2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydın tatlım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın canım :)

bende iyiyim şöyle bugünü bizim topiğe verseler şarkılar dinlesek çaylar içsek kızkıza sohbet muhabbet etsek şöylee güneşli çiçekli bahçede çimlerin arasında öyle çok yorulduk ki işler çocuk çabaları beklentiler bi gün hüzün bi gün sevinç şöyle kendimizi resetleyip rahatlasak :)

Canım bacak ağrım devam ediyor ve şuan midem kötü bulanıyor gibi ama kahvaltı yapmadım sadece bır kac kasık yogurt yedım ona bağlıyor bulantı için erken cunku suan sende durumlar nasıl canım
bende sivilcelerden başka bişi yok maalesef ben kan testi yaptırmayı düşünüyorum 18 de bakalım

Ohhh ne güzel olur canım tv izliyorum diyorum ohh millet ne güzel çay bahçelerinde yeşilliklerinde muhabbet ediyorlar rahatlıyorlar bizde aynı rutın hayat ıs ev ı ve cocuk cabaları o kadar coookk ıhtıyacımız varkı keske oyle bırsey olsa ve yenılensek :)

ayy hayaline bayıldım

bende sivilcelerden başka bişi yok maalesef ben kan testi yaptırmayı düşünüyorum 18 de bakalım

Hım benımde bugun sabah bır tane sıvılce cıkmıs geceden sabaha kadar ama normaldede ara ara cıkar hadı bakalım canım inşallah kan testın olumlu sonuc verır

kızlar bn eşimin sperm testi sonucunu kaan aydos diye bi dr a göndermiştim o da kanda bi kaç tahlile bakılması gerektiğini snr ister gelin ister onları yaptırıp tekrr msj atın dediydi eşim sağlık ocağına yaptırcaktı bn adamı zorla ürologa gönderdim belki vitamin ilaç verir diye eşim de dr a eşimin dr u bu testleri de yaptırın ona göre aşılamaya bakıcaz dedi demiş dr da birden celallenmiş o dr kendi hastanesinde yapsaydı o testleri madem onlarla ilgisi yok bn o testleri yapmm sperm testini bnm hastanemde tekrar edersn istersen filan diye bişiler sölemiş snr dr ile tekrar görüşmeye gircktı hbr yok adamdan

inşallah çünkü hamile olsam bile 18 de idrarda çıkmaz bence
Evet canım cıkmayabılır benım gunum 18 ı ama benımde cıkmayabılır eger cıkmazsa gunum gecerse 1 hafta sonra tekrar yaparım ama biz bu kadar merakla bekliyoruz varsalar bir zahmet göstersiler kendilerini :)

Evet canım cıkmayabılır benım gunum 18 ı ama benımde cıkmayabılır eger cıkmazsa gunum gecerse 1 hafta sonra tekrar yaparım ama biz bu kadar merakla bekliyoruz varsalar bir zahmet göstersiler kendilerini :)
benim gerçekten böyle bir habere ihtiyacım var aksi taktirde evliliğimi gözden geçirmem gerekecek allah yardımcım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…