2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
cnm ben ac karnıma kan verdim sonra şekerli suyu içtim 1 saat sonra kan verdim verdikten sonra bişeyler yedim senin değişik mi yaptılar testini benim o arada bişey yememe müsaade etmediler seker yüklenince
yok canım onu ilk yaptırmıştım 151 çıkmıştı 50 ml şekerli su testi. sonra 100 lük yaptılar oda 2. ve 3. saatler yüksek çıkmıştı. drum endokrine sevketti. onlar yükleme testiymiş. bu taramam testi. bi aç karnına bide normal kahvaltını yapıp 1 saat sonra veriyosun onlardada bişey çıkmamış anladığım kadarıyla. dr ne der bilemiyorum ama. görüşmedim henüz eriniyorum gitmeye

canım ben ızmırde yasıyorum kemeraltında hersey var. ama benım 10 dkdan fazla ayakta durmam yasak bir de kemeraltı cok kalabalık. hangı sıteden aldın canım ben de ordan alayım.. ben bakıyorum. sadece keçe satıyorlar. ben senınkı gıbı mıknatısı tulu boncugu hepsı bıryerden gelsın ıstıyorum. fıyatları nasıl.keçeyı kendımız alıp yapsak cok uyguna gelır bır de daha güzel yaparız. 5 mm keçe en uygunu oluyor.nette satılan hazır keçe süslerı 2-3 mm çok ınce[/QUOTE]

bende izmir de yaşıyorum.

ben de zaman bulupta kemeraltına inemedim. netten sipariş verdim. sık kullanılanlarda kayıtlı idi aslında keçe aldıdığım yer ama silmişim. geri dönüşümden ancak ipekyolu design ile kumasci.com u buldum ama ben ordan almamıştım. diğer tül,mıknatıs isim yazısını kurdeleyi vs. de cicekmalzemeleri.com dan aldım ama keçeleri dediğim gibi başka yerden almıştım ama hatırlayamadım

sitelerin adresini bulmaya çalışırken de susmalzemeleri .com u buldum orda da bayağı birşeyler var gibi duruyor.

ben 2 çeşit keçe çalıştım. araba ile yelkenli yaptım. ama keçeleri ince aldığım için yelkenli de çift kat kullandım. arabada da çift kat yapıp içini pamukla doldurdum. daha sonra resimleri paylaşırım.

canım senin adına sevindim,bundan sonra yediklerine biraz dikkat edersin olur biter.
senin doktor 50 lk yüksek cıkınca 100 lük testi kendisi mi yaptı,ben de c.tesi gideceğim dahiliyeye,benim doktoruma kalsa agzından lafı cımbızla alırız.

bende doktora güvenemedim pazartesi için başka bir hastaneden randevu aldım çok sabırsızlanıyorum, inşallah herşey yolunda der.
bana dua edin kızlar..

İnşallah yolunda gider,Allah güzel haberler nasip etsin..Benimde yakında kontrol şimdi kendimi çok da korkutmayım diyorum bir yandan :)

Ben kendimi bildim bileli çok severim ütüyü :) Bilemiyorum neden ama annemde hep güler..Ama şimdi gerçekten yaslanmadan bile çok uzun oturunca sıkıştırıyor minik.. En son 29 Ocakta gitmiştim herşey normaldi..Şubatın 3 ünde gideceğim doktora,inşallah bu hissettiğimde zaman zaman normaldir..Tedirgin olduğun ufacık birşeyde gel demişti ama gitsem mi bilemiyorum:44:

evet canım kendi dr um istedi 100 lükte. oda yüksek çıkınca endokrine gönderdi. inşallah seninde bi sorun çıkmaz

Cnm numarası varsa doktorun arayabilirsin ben öyle arayıpdeğerlerimi söylüyorum oda şu ilacı al iç diyor içiyorum

32+0 da alacaksın canım raporu. Doğum izininide alsan çalışmaya devam raporunda alsan benim bildiğim 32+0 da almak zorundasın.

