- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Olsa hissederdim sanıyorum ama zerre his yokbu ne kız off mof sirkelenumutlar yeşersin 18 daha var şimdiden umudunu kaybetmiş karı
18inde test yapacaklarcanımtest yapacakların listesini paylaşırmısın sera tahminde bulunacak
umutlandrmak gibi olmaqsın bence yüzde elli yüzde elli şansımız var ki ben sen de var hisse3diyorumOlsa hissederdim sanıyorum ama zerre his yok
Ben de öyle hissediyorum canım yalnız değilsin...18inde Test Yapacaklar
Kızlar ben hamile olmadığımı hissediyorumama tabi konuştuğumuz gibi 18inde sizinle birlikte test yapıcam
Bende hiç belirti yok tatlım..sen de nası haberler18 de test yapacaklar durumlar nasıl belirti varmı sizde?
Senin bat 15ti değil mi? 15inde olmazsa ki inş olmazsın 18inde bizimlesin dimi canım?Ben de öyle hissediyorum canım yalnız değilsin...
Ayy ne de güzel konuşuyosun canım da bendeki tüm umutlar söndüumutlandrmak gibi olmaqsın bence yüzde elli yüzde elli şansımız var ki ben sen de var hisse3diyorum
Evet canım beni de alın listeye , hiç bir belirti yok bel ve kasık ağrıları dışında...Senin bat 15ti değil mi? 15inde olmazsa ki inş olmazsın 18inde bizimlesin dimi canım?
Mücverini yiyebildin mi bari kuzum : )umutlandrmak gibi olmaqsın bence yüzde elli yüzde elli şansımız var ki ben sen de var hisse3diyorum
Tamam kuzum inş olmazsınEvet canım beni de alın listeye , hiç bir belirti yok bel ve kasık ağrıları dışında...
gercektenmi benimde çok acıdı bide isteksizim genelde adet yaklaşınca oluyor halen umutluyum ama adet gelmeden umutlu olacamAyy ne de güzel konuşuyosun canım da bendeki tüm umutlar söndübugün ilişkide epey canım acıdı sanırım adet olacağım için rahmim aşağı indi
Amin canım akıntı erken belirtilerden bende o da yokKızlar bende 1 haftadan beri kasık ağrısı ve bazen beyaz bazende sarı akıntı var sık olmamakla beraber bas dönmesi arada geliyor.önce sağ kasık batıyordu. Şimdi ise sol kasık.ovülasyon testi yaptım t çizgisi şimdilik silik.bakalım bekleyip görmez umarım Rabbimden isteyen herkes hamiş olur.
Daha önce farketmemiştim adete yakın okduğunu ama dün arkadaşlar rahim aşağı iniyo deyince dikkat ettim bugüm hem acıdı hem isteksizdimgercektenmi benimde çok acıdı bide isteksizim genelde adet yaklaşınca oluyor halen umutluyum ama adet gelmeden umutlu olacam
Amin canım akıntı erken belirtilerden bende o da yokçok ilginçki sol gözümün altı 4-5gündür dışarıdan farkedilecek kadar seyiriyo hayırdır inş.. Buna bile belirti dicem nerdeyse
Cuma gelse haftasonu geçerde cuma gelmiyoki..Canım benimde aynen seyirde ve kirpiklerimde kalınır belirti olabilir mi acaba ya zamanda geçmiyokii
Oyyy kıyamam kuzum umuyorum barışmışsınızdır eşinle ... Kafa dinlemek iyi geldi ama özledim hepinizibende olmadık yere kavga çıkardım pazar günü hala küsüz çok kötü moralim bebiş yok eş hiç yok(( alıp başımı uzaklarda öyle sessizce saatlerce günlerce dinlenesim var keşke bende mogamiyle memleketine gitseydim
gercektenmi benimde çok acıdı bide isteksizim genelde adet yaklaşınca oluyor halen umutluyum ama adet gelmeden umutlu olacam
Daha önce farketmemiştim adete yakın okduğunu ama dün arkadaşlar rahim aşağı iniyo deyince dikkat ettim bugüm hem acıdı hem isteksizdim
Insallah canım. kuru ıncır ve havucda ye bol bol ınsallah faydası olure artık yavaştan mide bulantıların başlarbende bu ay soğan kürü yapacam işe yarar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?