Günaydın canım..Evet bence de guzel seyler konuşalım..insanların telkin ve sorularından hepimiz sıkılıp bunalıyoruz cok normal ama bence oyle söylemesi cok ayıp..en azından bana gore oyle o kişi kim olursa olsun ki o benim yüzde yüz eminim..cunku ilk defa çalışmakla ilgili bisey yazdığımda yine aynı tıp saldırıyla karşılaşmıştım..bu konu burda bitsin cunku hepimizin canı sıkılmasın burada ne konuşulursa konuşulsun herkese tesir ediyo normal olarak..sen cok olgun ve anlayışli bi insansın tatlı tatlı ilgilendiğin için sagol canım..eminim cok sabırlı ve tatlı bi annesin..Canım günaydın, domatespatates girmemiştir topiğe, okumamıştır belki. Sana dememiştir o lafı hiç sanmıyorum.
Belli ki o da kendini sürekli eleştirip saldıranlardan çok sıkılmış ve içini buraya dökmek istemiş. O insanların geneline hitaben kızgınlıkla bir kelime kullandığını sanıyorum. Sana özel olarak söylediğine ihtimal vermiyorum hiç.
Neyse konuyu deşmek istemiyorum, güzel şeyler konuşalım. Hiç kırmayalım birbirimizi, topic dışında zaten çok zor insanları idare etmek, burası rahatlayabildiğimi içimizi dökebildiğimiz tek yer oldu nerdeyse.
Ben çok yorulduğumda hissediyorum:26: Ütü yaptım mesela dün uzunca,sonra hemen uzandım..Çok aşağıda oluyor,çok garip hissediliyor o zaman hareketler..
Sana da doktorun minik aşağıda demiş ya o geliyor şimdi aklıma,kontrole kadar az daha dikkatli olayım bende..
kızlar gittim geldim zorlada olsa sağlık ocağına dün arıyor ebe gel yarın diye bugün gidiyorum izinli töbe töbe nasıl iş yapıyorlar pazartesi giderdim bilsem neyseki başkası ben yapayım kontrolleri dedi tansiyonuma baktım bebeğin kalp atışlarına kilo herşey iyi dedi idrar kültürü yaptı yine lökosit cıktı dr göster dedi bende kendi dr gösteririm dedim ihmal etme erken doğum sebeplerinden ihmal etme dedi benim daha kntrolüme 2 hafta var ne yapsam ki gitsem mi kendi dr acaba akıntım cok gerçekten arada kasık ağrımda oluyor korkuyorumda bu arada 5 kilo aldığımı görünce 8-9 kiloyla bitirirsin hepside doğumda gider bebişi besliyosun demekki dedi bir ona sevindim
ben cnm sanki orda oynaşıyor dr soruyorum dönüyordurkızlar bebeğin hareketlerini vajina bölgesinde hsseden var mı?
benmde bu salı gitmemi söylediler ama sanırım gitmem, rutin kontrol çünki, biey yok, zeni zorlayacaksa gitme bence.
gittim cnm zorlada olsa
vitamin çok öenmli değlmiş zaten, ama demir ilacı çok önemli die biliyorum, sen brde iyi yiyormuşsun maşaallah.
amin cnm hepimizin cuması hayırlı olsunharırlı cumatlalar tatlı bebişlerin güzel anneleri
Allah bugünümüzü hayırlı eylesin güzel haberler almayı nasip etsin, bize ve bebişlerimize sağlık sıhat huzur versin kötülüklerden bizi korusun
ay bende ütü ölüm gibi geliyor ama dr bebek aşağıda yada problem yok dediyse korkma cnm ama yinde dikkat et yorulmamaya calışBen çok yorulduğumda hissediyorum:26: Ütü yaptım mesela dün uzunca,sonra hemen uzandım..Çok aşağıda oluyor,çok garip hissediliyor o zaman hareketler..
Sana da doktorun minik aşağıda demiş ya o geliyor şimdi aklıma,kontrole kadar az daha dikkatli olayım bende..
bende doktora güvenemedim pazartesi için başka bir hastaneden randevu aldım çok sabırsızlanıyorum, inşallah herşey yolunda der.
bana dua edin kızlar..
Lokosit cok yüksek çıkmadığında sorun olmuyo bildigim kadarıyla keske ordaki doktora bi danissaydin canım..doktorunun telefonu falan yok mu bi sorsaydın? Eger gercekten yuksekse tedbir alınır..kilona bende sevindim:)kızlar gittim geldim zorlada olsa sağlık ocağına dün arıyor ebe gel yarın diye bugün gidiyorum izinli töbe töbe nasıl iş yapıyorlar pazartesi giderdim bilsem neyseki başkası ben yapayım kontrolleri dedi tansiyonuma baktım bebeğin kalp atışlarına kilo herşey iyi dedi idrar kültürü yaptı yine lökosit cıktı dr göster dedi bende kendi dr gösteririm dedim ihmal etme erken doğum sebeplerinden ihmal etme dedi benim daha kntrolüme 2 hafta var ne yapsam ki gitsem mi kendi dr acaba akıntım cok gerçekten arada kasık ağrımda oluyor korkuyorumda bu arada 5 kilo aldığımı görünce 8-9 kiloyla bitirirsin hepside doğumda gider bebişi besliyosun demekki dedi bir ona sevindim
tatlıyız dimi :)
sen kaç kere vuruyorsun peki insülünü.[/QUOT
Evet talıyız cok tatlı anneler olucaz :)
Canım ben sabah ve oglen yemekten once sabah 14 unıte oglen 3 unıte yapıyorum bu humalın n kısa surede 15 dakıka da kana karısıyor o nedenle yemekten once yapıyorum . Bırde gece 10 da 12 unıte yapıyorum bu baska tur bır ınsulın kana 10-12 saat te karısıyor sabah sekerımın dusmesıne yardımcı oluyor guya hıc dusuk cıkmıyor ama :)
,
Canım günaydın, domatespatates girmemiştir topiğe, okumamıştır belki. Sana dememiştir o lafı hiç sanmıyorum.
