2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hadi hayırlısı işallah kızz ama valla ben kendimi düşününce normalde canım herşeyi çeken biri...eşimle dalga geçerdim hamiş olursam yandın sen diye...yazıkk o da olsunnn yaparım yeterki diyordu
yaptımı peki bende tam tersi kolay kolay can çekmelerim olmaz bügün deli gibi mücver istiyordum bu beni azda olsa umutlandırdı

ben paylaşamamıştım rahis bilgim yok elisa ya sor o bilir bide hamileliğin nasıl gidiyor
Canım sağ üstte isminin olduğu yerden kişisel bilgilerime gir ordan yavaşça aşagıya dogru ın orda hamılelık takvımım yazıyor oraya tarıhı yaz degısıklıklerı kaydet sonra sayfanı yenıle olması lazımcanım

Yaw noluyo benim vicidima normalde 29 yada 30 gun suren adet dongum gecen ay 21.gun yumurtladm bu ay 14.gun bana biseymi oluyor yoksaaa
değişebiliyrmuş hatta senede bir ayı pas geçermiş senede bir ay yumurtlama olmazmış yani normalmiş değişiklikler takılma bence

elisa galiba rahis düğün resimlerini paylaşacak onu soruyo yada ben öyle anladım

Hoşgeldin arkadaşım.hakkında hayırlısı olsun biran önce kucağın bebişle dolaun inş
Eki Görüntüle 1217205 Kizlarr bu 14.gunumdeki ovu testim ve t c den koyuuu
bol bol calısmalar devam bugun calıs yarın test silinirse yıne cslıs hatta bir sonrakı gunde calıs garantı olsun.sonra gün aşırıya dönersin hayda kolay gelsin

Tamam canim

Kızlar maşallah ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar 11 gibi girdim en son 30 sayfa ilerlemiş nasıl okuyacagim aradan seçerek okudum mobil giremiyorum daha zor oluyor ya.

Kızlar çatlamış dimi yumurtam larsson ne diyorsun testime canım bir yorum yap.

Eklentiler

• image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 57
Amin canim, rabbim yaşatmasin bir daha... Sağlıklı yavrulariniz olsun insaAllah :)
Evet öyle , imtihan dünyası... Rabbime siginalim... İnsaAllah elimizden geleni yapalım

ben paylaşamamıştım rahis bilgim yok elisa ya sor o bilir bide hamileliğin nasıl gidiyor
IYI sukur canım bugun 7 de bulantıyla kalktım bakalım acılısı yaptık artık hayırlısı
Ne guzel tatlim , mercimegin burdayım anne diyor Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsiiin
amın canımm ınsallah. Rabbım sıze de nasıp etsın en en ennn kısa zamanda ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…