- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
Sende haklısınm tatlım , benım de kayınvalıdem cok heveslendı tutmasam en son geldıgınde alıp goturecektı hepsını yıkayım utuleyım getırım dedı :) Erken daha dursun onlar ben hevesımı almadımmmm dedım de vermedım ...
( ben bakıyorum onlara arada )
En kotu ben yapamasamda kv yapmaya nıyetlı bende ona guvenıyorum :)
amin canım.sanırım aynı durumdayız sadece farkımız.eşim benle yaşıt.evin en küçük çocuğu.bizden büyük yiğeni var eşimin:))yaştanmı bilmiyorum yoksa çok görmüş ve yaşamışlıktanmı kaynaklanıyor onuda bilmiyorum ama hayatı bilen insanlarla olmak çok güzel bişey...
Canım ben de utanıyorum artık hareketlerinden felan, ben de kapatıyorum karnımı sürekli nazar değmesinden korkuyorum
arkadaşlar merhaba,
ben bişley sormak istiyorum, bebişlere aldığımız kıyafetleri nasıl yıkıyorsunuz? bebek için özel deterjan tabiki alacağız ama elde mi yıkıyorsunuz, makinede mi?
Masallah Rabbim eksikliklerini göstermesin size torunlarinin buyuyup evlendikleri gunleride gösterir insallah ...
Böyle insanlarin laflarini duydukca kiskaniyorum sanirim :))
kayinbabamin tek kizi var oda babasinin lafini dinlemeyerek biriyle evlendi ogunden beri kiz oldugunu ögrendiginizde bile kurtaj yapin ama dogmasin demisti Insallah o lafinin bedelini agir öder o lafi yuzunden bebegimin kiz olduguna bile sevinemedik esimle esimde az baba lafi dinleyen biri degil ama bukadarini dinlemekte fazla ama detaylara girmek istemiyorum dusundukce bile zoruma gidiyor
Allahim hangi evlat bizim icin hayirliysa onu versin ama kaynanam kayinbabam gibi insanlardan da tiksiniyorum adeta
Benimkide 2 hafta öncesine kadar cok hareketliydi sizinki gibi tembellestimi ne önceki gibi yumruklamiyor
Bebeğim az kıpırdıyor, kıpırdamıyor, çok kıpırdıyor şimdi de derdimiz bu oldu. Allah hepimizin bebeğini korusun takmayın kızlar :)
gerçi bir kaç hafta önce da ben böyle düşünmüştüm. bir yere uzandım. çok uzanınca kordon kopabilir dedi büyükler. ben de bebeğim çok kıpırdıyo mu can çekişiyo mu diye dinledim az kıpırdadı sonra da 7,8 saat hiç kıpırdamadı. geçmek bimeyen saatler olmuştu :)
Ben izne ayrıldım artık ev hanımıyım demiştim ya yaklaşık 3 haftadır evdeyim, büyük bir şehirde yaşamama, sürekli gezmeme rağmen, hatta ev temizliği yemek gibi işleri daha çok aksatıyorum artık, sıkılmaya başladım. sanırım ev hanımı olmak bana göre değil
bende aynı senin gibi düşünmüştüm ama eşim istemedi,bende kafamdan attım eylülü
Aaaa evet canım ya hiç bu açıdan düşünmemiştim, :) isim konusu biraz da insanın o isimdeki tanıdıklarıyla da ilgili heralde benim tanıdığım 2 eylül var 2 si de azcık hüzünlüdür ama Eylül tabiki çok hoş bir isim ve o isimdeki herkes de aynı olacak diye birşey yok :) yani düşünülebilecek bir isim bence de :)
işte oğlumun odası
Çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah :)işte oğlumun odası
işte oğlumun odası
Evet aslında insan o isimde başkaları varsa direk onlarla bağdaştırıyor. Allahtan benim yok hiç eylül diye bi tanıdığım
Vala kızlar artık daraldım sizce hangi isimler daha güzel bana da bi el atın.
