- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Evet canım negatifben daha ne zaman dedim bende tık yok haberiniz olsun dedim o zaman hedef 9 da dokuz negatif
bu ne kız off mof sirkelenOfff;(
Adet belirtilerim de yok hamilelik belirtilerim de göğslerim dokununca hafif sızlıyo onlar hep öyledirneden böyle düşündün adxet belirtilerinmi oldu
haklısın canım senin yerinde bende olsam bende aynısını yapardım daha ağırdı durumun anlayan bilir...işallah sağlıcakla yavrunu alırsın kucağına...annelik nasıl bir duygukalpsizce zaten bana büyük umut oldu bilmiyorum sera ben daha kötü atlattım biliyorsun hemn hamile kalmayabilirim rabbim hayırlısını nasip etsin ben çok bekledim sabırla biliyorsun beni anlıyorsun beklemek ne zordur zaman dürmüş gibi olur bide tekrar mol olma korku cabası çok zor bu ya rabbim kimseye yaşatmasın tekrar mol yaşamak beni yıkar geç olsun sağlıklı olsun diyorum artık
madem adet belirtisi yok o zaman umut vardır mutlaka canımAdet belirtilerim de yok hamilelik belirtilerim de göğslerim dokununca hafif sızlıyo onlar hep öyledir
aynen kötülerl bişi olmuyo genelde canım biliyormusun biz 18 de toplu test yaıyoruz 8 kişiyiz bakalım kaç hamile çıkacak senden tahmin alalımhaklısın canım senin yerinde bende olsam bende aynısını yapardım daha ağırdı durumun anlayan bilir...işallah sağlıcakla yavrunu alırsın kucağına...annelik nasıl bir duygu...hep bir burukluk var işte...çok mu sakınıyoruz anlamıyorumm..sakındığın göze çöp batar hesabı eşimle gülüyoruz artık...bizden önce evlenenler ve ardına hemen hamile kalanlara artık kötüye bişe olmaz diyoruz
canımtest yapacakların listesini paylaşırmısın sera tahminde bulunacakOfff;(
sende gebelik belirtisi yok mu canım ya bir uyku basmalar falan ben ilk öyle olmuştummm kocam artık eve geliyo yine mi uyuyorsun diyodumadem adet belirtisi yok o zaman umut vardır mutlaka canım
vallahi senden umutluyum o kesinn işallahaynen kötülerl bişi olmuyo genelde canım biliyormusun biz 18 de toplu test yaıyoruz 8 kişiyiz bakalım kaç hamile çıkacak senden tahmin alalım
Ekle canım ekleeAyyyyy çoooook sevindim bebeğim gözün Aydın eve döner dönmez ekliyorum
Ekle canım ekleeeAyyyyy çoooook sevindim bebeğim gözün Aydın eve döner dönmez ekliyorum
benimde başım ağrırdı ama yinede güzeldi yasende gebelik belirtisi yok mu canım ya bir uyku basmalar falan ben ilk öyle olmuştummm kocam artık eve geliyo yine mi uyuyorsun diyodu
ayy inşallah dur listeyi gör bi tahminde bulun benden hariçvallahi senden umutluyum o kesinn işallah
Ekle canım ekleeeAyyyyy çoooook sevindim bebeğim gözün Aydın eve döner dönmez ekliyorum
benimde başım ağrırdı ama yinede güzeldi yamaalesef belirti yok sadece bügün deli gibi canım mücver çekti hiç böyle olmamıştım
ya bu evlılık resımlerı falan nerden eklenıyo :)
maşallah çok güzel bence bu gece çalışma olmalı
hadi hayırlısı işallah kızz ama valla ben kendimi düşününce normalde canım herşeyi çeken biri...eşimle dalga geçerdim hamiş olursam yandın sen diye...yazıkk o da olsunnn yaparım yeterki diyordu:)benimde başım ağrırdı ama yinede güzeldi yamaalesef belirti yok sadece bügün deli gibi canım mücver çekti hiç böyle olmamıştım
ben paylaşamamıştım rahis bilgim yok elisa ya sor o bilir bide hamileliğin nasıl gidiyorEkle canım ekleeehamılelık takvımı ekleyemıyorum yaa
Yaw noluyo benim vicidima normalde 29 yada 30 gun suren adet dongum gecen ay 21.gun yumurtladm bu ay 14.gun bana biseymi oluyor yoksaaamaşallah çok güzel bence bu gece çalışma olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?