canım ben aşılarımı oldugumda bir sonraki randevu şu o zaman gelin demişti ama bende gitmeyeceğim çünkü hiç bir şey yapmıyor. soru soruyor kendi oraya yazıyor. beni aydınlatıcı bir çalışması falan olmuyor kendi dr. yaptıklarını benden öğrenip yazıyor gıcık oldum. ondan bende gitmicem bu ay.kızlar bişey soracağım dün sağlık ocağından ebe aradı aşılarım tam vurulmayacak bana ama konrole çağırıyor bikaç gündür dayanılmaz kraplarım var kızımı bile okuldan almaya zor gidip geliyorum sağlık ocağı biraz uzak dolmuş vs yok giden eşimde arabayla gitmiş off gitsem mi gitmesem mi tansiyonuma bakıyor bişeyde yapmıyor yolda kramp girerse diye korkuyorum sizide cağırıyorlarmı sağlık ocağından
keşke benim hemşiremde öyle olsa ama değilbenim hemşirem tansiyona bakıyor.kalp atışlarını dinletiyor.normal olup olmadığını sölüyor.idrar tahlili mutlaka yapıyor.ödem varmı yokmu bakıyor.o ay dikkat etmem gerekenleri sölüyor.bilmiyorum en azından benim içimi rahatlatıyor.bide eşlerimiz iş arkadaşı.güvenerek gidiyorum.
canım ben aşılarımı oldugumda bir sonraki randevu şu o zaman gelin demişti ama bende gitmeyeceğim çünkü hiç bir şey yapmıyor. soru soruyor kendi oraya yazıyor. beni aydınlatıcı bir çalışması falan olmuyor kendi dr. yaptıklarını benden öğrenip yazıyor gıcık oldum. ondan bende gitmicem bu ay.
Bende vitaminleri düzensiz alanlardanım ..........acaba bebek için bir sıkıntı olurmu demekten kendimi alamıyorum ama.....
Bende vitaminleri düzensiz alanlardanım ..........acaba bebek için bir sıkıntı olurmu demekten kendimi alamıyorum ama.....
bende sadece kan ilacı alıyorum.Vitamin kullanmaya gerek yok demişti doktor.
canım merhaba, yazını okurken dikkatimi çekti tire süt demişin izmir tire mi?
kızlar isimleri düşündüünüz mü
anket falan açabiliyormuyuz?
ben ediz ile alperay isminde çok kararsızım sizce hangs güzel.
kızlar bişey soracağım dün sağlık ocağından ebe aradı aşılarım tam vurulmayacak bana ama konrole çağırıyor bikaç gündür dayanılmaz kraplarım var kızımı bile okuldan almaya zor gidip geliyorum sağlık ocağı biraz uzak dolmuş vs yok giden eşimde arabayla gitmiş off gitsem mi gitmesem mi tansiyonuma bakıyor bişeyde yapmıyor yolda kramp girerse diye korkuyorum sizide cağırıyorlarmı sağlık ocağından
Cnm renkli yada normsl cikti alirsin zor bisey degil ama erken yaptiracaksan isimi belliyse ismini yazirsanda olur tarih olmasin dersen
kızlar bişey soracağım dün sağlık ocağından ebe aradı aşılarım tam vurulmayacak bana ama konrole çağırıyor bikaç gündür dayanılmaz kraplarım var kızımı bile okuldan almaya zor gidip geliyorum sağlık ocağı biraz uzak dolmuş vs yok giden eşimde arabayla gitmiş off gitsem mi gitmesem mi tansiyonuma bakıyor bişeyde yapmıyor yolda kramp girerse diye korkuyorum sizide cağırıyorlarmı sağlık ocağından
Düzenli kullanmıyorum canım sadece çok yoğun çalıştığım ve iyi beslenemediğim zamanlarda alıyorum,2 doktor değiştirdim ben ikisi de vitamin vermedi beslenme düzenimi anlatınca (malum biraz koca boğazlıyım da :) ) ama doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum umarım çocuğuma olumsuz bir yansımaı olmamıştır. Amannnn bacım bu hamilelik değişik bişi zaten her kafadan ayrı ses çıkıo ne yapacağımızı şaşırdık valla allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
meerhaba arkadaşlar bebegım olsun dıye [13 yıldır olmuyorda]500 yasıne nıyetlendım ..bana yardımcı olurmusunuz..
evet canım izmirde yaşıyorum endoğal süt olarak tire yarım yağlı içiyorum. yogurt sütü var onlada yoğurt mayalıyoruz. arada foça yoğurduda yiyorum:))
kızlar bebeğin hareketlerini vajina bölgesinde hsseden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?