???? neler oluyor?

kızlarr dr umla görüştüm şuan bişey yapmamıza gerek yok dedi. diyet falanda vermedi 1 ay sonra tekrar kontrol edelim dedi ama. çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah hepiniz tez zamanda kurtulursunuz bu şekerden

he canım ya evet, aylardır yemedim içmedim uykularım kaçtı, hep bi fırsat kolladım senin nickini yazdım duvarlara unutmayayım yeri geldiğinde bi daha üstüne gideyim, hakaret edeyim, linç mantığıyla insanları kışkırtayım, onu bi daha bi daha üzeyim dedim hep.

ya benim yazdığım yazının ana fikri zaten sağdan soldan herkesin kendine ait fikri doğru bilip dayatması üzerine hissettiğim baskıydı. yoksa kimsenin söylediği üzerine düşüncelerimi ya da eylem planımı değiştirmiyorum. benimsemediğim fikre de saygı falan duymuyorum. ha arada gerizekalı demeyeydim iyiymiş orda baya bi gaza gelmişim sanırım kusura bakma, her düşündüğümü dile getirmemem gerektiğini henüz öğrenemedim, ama ilerleme kaydediyorum neyse ki, mesela senin yazından sonra başka biri işkoliklik adı altında kendince benim düşüncelerimi, planlarımı küçümseyip eleştirmiş ya, bilsen neler geçiyor içimden, ama yazmıyorum, peki napıyorum? kokulu öpücükler yolluyorum kendisine :)))

sigaralı sımayli kullanmasak :))
durduk yere aklımıza getirmesek
ayrıca makarna candır :)

Senin yaptığını sana yapmışım bak içinden neler geçmiş.. kokulu öpücükler falan
bence sigarasızlık başına vurmuş.. sarma millete boşuna.. belli sinirlerin bozuk.. nasıl istersen öyle büyüt çocuğunu, arada kendin de nemalan tabi.. ben de seni öpüyorum

bende sadece kan ilacı alıyorum.vitamin kullanmaya gerek yok demişti doktor.

haklısınız bundan sonra daha dikkatli alacağım...herşey bebişlerimiz için.......

oğlumun doğum gününde kız kardeşim tablet aldı üstüne bikaç takım aldı kaynanamlarda sordular kim aldı diye bende kardeşim aldı dedim hala daha bebeğe ne lazımsa söyle abla bişeyinide ben alim diyo dedim ee parası vardır alıyodur diyo Allahım yaaa halbuki kardeşim eve koltuk aldı kendine telefon kardeşime ve oğluma tablet maaş hep taksitte kendine bişey kalmıyo genede uğraşıyo kız...neyse ben zaten kaynanam belki utanır diye demiştim ama nerde üstüne demezmi şimdi bişey almayın doğunca alırsın diyooğlumda bile 1 yaşına gelince bi yelek getirmişti düymesi falan bile yoktu....neyse Allahtan köy zamanı geliyo gidicek bidahaki kışa kadar rahatım

bende dün oğlumu gezdirim hemde bebişe bişeyler alim diye dolaşmaya çıktık eşim demezmi annemi de ara hiç biyere gidemedim diyo sonra gelin beni çağırmadı demesin diyo tabi bende bütün heves kaçtı dayanamadım annenin yanında ben bişey alamam alma şimdi diycek dedim eşimde belki sen alırken oda bişeyler alır diyo safım benimneyse aradım ama dua ediyom gelmesi diye Allahtan yemek yapıyomuş keşke akşam haber verseydin gelirdim dedi teli kapadım şükürler olsun Rabbim dedim

kızlar daha önce söylemiştim ben beşik almıycam halam vericek sadece kızı yeni doğduğunda kullandı 1.5 yaşında kızı
ama o beşiğe dönence falan takmamıştı sizce bu beşiğe dönence takılırmı takılmazsada obuna uygun asılan oyuncak biliyomusunuz bebişin ilgisini çekebilicek

HEPSİ BİRBİRİNİN AYNISI CANIM. AL BİRİNİ, VUR ÖBÜRÜNE...
(anaaaam böyle bol keseden konuşuyom, bizde kaynana olcaz, Allah bize (bana) merhamet versin. gelinimi üzmeyeyim:)

Ben her insanoğluna insan diye saygı duyarım fikrini benimsemem gerekmez illa..bise degil canım..bunu demen yeterliydi kusur ne demek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…