- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
galiba oldu kaygılı bak ne hoş demielisa günaydın :) nasılsın ?
Olmus canım :)yok olmuyo elisa yada oluyo benmi göremiyorum:)neyse ne yapak hevesim kaçtı zaten:)
Günaydın tatlım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın canım :)elisa günaydın :) nasılsın ?
sağol canım senin yardımınlaOlmus canım :)
Rica ederim canım ne demek her zamansağol canım senin yardımınla
hayırlı olsun sağlıklı doğsun inşRahis hamile canim:))
aynen hiç sevmedimcok sacma bişi olmuş burası canım zaten
nasıl gidiyo belirtiler varmı cnımRica ederim canım ne demek her zaman
Canım bacak ağrım devam ediyor ve şuan midem kötü bulanıyor gibi ama kahvaltı yapmadım sadece bır kac kasık yogurt yedım ona bağlıyor bulantı için erken cunku suan sende durumlar nasıl canımnasıl gidiyo belirtiler varmı cnım
sağol canım senin yardımınla
Günaydın tatlım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın canım :)
sana ayrıca teşşekürler canım :):)NASIL YANİ BENDE YARDIMCI OLMUŞTUM:)
bende sivilcelerden başka bişi yok maalesef ben kan testi yaptırmayı düşünüyorum 18 de bakalımCanım bacak ağrım devam ediyor ve şuan midem kötü bulanıyor gibi ama kahvaltı yapmadım sadece bır kac kasık yogurt yedım ona bağlıyor bulantı için erken cunku suan sende durumlar nasıl canım
Ohhh ne güzel olur canım tv izliyorum diyorum ohh millet ne güzel çay bahçelerinde yeşilliklerinde muhabbet ediyorlar rahatlıyorlar bizde aynı rutın hayat ıs ev ı ve cocuk cabaları o kadar coookk ıhtıyacımız varkı keske oyle bırsey olsa ve yenılensek :)bende iyiyim şöyle bugünü bizim topiğe verseler şarkılar dinlesek çaylar içsek kızkıza sohbet muhabbet etsek şöylee güneşli çiçekli bahçede çimlerin arasında öyle çok yorulduk ki işler çocuk çabaları beklentiler bi gün hüzün bi gün sevinç şöyle kendimizi resetleyip rahatlasak :)
ayy hayaline bayıldımbende iyiyim şöyle bugünü bizim topiğe verseler şarkılar dinlesek çaylar içsek kızkıza sohbet muhabbet etsek şöylee güneşli çiçekli bahçede çimlerin arasında öyle çok yorulduk ki işler çocuk çabaları beklentiler bi gün hüzün bi gün sevinç şöyle kendimizi resetleyip rahatlasak :)
bende sivilcelerden başka bişi yok maalesef ben kan testi yaptırmayı düşünüyorum 18 de bakalım
inşallah çünkü hamile olsam bile 18 de idrarda çıkmaz benceHım benımde bugun sabah bır tane sıvılce cıkmıs geceden sabaha kadar ama normaldede ara ara cıkar hadı bakalım canım inşallah kan testın olumlu sonuc verır
Evet canım cıkmayabılır benım gunum 18 ı ama benımde cıkmayabılır eger cıkmazsa gunum gecerse 1 hafta sonra tekrar yaparım ama biz bu kadar merakla bekliyoruz varsalar bir zahmet göstersiler kendilerini :)inşallah çünkü hamile olsam bile 18 de idrarda çıkmaz bence
benim gerçekten böyle bir habere ihtiyacım var aksi taktirde evliliğimi gözden geçirmem gerekecek allah yardımcım olsunEvet canım cıkmayabılır benım gunum 18 ı ama benımde cıkmayabılır eger cıkmazsa gunum gecerse 1 hafta sonra tekrar yaparım ama biz bu kadar merakla bekliyoruz varsalar bir zahmet göstersiler kendilerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?