Belli ki o da kendini sürekli eleştirip saldıranlardan çok sıkılmış ve içini buraya dökmek istemiş. O insanların geneline hitaben kızgınlıkla bir kelime kullandığını sanıyorum. Sana özel olarak söylediğine ihtimal vermiyorum hiç.
Neyse konuyu deşmek istemiyorum, güzel şeyler konuşalım. Hiç kırmayalım birbirimizi, topic dışında zaten çok zor insanları idare etmek, burası rahatlayabildiğimi içimizi dökebildiğimiz tek yer oldu nerdeyse.
Günaydın canım..Evet bence de guzel seyler konuşalım..insanların telkin ve sorularından hepimiz sıkılıp bunalıyoruz cok normal ama bence oyle söylemesi cok ayıp..en azından bana gore oyle o kişi kim olursa olsun ki o benim yüzde yüz eminim..cunku ilk defa çalışmakla ilgili bisey yazdığımda yine aynı tıp saldırıyla karşılaşmıştım..bu konu burda bitsin cunku hepimizin canı sıkılmasın burada ne konuşulursa konuşulsun herkese tesir ediyo normal olarak..sen cok olgun ve anlayışli bi insansın tatlı tatlı ilgilendiğin için sagol canım..eminim cok sabırlı ve tatlı bi annesin..
canım lökosit kaç çıktı.benim 1 çıkmıştı bol bol su iç dedi sadece.
canım herşeyin hayırlısı üzülme .allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar benim yaşadıklarımı düşün.
ayy bende ağlay ağlaya izledim rabbim sen ne büyüksün.
Merak etme canım bi kapıyı kapayan Rabbim birini açar dediğin gibi ..
Teşekkürler kızlar inşallah dediğiniz gibi olur. Bir işim olsun sabah 8.00 akşam 17.00 maaşının da çok çok fazla olmasına gerek yok, yeter ki beni kayınvalidemlerin eziyetinden kurtarsın...Canim bunalıma kendini sıkma böyle yaparak çok güzel günler getireceğiz miniklerimize sağolsun kimseye kurmaya vaktimiz olmayacak
Tatlım sen de dersane öğretmeni misin branş kurum şehir???
Üzülme canım allah herkesin gönlüne göre versin kimbilir nasıl bir bereketli kazançla gelecek minigin
Kaç haftaliksin ki tatlım bundan sonra minikler her hafta 150 200 gr alarak ilerleyecekler hatta son zamanlarda 250 gr alacaklar
canım benmde ilk doğumum tam bilmyiorum ama 38 haftayı doldurunca alıyorlar diye biliyorumkızlaaarrr kimse yok mu
kızlar gittim geldim zorlada olsa sağlık ocağına dün arıyor ebe gel yarın diye bugün gidiyorum izinli töbe töbe nasıl iş yapıyorlar pazartesi giderdim bilsem neyseki başkası ben yapayım kontrolleri dedi tansiyonuma baktım bebeğin kalp atışlarına kilo herşey iyi dedi idrar kültürü yaptı yine lökosit cıktı dr göster dedi bende kendi dr gösteririm dedim ihmal etme erken doğum sebeplerinden ihmal etme dedi benim daha kntrolüme 2 hafta var ne yapsam ki gitsem mi kendi dr acaba akıntım cok gerçekten arada kasık ağrımda oluyor korkuyorumda bu arada 5 kilo aldığımı görünce 8-9 kiloyla bitirirsin hepside doğumda gider bebişi besliyosun demekki dedi bir ona sevindim
kızlar şimdi devlet hastanesini aradım test sonuçlarım çıktımı diye. çıkmış değerleriniz güzel dedi. açlık 77 kahvaltı yapıp ölçtürdüğüm ise 84 çıkmış kahvaltıda 1 bardak süt 1 yağda yumurta beyaz peynir burgu peynir zeytin domates tereyağ bal yemiştim yani standart bir kahvaltı. bu değerlere göre sıkıntı görünmüyo ama dr beyle görüşün dedi. hiçte canım gitmek istemiyo. gitmesemmi ki
bu arada 50 ml lik yüklemem 151 çıkmıştı
Ben 73le kaldim simdi 76 bucuk geliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?