2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kizlar batim 21agu eger adet olacaksam rahim ne zaman asagi iner yani ne zaman hissederim

haklısın canım senin yerinde bende olsam bende aynısını yapardım daha ağırdı durumun anlayan bilir...işallah sağlıcakla yavrunu alırsın kucağına...annelik nasıl bir duygu...hep bir burukluk var işte...çok mu sakınıyoruz anlamıyorumm..sakındığın göze çöp batar hesabı eşimle gülüyoruz artık...bizden önce evlenenler ve ardına hemen hamile kalanlara artık kötüye bişe olmaz diyoruz

aynen kötülerl bişi olmuyo genelde canım biliyormusun biz 18 de toplu test yaıyoruz 8 kişiyiz bakalım kaç hamile çıkacak senden tahmin alalım

sende gebelik belirtisi yok mu canım ya bir uyku basmalar falan ben ilk öyle olmuştummm kocam artık eve geliyo yine mi uyuyorsun diyodu
benimde başım ağrırdı ama yinede güzeldi ya maalesef belirti yok sadece bügün deli gibi canım mücver çekti hiç böyle olmamıştım

Ayyyyy çoooook sevindim bebeğim gözün Aydın eve döner dönmez ekliyorum
Ekle canım ekleee hamılelık takvımı ekleyemıyorum yaa
benimde başım ağrırdı ama yinede güzeldi ya maalesef belirti yok sadece bügün deli gibi canım mücver çekti hiç böyle olmamıştım
ya bu evlılık resımlerı falan nerden eklenıyo :)

hadi hayırlısı işallah kızz ama valla ben kendimi düşününce normalde canım herşeyi çeken biri...eşimle dalga geçerdim hamiş olursam yandın sen diye...yazıkk o da olsunnn yaparım yeterki diyordu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…