Bade
Öykü ( aşkımızın öyküsü diye bi anlam kattım bunada)
Cemre
Ceren
Eylül
Yaren( bu ismi önceden de severdim aslında ama geçen kayınvalidem bunu taksanıza babaannesi taksın ismini nolur gibi bi anda patlayınca acayip soğudum :) kızımın ismini ben takmak istiyorum başkası niye taksın ki)
Böyle garip hallerdeyim işte
1 bardak sute 1 tatli kasigi bal ekle ic sonra sol tarafina dogru uzan yarim saat icinde bebek oynar benimkide hareketsiz kalinca öyle yapiyorum ve fazlasiyla oynuyor
Evet aslında insan o isimde başkaları varsa direk onlarla bağdaştırıyor. Allahtan benim yok hiç eylül diye bi tanıdığım
Bade
Cemre
Ceren
Eylül
Yaren( bu ismi önceden de severdim aslında ama geçen kayınvalidem bunu taksanıza babaannesi taksın ismini nolur gibi bi anda patlayınca acayip soğudum :) kızımın ismini ben takmak istiyorum başkası niye taksın ki)
Bade
Cemre
Ceren
Eylül
ayy bi anda kendi yaşadıklarım geldi aklıma nerdeyse derdimiz aynı canım tek fark beni millete değilde eşime kesiyolarbizde düğün zmanı nişanlılık döneminde cok kavga ettik cok tartıştık kaynanam ve annem hala konuşmuyorlar ve hala eşimle aramızda senin ailen benim ailem kavgası ediyoruz ama hep kaynanam yüzünden allah kimseyi cahillerle karşılaştırmasın cahille uğraşması cok zorrrrrrrrrr
Allah abhavale ediyorum boyle insanlarI Allah onlara bizi unutturacak dert versin diyorum,her mutlu gununde sikinti kavga sebebi,dugunde ev almissin mevlut okutayim diyosun mubarek mevlutte,yavrunun dogum gununde,dis hediginde,sunnetinde ahhh ahh rabbim sen bizim yanimizda ol yarsimcimiz olll cok sinirlendim arkadasim tahammulum kalmamis artik
bende hareket etmiyor diye endişeliyim.
çok az hareket hissettim mesai bitimi doktora gideceğim.kendi doktorumda yokmuş ama nöbetçi doktora gideceğim.
allah kolaylık versin çok zor gerçektende durum ben okurken bile sıkıldım.
bebek için özel deterjanla makinada yıkıyorum ben
hepimizin kayınvalidesi ile ilgili farklı bir sorunu var benimki gelmez gitmez pek zaten normalde ne etliye ne sütlüye durumundadır karışmaz etmez bebek içinde çok şaşırmıyor alışveriş falan yapmadı bir iki yelek örüyor zaten parası gidecek diye aklı çıkacağı için pek birşey alacağını da sanmıyorumama benimkinin ilginç bir durumu var ki ağzının ayarı yok özellikle oğluna karşı eşim bebek konusunda inanılmaz hevesli ve ilgili görmemişin çocuğu olacak diyo eşime o da ilk herhalde ama kaldı ki 10 tane olsa sana inat hepsine şaşırıcam diyo bana hiç gerek kalmıyo ana oğul kendi kendilerine çekişiyorlar... benim kayınvalidem ilk evlendiğimizde bana sizin çocuğunuz olmaz oğlum bebekken ateşli hastalık geçirdi dedi ve düşünün ilk hafta eşimin hayatı boyunca hiç duymadığı birşey hemde bu ben evlendikten 3 ay olmadan hamile kaldım kendi söylediği ile kaldı yine de kötü bilmiyorum eşimin annesi ilginç bir kadın deyip geçiyorum.
kızlar oğlumun adını acaba ATLAS HAN mı koysak nasıl. hoşuma giti soyadı ile fonetik uyumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?