel olduğunu söylüyorlar, daha hesaplı olsun istersen oraya bir göz at bence.
kıyafet alışverişini genel olarak internetten yaptım ben, mağaza olarak birşey diyemem ama batıkentte gimsa var orda kıyafetler çok uygun hastane çıkışı vs de var, ordan almıştım birşeyler ben. bebetto satılyorlar çoğunlukla, kalitesi de iyi yani.

tşkler cnm cevabın için gimsayı bende çok beğeniyorum ama bebek bölümüne pek bakmadım daha önce ihtiyaç olmadığı için. sincan da güzel seyler varmış. bir de ulusa bakayım diyorum

tşkler cnm cevabın için gimsayı bende çok beğeniyorum ama bebek bölümüne pek bakmadım daha önce ihtiyaç olmadığı için. sincan da güzel seyler varmış. bir de ulusa bakayım diyorum

evet ulusta kesinlikle hem çeşit bol olur, hem de fiyatlar uygun olur sanırım. benim oralara işim düşmüyor pek ters geliyor bana ama bebek şekeri falan için gitcem sanırım, orada çok uygunmuş

Çok saçma nasıl böyle devlet hastanesi gibi davranabilir ben olsam hemen değiltirirdim doktorumu. Şikayette ederdim

canim bu aydan sonra naparim ben bilmiorummmmmm hangu dr kabul eder cok cok kafya taktim napicam bilmioruuuummm......

ewet tatlim okadar hazirlamistim kendimi ama 5 kez delinipte aliininca kan zaten yiprandim ustune dr we 2 saat aclik bi de oncesi war...allahim hepimizin islerinni hayira soksun cok zor gunler gecirioz zaman zaman ve geciricez daha allahim sana siginiorum )))

cok sagol hayatim bakalim yarin gittigimde ozellikle cikicam yanina sonuclari yada baska.sei bahane.edip bakalim nasil bir ilgi gorucem.....esimde cok takildi bir kez kez daha bu tarz bir sekile maruz kalalim bitmistir bu dr fasli baska yere dio....(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…